Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pravda?

Má dobré filmi a umí dobře zpívat. Ale podvedla Nika a rozbíjí přátelství Vanessi a Ashely a to se nedělá. Střídá kluky a napsala píseň kterou vyznačila to jak Nika nenávidí. Nedivím se že se s ní Nik rozešel *13*
  • simca24

Miley je super

Miley mám moc ráda.Hannah Montana je jeden z nej seriálů a Miley skvěle zpívá.
  • Re: ...

to jako můj?Na poslední 30.stránce
  • ...

nikde tu nemůžu najít tvuj příspěvek...přitom v tom seznamu je psanej...
  • cože?

Někde sem četla že měla docela průšvihy....jaképak? *7* *8*
  • Re: Re: Re: HANNAH MONTANA

zdaleka nejsme nejmenším státem světa
  • Re: Re: ...

no já si myslim...protože seš trošku někde jinde než 99% těch lidí co sem lezou
  • Re: Re: ...

kdybych se tě ptala tak nenapíšu vr
  • Re: hannah montana

na youtube jsou česky zadej hannah montana cesky a tam to bude kdyz to nestihnu na jetixu tak jdu na youtube *3*
  • Re: nevěřte

ale je nejlepšííííííííí ají ty její koncerty jsou bomba na 1 jsem byla *3*
  • nevěřte

nevěřte všemu co lidé napíší na blogy ve skutečnosti o ni niic neví *13* *13*
  • Re: jmeno

asi si to vymysleli *3*
  • dennyska

jmeno

já sem na nákym blogu četla že se prej v lednu 2008 nechala přejmenovat z Destiny Hope Cyrus na Miley Ray Cyrus.Je to pravda nbo si to jen vymysleli? *3*
  • katulka363

Ona uzasna miluju jii LOVE *1* *14*
  • miley je nejlepší

Miley je prostě dobrá mám taky její cédéčka myslím že mám všechny na silvestra v usa bylo super a ji s ní já vím že mně nikdo nevěří že jsem tam byla ale byla jsem tam aji ona *3* *3* *3*
  • chandlar

nejlepší

*3* miley je má nejoblíbenější zpěvačka a mám její cd *4*

kdo má zájem si ho koupit můžu ho jen doporučit jsou tam vážně báječný písničky *4* *1* *1* *1*
  • mileyinka

Miley

miley je ta nejlepší herečka a zpěvačka!!! *3* *14* *4* *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: MILEY JE FUUUUJ

Tak se aspon tady nevitahuj. Ja ji znam taky a porad nerikam ze jsem straaasne bohaty a znaaam uplnneee vsechny a jsem uplneee nejjlepsi. Je to hnus. Miley je apson takova ze ze nedela rozdyly kdo jak je bihatej ale kdo jak se chova!
  • Re: ...

31 už nedávno
  • Re: Re: Re: Re: Re: Miley, miley

Jo, já mám taky nízkej tlak, ale ona s tím měla prý nějaký komplikace.. no *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit