-
Re: :-P
jas ji teda mam moc rada a jak ji muzes tak dobre znat *7* -
Re: miley
a znas hanah montana potom o ni nic moc nevis v tom se totiz nevic proslavila *4* *1* *15* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8* -
pozdrav
a mimochodem není ji 16 ale 20 jak jsem tu četla ano a ty taky žárlíš *1* -
omyl
tak hele je mi jedno jestli píšu tak nebo tak už nejsem její zas tak velká fanynka už vlastně né moc přestante mě poučovat *7* *10* *13* *13* -
miley
miley je ta najlepsia spevacka a herecka na svete *4* mam ju moc moc rada je naj *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Je nej
tk to byla stěra jak sviň jako *15* *15* *15* pochybuju,že se nudí *13* já se tky nenudim když vidim co tu píšete za sračk* *15* *3* -
Re: Re: Re: Re: Je nej
Sama jsi šlapka,viď.......radši nemluv........a jdi si na profil třeba Elvise...aby ses nenudila........... -
:-P
Nechápu co jí pořád všichni pomlouváte...nikdo z vás včetně mě nevíte jaká doopravdy je....jen jí závidíte....posoudit můžete jen její vzhled a hlas......ale nejprve se podívejte samy na sebe.....jste tu jen sprosté,opravdové frajerky....=D,a směšné.......sama si svůj úspěch vydřela....a na 100% mohu napsat že je lepší zpěvačka a herečka nž vy všechny dohromady.....Nechápu proč by měla být děvka.....,že chodí s klukama?A nemůže snad nebo co?Je jí 16,tak chce žít,je to problém?Její fotky které se dostaly na net,nebyl úmysl....a na titulce Vanity Fair nevidim nic špatného,fotka je to nádherná......Takže jestli vás to baví,zaviďte si klidně dál.....jako ona pravděpodobně většina z Vás nikdy nebude...........Tak a Teď mluv...... -
Re: Iceman
Souhlas a to moc celebritám nefandim ale stejně ji miluju *14* -
No právě...! *16* -
mě teda jako nepřijde že by byla sexy!!! V obličeji se mi nelíííbííí a to její malíí zakrnělíí těloo!!! -
To je moc dobré
To je moc dobré, že si její největší fanynka, ale ještě vědat jak se to píše *1* Trošku trapas!! Největší fanynka, ale nevíš jak se to píše mimochodem píše se to Miley -
Re: Re: Re: Re: Re: Je nej
To je diskuse miláčkové *14* -
maili cirus
maili cyrus(hannumontanu) mám moc ráda jsem její nejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejne větší faninka chtěla bych být zpěvačkou chtěla bych aby jsme se poznali já jsem její nejlepší faninka a nikdo mě nemůže překonat já jsem její najnejnejnejnejnejnejneja dálších milion největší faninka ale kdybych toto řekla na rovina to bych asi udělala blbě ale počkat já jsem to udělala -
Taky nevim co tady jako chceš když Miley nemáš ráda tak proč sem chodíš psát ty tvoje píčoviny....nikoho to tady nezajímá. Ten profil je tady pro její Fans jestli ti to nedošlo. -
Iceman
Miley je nádherná sexy holka :-)moc jí přeju ať se jí daří. *14* *14* *14* -
Mno...áááááá???Co jako?? *15* Tohle neni šlaka SEŠ TO TY!!!! *13* -
miley-hannah
awooj lidi miley je tááá náááááááj super hviezda na celom celučičkom svete hannah 4 ever........wow.... *3* -
*1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Je nej
No určitě mám lepší zájmy než se učit nazpaměť něčí životopis a obdivovat 16 šlapku!! *10*