Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • všichni jste moc (za použití tzv. vypatlátoru)

Ye tO AzH NeUwErZiTeLnYyY, kDyZh tO TaDy cZtU, yAk nEkDo mUuUzHe b8 TaK StRaShNe zAwOsTaLeY...YaKo cO PrZiIiSpEwEk tO PeRlA...YaKo yEdNo z nEyLePsHiIiX Ye "S KaAaMoShKaMa sI Na tEbE WzHdYcKy hRaYeMe", hRuBkY NePoCzIiItAaAm *1* nAaAhOdOu tOhLe cZiIiStH Ye lEpShIiI NeZh cZiIiStH StRaAaNkY, nA KtErEyX YsOu kAmIoNy wTiPuUu...yO A PoKuD ByStE ToMuHlE NeRoZuMeLi xD, hOdIm wAaAm tOeShTe yEdNoU PrZeS TzW LoL. wYpAtLaAaToR ;-* loWiIisKuYu EmO!!! :-**
  • všichni jste moc!

je to až neuvěřitelný, když to tady čtu, jak někdo může bejt tak strašně zavostalej...jako co příspěvek to perla...jako jedno z nejlepších je "s kamarádkama si na tebe vždycky hrajeme", hrubky nepočítám *1* náhodou tohle číst je lepší než číst stránky, na kterejch jsou kamiony vtipů...jo a pokud byste tomuhle nerozuměli, hodim vám to ještě jednou přes tzv. vypatlátor
  • Re: ...

Já to přeju každému kdo něco dokázal tím, že zatím šel,musel bojovat,měl nádherný hlas nebo píli a nešlo mu(jen)o slávu. Miley není bohužel ani jedno z toho. *9*
  • ...

Jak tu tak čtu co o ní píšete musím souhlasit i nesouhlasit..... Možná že je to jen "protekční fracek" ale myslim že si to zaslouží... všichni, i ti co o ní píšou že je to muňka atd. musí uznat že zpívat fakt umí. Chtěla bych vás vidět když pomlouváte její vzhled i projev. Včichni jste jen závistivé mrchy, které jí to nepřejou.....
  • Miley Cyrus

Miley Cyrus nej zpěvačka, kterou znám. Nevíte někdo, jestli má nebo nemá nastřelené vlasy? *15* *3*
  • ..Mileynka.´Keitynka

JOjjda. *3* Tak se přidáám taky..neznám miley..jaako.oprawdově..ale fag hezký zpívááá je to moje NEJ zpěvačka. *14* *14* *14* Ůplně jíí mám ráááda. *14*..doufám še bude mít někdy koncert..v Praze hned jedu a hned kupuju první lupeny.. *1* .Potě..je to meine borQA. *4* A DYŠ SE MLUWÍ O TICH FOTKÁCH ..TAK ..TEN CO TO NAFOTIL ZA NÍ TEDA POKUD JE TO PRAWDA TAK JE PĚKNEJ..DEBIL VIDĚLA SEM TO V ČASÁKU..A NEMOHLA SEM TOMU VĚŘIT..ŘÍKÁM..ZPĚVAČKY BY SE SAMY.NEFOTILI ZA PRVÉ..A ZA DRUHÉ BY NEBYLY TAK BLBÝ ABY TO DÁVALY NA NET NE.. *1* *1*
  • Re: Re: miley cirus je super

a faninka má být fanynka
  • miluju ju

je to nej nej nej spevacka co mohla kdy bejt *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *4* *4*
  • Re: Re: Re: Re: uklidněte se

hm jasny dobře no ale to ona není třeba ho zavřeli za jiný foto ale za tohle stopro ne protože tohle fakt neni ona!! *4*
  • Re: Re: Re: uklidněte se

Celý svět ví,že je to ona a ona sama se přiznala. A toho,kdo jí je šlohnul z emailové schránky zavřeli. Asi by ho teda měli pustit,ne? *15* *15* *15*
  • domik77

Re: Re: uklidněte se

dala jsem to kámošovi udělal vše a zjistil že to miley cyrus není a já sem na první pohled taky viděla že vipadá divně takže když mi tady dáváš adresy tak by sis mohla pořádně prohlídnout fotku a zjistíš že to ona není a i kdyby stejně by to byla její věc no a taky kámoš říkal že by to mohla být holka která dělá nahý foto a předvádí se za celebritu!!že tu holku při ověřování už taky několikrát viděl je to jen náká ubohá dě.... *16* *16* *16*

ANO *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • mileys

Re: Můj nazor

v bravu bylo že ty fotky nafotila ale že je posilala kámošoj a někdo ji do toho mailu vlez byla tam i jeho fotka a že už ho chytli *8*
  • mileys

Re: miley cirus je super

jo a spěvačka se to nepíše je to zpěvačka *5*
  • mileys

Re: miley cirus je super

páni nauč se psát jména neni to miley cirus ale miley cyrus a ne hanah montana ale hannah montana a neni to pestiny home cirus ale destiny hope cyrus *5* *13*

Však jsem to schválně napsal vašim pravopisem. *1*
  • Re: uklidněte se

http://www.4shared.com/network/sear ch.jsp?sortType=2&sortOrder=1&sortm ode=2&searchName=Cyrus&searchmode=2 &searchName=Cyrus&searchDescription =&searchExtention=&sizeCriteria=atl east&sizevalue=10&start=10 (sedmá od shora klikni na ní a objeví se další)

snad mIluju *13*
  • Re: oblekani

naprosty souhlas *14* ma svuj stil *1* *1*
  • oblekani

moc e mi libi jak se obleka *3* *1* *1* *1* je to proste supr

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit