-
Zase Miley
Ano, na povrch vyplavala i její slabá stránka, ovšem kdo ji nemá, nikdo není perfektní a já to o ní také netvrdím, ale vadí mi akorát to, že ji tu pomlouváte a diskutujete o věcech, do kterých vám vůbec nic není, no? jak třeba můžete vědět jestli je nafrněná? ( někteří říkají že ze seriálu, asi jim nedošlo, že to je vymyšlené že? *7* ) Vyšly názory od lidí, kteří ji znají, přečtěte si je, Miley má spoustu přátel, chodila s mnoha kluky, miliony fanoušků ji obdivují a je všem sympatická a rozhodně nevím, čím si takovéto názory zasloužila!!!! *5* -
Re: Je to koza
Hm.. závist *16* -
Miley...
Jo jasně, přiznávám je to diskuze, ale musím říct, že jí tu nikdo do zadku neleze,...ona neumí česky, aby si to přečetla, ale kdyby uměla asi by se jí to nelíbilo!Jo a fakt některý z vás jsou děsně trapný, je to prostě normální holka, která dobře zpívá a hraje a neříkejte že je rozmazlená a nafrněná, když ji neznáte, to se přece nedá odvodit z toho, že někde prohodí pár slov, panebože!!LIDI vzpamatujte se, už mě to nebaví... *3* -
Re: Je to koza
uplne souhlasim! -
Re: Re: MILEY JE FUUUUJ
ja si mozem vyjadrit svoj nazor kam chcem! -
Re: Re: Re: MILEY JE FUUUUJ
haha ty nebud trapna! ja neviem spievat, to priznavam! ale uz kebyze som slavna tak nerobim zo seba trapnu ako miley!!!! povedz mi aspion 5 dovodov, preco by som ju mala mat rada?!... -
Je to koza
Miley je nafrněná hvězdička a vůbec na to nemá!! *10* -
Re: Re: Re: MILEY JE FUUUUJ
Mě se spíš zdá že se přetvařuje proč by se na vás nesmála a nebyla milá když ji pak všichni lezete do zadku *1* *1* -
Re: ok
jj tj fakt ae stejnak ja mam radeji Selenu *1* *14* *14* -
ok
mas pravdu *14* rivalita mezi fans miley a sel je hodne velka hlavne v USA *15* *15* miley jich ma ale o hodne vic *1* mam rad obe dve ale s miley je vestsi curina a umi lip zpivat *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* miluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuji
te lasko miley *14* -
Kazdy ma chyby ale miley je moc mila a hlavne hodna holka. A kazdy ma jiny vkus na krasu. Ale tady se fakt pisou komplimenty a ne hnusny veci,nechapu jak to muzete rict kdyz ji ani neznate. I kdyz je troksu prastena *1* ale je to my kamoska tak je v pohode. -
potomci slavných
Jak se tady rozčilujete na ty osobnosti,že by bez svých slavný ch příbuzných nic nedokázali,to prostě už tak často bývá,že potomci slavných zpěváků,herců a sportovců bývají rovněž slavnými zpěváky,herci a sportovci,asi jim to trochu pomůže v kariéře,ale pokud by se tomu oboru sami nechtěli věnovat,tak by klidně mohli dělat něco jiného,takže bez vlastního přičinění by se k té slávě jen tak nedopracovali -
?
já vás fakt nechápu proč chodíte na stránky hvězd který nesnášíte a pak tady píšete jak sou děsný tohle je přece pro jejich fanoušky!!!A navíc Miley je úžasná herečka i zpěvačka je jí tepr 16 a už nazpívala nákejch 50 písniček a role hannah montaně jí perfektně sedne..jestli máte rádi třeba selenu gomez tk vám určitě tky vadí když oní někdo něco píše tk proč to dělat ostatnim *7* -
Miley..
Jo a NÁHODOU je dost hezká, vždyť se na ni podívej, je hezká tím jak je milá a jedinečná, ale ty zřejmě ne, protože tu jen sprostě pomlouváš!!Styď se,, fakt s ní se ty absolutně nemůžeš srovnávat,, a já ji obhájím, protože věřím v to, že ona by tebe tak nepomluvila! -
Re: MILEY JE FUUUUJ
Tsss, ty tu hodnotíš její vlasy? a její zuby? že sou děsné? je vidět že tohle může napsat jen někdo s opravdu malým IQ! tak se vzpamatuj podívej se na sebe schválně pošli fotku a určitě NEJSI TAKY BEZ CHYBY TAK JE NEHLEDEJ NA OSTATNÍCH!!
Nikdo tu není zvědavý na tvoje hodnocení, pstě napiš že se ti nelíbí a tečka *5* *16* Krávoo -
Miley
Jste ubohý, fakt, neumíte ocenit nikoho, místo abyste jí podpořili tak jí tu pomlouváte, představte si, že by tu někdo založil vaši stránku a všichni říkali, že nic neumíte, a jste hnusný, pěkně trapný, vůbec není nafrněná, její nejlepší kámoška, je úplně nenápadná, během koncertů, si povídá s malýma dětma, na autogramiádách, které pořáda se snaží, aby se na všechny dostalo, dokonce je objímá, je fakt skvělá, myslím, že hraje dobře, a zpívá ještě líp, má fakt skvělej styl, spíš byste měli dát najevo, co na ní máte rádi... *5* -
Re: Miley
možná přijede *4* vlastně snad *4* -
nech toho -
jestli se ti miley nelibi,tak tu oni nepis ne?abys ty sam/a nebyl/a nejaka...no vis co...tak se sklidni!! -
však si může pořídit víc koupelen,když povídáte,že je tak bohatá