Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: pozdrav

ale ji je sestnact
  • Re: jiný

to neni hanah ale miley *4*
  • Re: Re: Re: ????

chtela bych videt vas *13*
  • Re: <no comment>

jako neco tady napsat je dobry ale sam si hlasovat aby sis myslel ze mas nej prispevek a dat za 1 traparna
  • mibob

Re:

Sorry, pes
    *1*
  • mibob
    Já jí fakt nemusím a teoreticky souhlasim se všema narážkama, ale i s těma že jí vlastně neznáme. No, abych se dostal tam kam chci, že jí nemám rád sem řek teďka už jen že na tej fotce s tim psíkem je docela pěkně, pec i Miley.
  • domcus

Re: Závist?

Kdybys preferovala jiné herečky a zpěvačky,tak jsi na jejich diskuzích.........kdybys ji nezáviděla nelezeš sem..........páč nás prostě tvůj názor nezajímá.......co dokážete tim,že sem budete lízt a psát o ní takové kecy.........že změníme názor.....jste asi jen pipiny co hledají hádky..........A když už jsi u toho "v klidu žít".....tak proč nenecháš i ji?Ne,že by si to asi nekdy přečetla....ale co sama vyžaduješ,to sama dělej!A když vy soudíte ji,aniž byste ji poznaly,tak proč mi bychom nemohly soudit vás?Se uklidni a přemýšlej o tom co píšeš a sama děláš............ciao! *1*
  • Re: Závist?

no jasny sice neco na vic ale souhlas naco se hadat tem co se nelibi tak nechaj ty co ji maj radi a na opak
  • Závist?

Hej všichni tady píšete jak ji závidíme když ji nemáme rádi.Jak to můžete vědět?Možná se nám prostě nelíbí,připadá nám trapná a preferujeme ůplně jiné zpěvačky a herečky.To si jako myslíte,že se s celebritama můžeme srovnávat?A že např Miley Cyrus závidíme a Avril Lavigne ne?Vzpamatujte se!Když se ám někdo nelíbí,tak můžeme vyjádřit svůj názor a vám do toho ni není.Můžete říct,že je dobrá,ale ne,že ti co tady píšou že je hrozná ji jen závidí.Trochu předčasný závěr ne?Tak proberte se a nechte ostatní vklidu žít!Jinak přeju všem veselé Vánoce *3*
  • Re: Re: neni

nnee zavist to je to
  • kiki.nnka

Re: neni

Chodíme tu, abychom vám ukázali, že to není nic jiného, než oplácaná američanka , která si včera šla pro občanku...
  • kiki.nnka

Re: Re: ????

Jn, beztak.. ale i tak, je prostě 15ti letá naninka, co jen nahrabala peníze nákou Hannah montanou...
  • Re: ????

Ona nic nedokázala všechno ji zařídili bohatí rodiče *10* *10*
  • Kontakt na Miley Cyrus

Zdravím všechny fandy krásné a popularni slečny Miley Cyrus.CHtel jsem se zeptat jestli nekdo nemáte kontakt na Miley třeba E-mail nebo icq.Často se to nachází na svetových blogách kamarádka si píše na icq s Zacem Efronem.Tak pls kdyby ste o nečem vedeli dejte hned vedet DÍK. *14* *14*
  • neni

tyvole vy vsichni zavidite ze je tak hezka ze umi zpivat.. a to vy nejste *13* tak proc sem vubec chodite nee kdyz ji nesnasite ta zavist
  • norie

????

Nechapu co proti ni mate zpiva dobre a hraje taky dobre takze jako...
    aspon neco dokazala.... *14* *14* *14*
  • kiki.nnka

Not

Absolutně nechápu, co na takové obyčejné 15ti leté puberťačce vidíte.... *8*
  • jiný

zmílila jsem se jsem její stejná faninka jakou jsem byla předtím nejnejnejnejena dalších milion největší faninka ahoj hanno *4*
  • domik77

Re: Re: :-P

asi si s ní píše jako já *4* *4*
  • neznáte jí

hele nikdo z vás jí nezná!
    no víte oní jen jak vypadá a hlas neznáte mixují se není špatná není nejlepší věřte jen sami sobě ano?kdo se zajímá ojejí soukromí asi chytrý nenívžyť bulváry většinou nejsou pravda tak se zamyslete papa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit