-
Re: Re: Můj nazor
jo to sem cetla *5* -
TURNÉ?!
Ahoj lidi nevíte jestli Miley neplánuje turné mohla by se stavit v Praze.Kolikátýho by to asi bylo?? Díky *3* -
Re: Re: Je nej
Baví tě vůbec něco kromě toho že ponižujež Miley??? JDI SE VYCPAT LENO *13* -
Re: Je nej
Tak to se máte s čím chlubit *1* *1* -
Je nej
Je prostě nejlepší.My jsme její nejvjetší fanynky.Její životopis známe naspaměť *14* *14* *3* *5* *4* *5* -
Miley 4rever
Miley je moje nejoblibenější zpěačka výborně umí zpívat a seriál hannah montana o tym radiš ani nemluvím žeru ho prostě na miley nikdo nemá jen tak dál holka... *14* *14* *3* *3* *14* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: všichni jste moc (za použití tzv. vypatlátoru)
no vo tom žádná -
Re: Re: Re: všichni jste moc (za použití tzv. vypatlátoru)
jeden z mála *3* -
Re: Re: Re: Re: všichni jste moc (za použití tzv. vypatlátoru)
v té angličtine je to srozumitelnější -
Re: Re: Re: Re: všichni jste moc (za použití tzv. vypatlátoru)
*7* *7* *7* -
Re: Re: Re: všichni jste moc (za použití tzv. vypatlátoru)
Hello
Am Patricia, a lovely girl,
i saw your profile today at (www.osobnosti.cz) and became interested in you,
i will like to know you the more, and i want you to send an email to my mail so that i can give you my picture for you to know whom i am. Here is my email address (pviarey4life@yahoo.com ) I believe we can move from here. I am waiting for your reply in my mail don't send it in the site.
(Remember the distance or color does not matter but love matters allot in life)
( pviarey4life at yahoo dot com )
Try to contact me back with my email id above i don't have any access to the sit
Ahoj
Am Patricia, krásné dívky,
Viděl jsem dnes na vašem profilu (www.osobnosti.cz) a stal se zajímá vás,
Budu rád, aby věděli, že čím více, a chci vám poslat e-mailem na adresu mého mailu, takže můžu dát moji fotku, abyste věděli, na koho jsem. Tady je můj e-mailovou adresu (pviarey4life@yahoo.com) Věřím, že se může pohybovat od zde. Čekám na vaši odpověď na můj mail, neposílejte ho do site.
(Nezapomeňte na dálku nebo barva není záležitost, ale láska věcech přidělit v životě)
(Pviarey4life na yahoo dot com)
Zkuste kontaktovat mě s mou e-mailovou id výše nemám přístup k sedět -
Re: Smiley
mááš uplnu pravdu..... *4* -
miley
miley je podla mna ta naj super hviezda na celom svete miley 4 ever.......... *3* -
Re: Proč zrovna Montana??
Dyt je to jedno ne? *1* -
Smiley
Milča je vážně SUPER!ChUdáK že se sní rozešel Nick Jonas......Jako Nick je bestovní ale chudák Miley.Je to úpa super zpěvačka a hraje v super seriálu
:-) *1* -
Mrs.Strawberry
Miley je nejlepší...jakho uznejte:Zpívá fantasticQy,na to že jí je 16 vydělala docela welkou sumu,s jejíma 16ti milionama dolarů....A chodila s tim neeej boyem-Nickem Jonasem-JB 4ever *1* *1* -
Re: Re: všichni jste moc (za použití tzv. vypatlátoru)
I can Speak Czech! *4* -
Re: Re: Re: Re: všichni jste moc!
je to v záporu-If you can´t -
Re: Re: Re: všichni jste moc!
If you can give me love -
Re: Re: Re: všichni jste moc!
nedávno prodávali v Hypernově za 145kč,tak jsem to koupil,ještě např. tam mají It´s final cowndown pod názvem -nikde žádnej kondom