Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: supér

Kdyby byly prachy a slavnej tatík tak určitě.
  • Re: Chce se mnou někdo založit blog o Miley ?

JASNE
  • Re: neregistrovaný uživatel

NO A CO
  • Chce se mnou někdo založit blog o Miley ?

Ahoj lidi ! Mám Miley ráda, a ráda bych o ní založila blog, protože jich je ještě docela málo a skoro žádnej není tak úplně o ní. Chce se někdo přidat ? Když tak mi napište do vzkazů ok ? Díkes ! *1* *5*
  • Re: supér

ani byste to v 16tiletech nedokázali,to co všechno udělala ona
  • supér

všichni co jí tu nadáváte jí jenom závidíte!!!!!!!!!!Miley je super *4*
  • neregistrovaný uživatel

kopíruje Avril!!!! se koukněte na ten klip 7 tings!!!! *8* *8* *8*
  • wojta_sek

nn

tyhle lidi co sem chodej a nadavaj,pomlouvaj sou fakt p....
    se vam hezky pise kdyz vite ze o nic nejde stejne je to jenom o nicem
  • .?.

Jo souhlasim,že je slavná jenom kvůli tatínkovi,ale prostě měla štěstí a kdyby jste dostali šanci hrát v seriálu nebo zpívat myslim že by jste to taky vzali...je asi namyšlená...nevipadá nejhůř a je slavná...podle mě je to sice anmyšlená tatínkova holčička,ale ko yb nebyl kdybyněkdo měl podobnou příležitost jako ona.. *4* ...jinak ji taky nemusim
  • mileys

Re: Re: Re: Re: ????

sry slavna *3*
  • mileys

Re: Re: Re: Re: ????

sice sem jeji velka fanynka vsichni mi rikaj miley ale newa mi kdyz ji nekdo pomlouva kazdej ma svuj nazor ja taky pomlouvam neco co maj radi jiny treba tokio hotel ale fakt ma samy slavny sourozence takze to je jasny ze je slavny *3*
  • Re: Re: Re: Re: ????

To já taky...kdybych ěmla bohatýho tatínka co mi zařídí všechno tak bych si to užívala...a i její hlass neni něják výmečnej... *8*
  • Re: Re: Re: Re: Re: neni

Neni oplácaná...tak teda možná ty ruce,ale jinak má skvělý tělo...(svině *4* )
  • Re: Miley

myslíš té,co je na 2.místě za ní *7* *15* *1*
  • jojo72

Miley

Je úžasná.Škoda,že hraje v muzikálů a je kámoška tý hnusný bloncky(však vy víte okom mluvím)
  • domcus

Re: Re: Re: Re: neni

lepší než kdyby byla anorektička.....oplácanost v obličeji si nevybere.........
  • wojta_sek

Re: Re: Miley je nej!!!

a jak se jmenujes nebo mamka na aukru
  • vashley

Re: Miley je nej!!!

Panenka je obědnaná z aukra *3*
  • vashley

Miley je nej!!!

Já Miley miluju!!!!!Mám ráda její písníčky i její písníčky z Hanny Montany!!!Nevím co proti ní máte,je to závislot či co?Mám doma samé věci Hannah Montana,Miley a spol..!Teď mi mamka koupila za penízce k Vánocům panenku Miley (nelžu!) Takže nevím co proti ní máte mám celou mojí půlku polepenou celou Miley a Hannah......!!Jinak pro fanoušky:
    http://love-hannahmonta na.blog.cz/

Pa Vashley *3*
  • Re: Re: Re: neni

Ale ona je fakt oplacana. nohy ani ne ale ruce a obličej někdy dost

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit