-
Re: Leda ve snu:-)
Nikdo tu není zvědavý na to, aby si tu někdo vylíval svý mindráky, kdyby neuměla hrát a zpívat tak by asi neměla tolik fanoušků, ale lidem se její zpěv a hraní líbí proto ji rádi vídají a slyší... je to jen na vkusu, ale nikdo tu nemá právo soudit, jak hraje nebo zpívá ani ty! Takže to znamená že slávu a to, že je hvězda si taky zasloužila za to, co umí:)dokonce ani není pravda, že jí táta pomáhal do castingů, o roli hannah montana se ucházela 2 roky, až potom ji dostala, takže jí nic do klína nespadlo *3* -
Leda ve snu:-)
Dalsi fracek co nic neumi, jen ma bohatyho otce tak je z ni automaticky hvezda? Proberte se neumi hrat ani zpivat, JE TO JEN UMELE VYTVORENA HVEZDA!!!!!!!!!! -
Miley is best!
Miley je nejlepší a Selena na ní rozhodně nemá!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* *10* *10* *10* *10* *10*
SICE SELENA JE TAKY BEZVA ALE TEĎ MÁM RADŠI ZASE MILEY *1* *1* *14* *14* *14* -
Re: Miley versus Selena
napsala sem že sou si kvit ptz jedna je dobra vic v herectví a ta druhá ve zpívání jedna je slabsi ve zpívání a druhá v herectví.....nemyslim to tak ze by byla hannah monatana cili miley spatná ve hrani ae prece jenom kde vsude hraje?? ja mam radsi miley ae selena mi nevadi....to je celý... *9* nemyslela sem to zle! -
Miley versus Selena
Myslím si, že srovnávání Seleny a Miley je naprosto nesmyslné,každá má úspěch, tak proč by ještě k tomu měly bojovat o to, kdo je lepší? Není ani třeba někoho přemlouvat, najdou se fanoušci Seleny i Miley.... *3* -
Re: Miley versus Selena
JJ já vím že to nejde srovnávat *4* však jsem taky napsala že každá je dobrá vnečem a každá je taky uplne jina *1* Miley je slavnejší *14* A Selenu hodne lidí nemá rádo a Miley milujou *1* A stejnak se spolu srovnavají *1* -
Miley versus Selena
Taky si myslím, že je nejde srovnávat, nechápu, že tady někdo může napsat že jsou si kvit, vždyť každá z nich je jedinečná bytost, nemůžou být stejné, každý má rád někoho jiného, s tím už se musíme smířit, ale tady jsme v diskuzi o Miley.... *3* To, že někoho máme víc rádi neznemená, že je lepší:) -
Re: nechte toho!!!!§
JJ ja vím kazdej ma rad nekoho *4* Však ríkam každej je na neco dobrej Miley je skvelá a Selena taky *14* *14* Ae Nick je nejlepší *14* *14* *14* zhe? *1* -
Re: Re: Re: Miley
Tj fakt ae seriál Wizards of Waverly Place se knám za chvili dostane a to je seriál od tvurci HM takže myslím zhe to bude taky trhák a tam hraje Selena hlavní roli *14* -
Re: Re: Re: Miley
no tak samozdrejme za je hannah montana trhák jak tady tak v americe i jinde ae selena ma trhaky který letej v americe...treba wizards of veverly place nebo jak se to pise ne tootally new year nebo another cinderella story a jiný...miley hrala sice jenom v hannah ae zato ma vice uspechu ve zpivani kdezto selena v hrani takže sou si kvit jeste nejaký otázky?!!!?!! *1* -
Re: Re: Miley
Selanu moc neznám§ Je asi pravda že za kratší dobu stihla natočit více filmů, ale asi né takových trháků jako je Hannah Montana! Né snad? -
nechte toho!!!!§
uz mam pokrk srovnávání miley se selenou a s ostatníma...každej má svuj názor a a určitě ho nezmění jen tak ne???? co si dokazujete tim ze napisete ze je lepsi nez selena??? jako já osobne mam radsi miley ae urcite to vsude neroztrubuju jako ze je 100% lepsi nebo horší no tak proberte se už??? kazdej ma svuj nazor at je spatnej ci ne....a kazdej ten svuj zná! tak uz nepiste takovýhle veci ne?!?" *13* -
Re: Miley
Hej videli ste vubec nejakej porádnej film od Seleny? *1* Ne co. V HM hrala pidi roli mrchy a hned ji odsuzujete. Mozná Miley zpívá líp,ale Selena hraje o 100% líp než Miley.Miley hrala jen v HM. A Selena za kračí dobu stihla natočit daleko víc filmu *1* *1* A její zpívání taky není špatny *14* . Miley je skvelá zpevačka *14* Selena je lepší herečka *14* *14* Muj nazor *3* Ríkejte si co chcete *4* *1* -
nechápu
nepochopim příspěvky typu kde píšete,že jí závidíme jenom proto,že ji nemáme rádi..co to je za logiku??! *15* nvm co bych jí tak měla závidět...ty její obrovský zuby?? tak to určo *15* *9* -
Miley
vona je nejlepsi mucq *14* nwm proc na ni nadavate vy debilove se proberte!!! *13* jo je mnohem lepsi nez selena tak tahnete...! *16* -
Re: Re: Re: Re: Re: MILEY JE FUUUUJ
Ak maš e-mail na Miley Cyrus tak mi ho prosim pošli na můj e-mail -
Re: Re: Hannah
ona nemluví česky mluví ANGLICKY a v seríalu to někdo mluví za ni *9* -
:-*
Miley *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* -
Re: Re: Miley Cyrus..
Vidíš? A zase tu jde o to. že je PRÝ křesťanka. Tohle je ale pravda, když byla soukromá reportáž o jejím životě, chodila tams tátou do kostela, oni to mají jako zvyk, křesťanka opravdu je... *3* -
Re: nejlepšííííííííííííí
máš pravdu je nejlepší zpěvačka a herečka hannah hannah hannah je nejlepšííí *3* *3* *14*