-
Re: miley
Já jen koukám kolik lidí jí zná osobně *1* *1* No tak tak blbý nejsme *16* *16* *16* -
Re: Re: mno jasně
Protože už nezpívá.... Však jak si myslíš že ty penize vydělat? Žonglováním? -
miley
víte jak je hannah montana živě z Londýna na jetix já jsem tam byla a bylo to užasné ten koncert *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Re: mno jasně
A proč ten její tatíček není v žebříčku taky tak vysoko jak ona,když je tak slavný a prachatý? -
JJ ok ae jsou i lepsí
Cauky lidišky ja mam Miley fakticky moc radaa ona je dobra ae myslím si zhe jsou i lepší herečky ako treba Selena Gomez ona ma navíc než Miley *14* *14* *1* Ae Miley taky fandím *14* -
Re: Miley je nej!!!
ahoj ja mam take hannah montanu rada je super -
Re: Re: Re: supér
bud ticho ona je nejlepsi -
Re: miley hannah
mas pravdu -
Re: Supr
jo to mas pravdu je nejlepsi *3* -
miley
ja znam miley cyrus osobne byla jsem na 5 koncertech a nemyslete si ze neumim anglicky umim a muzu vam rict ze je fakt dobra *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* nejlepsiiiiiiiiiii
*4* *4* *4* *4* *4* znam aji emily osment osobne aji billy ray cyrus jsou vsichni tak super *3* *3* -
Re: Re: mno jasně
*8* Dobrý zpěv, to se dá naučit! Naučit se nezpívat falešně, naučit se pracovat s hlasem.*8* -
Re: Hannah
ale lidi ji maj radi -
Re: Hannah
Alspoň že to někdo uzná.... -
Hannah
Pustil jsem si nějaké ukázky z toho vašeho slavného seriálu Hannah Montana v angličtině a opravdu ta Miley má strašný hlas,když zpívá,tak to celkem jde,ale když mluví,tak je to hrůza *9* -
Re: neregistrovaný uživatel
hmm to bych teda chtela vedet cim ho kopiruje? jako miley! a navic neznam zadnej videoklip ve ketrym by avril mela podobnej videoklp jak miley.... tak mi to rekni! hmm? *5* -
Supr
ona je supr Hello Miley -
Re: mno jasně
to mozna ale umi hrat a zpivat atd a to neni o penizich hlas -
mno jasně
už vydim jak je slavná prej že bysme to v 16ti nedokázali a přitom je slavná jen kvuli svýmu prachatýmu tatíčkovi *15* *15* *15* -
Re: Chce se mnou někdo založit blog o Miley ?
mno ja bych s tebou klidne mela blog o Miley maš icq? -
miley hannah
Miley je proste ta nej supr hviezda na celi planete ten kto si to nemysliii je divnej..........!!!!!! *3*