-
Normální
*13* Vzhledově je úplně obyčejná. Jako každá druhá holka kterou potkáte na ulici. A každej koho by od malička vedli ke zpěvu a měl by dost finančních prostředků,tátu zpěváka, tak by zpíval stejně dobře jako ona! *13* -
Re: Re: Re: Re: Re: všichni jste moc!
A bylas teda na ní v té Mladé Boleslavi? -
Re: Re:
hezké má štěňátka -
Re: Re: Re: Re: Re: Je nej
má krásné fotky *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: Je nej
Miley je roztimilá,krásná,sexy,hezka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: IQ
Ale jsou tu docela v klidu,jinde je to samé p... a č.... a na této diskusi jsou celkem slušní a i ten tradiční internetový pravopis,což by napsali,jako:ynternetoví pravopys-tu není tak častý,jako u ostatních interpretů. *1* -
IQ
hele a to máte všichni (kromě jednoho uživatele) IQ houpacího koně?? a nebo to jenom hrajete?? -
Re: Re: Re: Re: Re: všichni jste moc!
docela mě dostalo, že tady vůbec někdo ví o koho jde;) -
Re: Re: <no comment>
nejde o to myt nej prispevek, ale rozpoutat diskuzi a zistit co si lide mysli. -
Re: Re: Re: <no comment>
nemuzes to pochopit diky svemu malemu mozecku sama nebo ti to mam vysvetlit??? -
něco
tak hele ty xlolkax nebo jak se jmenuješ co jsi psala o nenávist?nešplouchá ti trošičku na maják)mozek) to přece všichni víme a píšeš jako nějakej nebo nějaká reportérka (poslouchejte mě mluvím o nenávisti budete poslouchat co vám říkám)jako někdo komu na miley záleží ale mě na ní záleží neomezeně i když jsem ji ještě nikdy neviděla ahoj tak nepiš blbosti jo *7* *1* *13* -
miley hanna
Ahoj hana montano a miley mám tě moc ráda máš nádherné filmy písničky oči oblečení jsem tvoje nejnejnejnejnejnejnejnejnea dalších milion faninka ale zas tak velká že bych za tebe položila život o tom nepochybuj hahahahah a něco v krku hhaha to je tvůj film o malinách tvoje dominika gerbocová to jsem já co ti psala předtím ahoj *3* *14* *14* *3* *3* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Závist?
Tak víš jak,mě je to jedno,řikejte si a myslete si o ní co chcete.......o vás to vypovídá hodně.....že bych ale z toho nemohla usnout a probrečela kvůli vám noci:Dzas tak jí nežeru....je mi sympatická......líbí se mi její hraní i zpěv........ale neni mi 11,abych psala že jí miluju a hraju si na ni..´=D...... -
Re: Re: Re: Re: Závist?
A proč by tu nelezla? Ta vaše Miley zase leze všude jinde! Do časopisů do televize a zaostalý krávy o ní furt melou! Kdo to má pořád poslouchat? Už nám leze krkem i p...lý!! Tak jdem sem ať můžem říct co si o ní opravdu myslíme protože kdyby jsme vám to řekli do očí tak začnete bulet a to pak zní stejně jako zpěv té namyšlené krávy Cyrusky *10* *10* -
Re: Re: Re: Re: ????
Aha......takže například rodiče Demi a Seleny jsou bohatý?Nechápu co to píšeš za blbosti....fakt že ne...si myslíš jak si chytrá....ale ty moudra máš z "blesku" ne?....To sedí......že zpívá na playback víš asi nejlíp......holka,ty máš dost......ne,že bych byla ulítlá fanynka,co shání kontakty na hvězdičky a vymetá koncerty,ale tak názor si napsat můžu......váš vám taky neberu,i když s nim nesouhlasim.........nikdo nemůže být oblíbený u celýho světa....... -
Re: Re: Re: Re: ????
A já tebe *1* Bez bohatejch rodičů by si ani neškrtla. Kravka namyšlená to je a ne žádná ,,hvězda´´. A neříkejte že závidím *1* Takovou kravinu vymyslel kdo? Spíš vy potrhlý fanynky nedokážete unést názor ostatních. *8* Ale live koncert zpívat na playback *15* *15* To je vidět že neumí ani pořádně zpívat natož hrát. -
Re: Re: neni
Hlavně že ty ji máš....tak nemluv......=D...jestli je ona oplácaná,tak jsme všichnu "normální" sumo..........=D I want by ANA....... -
Re: Re: Re: Závist?
=Dnekdo tu mimo je,ale já to nejsem........nepsala jsem že tu píšeš ty,ale že sem lezeš...a taky že jo=Dnetvrď že jsi tu nebyla:Djá neřekla kdy......tak si nemysly,že si tak důležitá -
Re: Re: Závist?
Jo a jsem na diskuzích těch hereček co mám ráda i těch co nemám ráda.Ráda si přečtu některé vtipné názory *1* -
Re: Re: Závist?
Kdybys pozorně četla,tak bys zjistila,že jsem o ni nic nenapsala.Psala jsem jen o těch diskuzích tady.Takže jsi mimo *15*