-
Pravda?
Má dobré filmi a umí dobře zpívat. Ale podvedla Nika a rozbíjí přátelství Vanessi a Ashely a to se nedělá. Střídá kluky a napsala píseň kterou vyznačila to jak Nika nenávidí. Nedivím se že se s ní Nik rozešel *13* -
Miley je super
Miley mám moc ráda.Hannah Montana je jeden z nej seriálů a Miley skvěle zpívá. -
Re: ...
to jako můj?Na poslední 30.stránce -
...
nikde tu nemůžu najít tvuj příspěvek...přitom v tom seznamu je psanej... -
cože?
Někde sem četla že měla docela průšvihy....jaképak? *7* *8* -
Re: Re: Re: HANNAH MONTANA
zdaleka nejsme nejmenším státem světa -
Re: Re: ...
no já si myslim...protože seš trošku někde jinde než 99% těch lidí co sem lezou -
Re: Re: ...
kdybych se tě ptala tak nenapíšu vr -
Re: hannah montana
na youtube jsou česky zadej hannah montana cesky a tam to bude kdyz to nestihnu na jetixu tak jdu na youtube *3* -
Re: nevěřte
ale je nejlepšííííííííí ají ty její koncerty jsou bomba na 1 jsem byla *3* -
nevěřte
nevěřte všemu co lidé napíší na blogy ve skutečnosti o ni niic neví *13* *13* -
Re: jmeno
asi si to vymysleli *3* -
jmeno
já sem na nákym blogu četla že se prej v lednu 2008 nechala přejmenovat z Destiny Hope Cyrus na Miley Ray Cyrus.Je to pravda nbo si to jen vymysleli? *3* -
katulka363
Ona uzasna miluju jii LOVE *1* *14* -
miley je nejlepší
Miley je prostě dobrá mám taky její cédéčka myslím že mám všechny na silvestra v usa bylo super a ji s ní já vím že mně nikdo nevěří že jsem tam byla ale byla jsem tam aji ona *3* *3* *3* -
nejlepší
*3* miley je má nejoblíbenější zpěvačka a mám její cd *4*
kdo má zájem si ho koupit můžu ho jen doporučit jsou tam vážně báječný písničky *4* *1* *1* *1* -
Miley
miley je ta nejlepší herečka a zpěvačka!!! *3* *14* *4* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: MILEY JE FUUUUJ
Tak se aspon tady nevitahuj. Ja ji znam taky a porad nerikam ze jsem straaasne bohaty a znaaam uplnneee vsechny a jsem uplneee nejjlepsi. Je to hnus. Miley je apson takova ze ze nedela rozdyly kdo jak je bihatej ale kdo jak se chova! -
Re: ...
31 už nedávno -
Re: Re: Re: Re: Re: Miley, miley
Jo, já mám taky nízkej tlak, ale ona s tím měla prý nějaký komplikace.. no *7*