-
Re: pozdrav
ale ji je sestnact -
Re: jiný
to neni hanah ale miley *4* -
Re: Re: Re: ????
chtela bych videt vas *13* -
Re: <no comment>
jako neco tady napsat je dobry ale sam si hlasovat aby sis myslel ze mas nej prispevek a dat za 1 traparna -
Re:
Sorry, pes
*1* -
Já jí fakt nemusím a teoreticky souhlasim se všema narážkama, ale i s těma že jí vlastně neznáme. No, abych se dostal tam kam chci, že jí nemám rád sem řek teďka už jen že na tej fotce s tim psíkem je docela pěkně, pec i Miley.
-
Re: Závist?
Kdybys preferovala jiné herečky a zpěvačky,tak jsi na jejich diskuzích.........kdybys ji nezáviděla nelezeš sem..........páč nás prostě tvůj názor nezajímá.......co dokážete tim,že sem budete lízt a psát o ní takové kecy.........že změníme názor.....jste asi jen pipiny co hledají hádky..........A když už jsi u toho "v klidu žít".....tak proč nenecháš i ji?Ne,že by si to asi nekdy přečetla....ale co sama vyžaduješ,to sama dělej!A když vy soudíte ji,aniž byste ji poznaly,tak proč mi bychom nemohly soudit vás?Se uklidni a přemýšlej o tom co píšeš a sama děláš............ciao! *1* -
Re: Závist?
no jasny sice neco na vic ale souhlas naco se hadat tem co se nelibi tak nechaj ty co ji maj radi a na opak -
Závist?
Hej všichni tady píšete jak ji závidíme když ji nemáme rádi.Jak to můžete vědět?Možná se nám prostě nelíbí,připadá nám trapná a preferujeme ůplně jiné zpěvačky a herečky.To si jako myslíte,že se s celebritama můžeme srovnávat?A že např Miley Cyrus závidíme a Avril Lavigne ne?Vzpamatujte se!Když se ám někdo nelíbí,tak můžeme vyjádřit svůj názor a vám do toho ni není.Můžete říct,že je dobrá,ale ne,že ti co tady píšou že je hrozná ji jen závidí.Trochu předčasný závěr ne?Tak proberte se a nechte ostatní vklidu žít!Jinak přeju všem veselé Vánoce *3* -
Re: Re: neni
nnee zavist to je to -
Re: neni
Chodíme tu, abychom vám ukázali, že to není nic jiného, než oplácaná američanka , která si včera šla pro občanku... -
Re: Re: ????
Jn, beztak.. ale i tak, je prostě 15ti letá naninka, co jen nahrabala peníze nákou Hannah montanou... -
Re: ????
Ona nic nedokázala všechno ji zařídili bohatí rodiče *10* *10* -
Kontakt na Miley Cyrus
Zdravím všechny fandy krásné a popularni slečny Miley Cyrus.CHtel jsem se zeptat jestli nekdo nemáte kontakt na Miley třeba E-mail nebo icq.Často se to nachází na svetových blogách kamarádka si píše na icq s Zacem Efronem.Tak pls kdyby ste o nečem vedeli dejte hned vedet DÍK. *14* *14* -
neni
tyvole vy vsichni zavidite ze je tak hezka ze umi zpivat.. a to vy nejste *13* tak proc sem vubec chodite nee kdyz ji nesnasite ta zavist -
????
Nechapu co proti ni mate zpiva dobre a hraje taky dobre takze jako...
aspon neco dokazala.... *14* *14* *14* -
Not
Absolutně nechápu, co na takové obyčejné 15ti leté puberťačce vidíte.... *8* -
jiný
zmílila jsem se jsem její stejná faninka jakou jsem byla předtím nejnejnejnejena dalších milion největší faninka ahoj hanno *4* -
Re: Re: :-P
asi si s ní píše jako já *4* *4* -
neznáte jí
hele nikdo z vás jí nezná!
no víte oní jen jak vypadá a hlas neznáte mixují se není špatná není nejlepší věřte jen sami sobě ano?kdo se zajímá ojejí soukromí asi chytrý nenívžyť bulváry většinou nejsou pravda tak se zamyslete papa