-
Re: MILEY JE FUUUUJ
hele radši se napřed podívej na sebe a pak pomlouvej,miley je totiž supééééééééééér -
Re: Re: Re: Re: mno jasně
Dříve byl dost oblíbený no časy se mění uvidíme jak dlouho bude ta jeho dcerka oblíbená.... -
Re: Re: Re: mno jasně
mají na internetu i nějaké nahrávky společně nazpívaných písní s tou svou dcerkou,tak asi ještě zpívat bude,ale asi nebude u internetových posluchačů tak oblíben,protože dávají přednost mladým začínajícím zpěvákům a navíc zpívá country a je asi známější spíše v USA -
Re: Re: MILEY JE FUUUUJ
Pavlusqa máš pravdu tohle nemá cenu
*1* -
Hej chapu te zhe ji nesnášíš ja ji taky moc nemusím ae svuj nazor si nechcej pro sebe myslím zhe timhle vsech ostatnich nazor nezmeníš *13* *7* Proste tohle je každyho vec taky bych tady mohla rozepisovat co je na ní desny a toho by bylo dost *1* ale radeji komentuju star co mam rada a nepisu zadny negativny komentare *1* Tenhle je mozna první *1* *7* -
ale tehle lidi jako ty co si to myslel je min nez tech co ji maj radi je to nej mlada americka zpevacka a herecka asi pro 100mil lidii minimalne -
a co umíš ty???určitě jseš trapná ještě že tě neznám trapko *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Nic *15* Souhlasím s castelymy *3* -
Je hnusná neumí zpívat a je strašně nafrněná. Je jak cvičená opice *10* *10* Měla by dělat to co umí!!Ale co vlastně umí??? -
Totální souhlas *15* -
MILEY JE FUUUUJ
Tak napriklad ja Miley NEZNASAM! To je to najtrapnejsie dievca ake poznam, ked hovori ma uplne otransy hlas a nazivo som pozerala videa ako spieva, NEVIE SPIEVAT! jej pesnicky su uplne o nicom, pretoze mam cely album ( okrem see you again a fly on the wall su o nicom dalsie ) Hannah Montana som videla 5 minut a je to UBOHE! ona sa tym iba ponizuje! jej hlasky ktore v rozhovorch hovori su TRAPNE...raz povedala ze sex chce mat po svadbe ( co pochybujem ) a potom povedala ze sa nechce vydavat lebo nevie ako by sa dokazala delit o kupelnu!!! dost trapne...ona nie je taka super ako vsetci hovorite...preboha zobudte sa...ani pekna vobec nie je!..a jej zuby vyzeraju desne :D a jej vlasy hnede kucerave...no dost zle...proste ja ju NEZNASAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAM fuuuuuuuuuuuj -
Re: Re: Re: Hannah
To není na Londyn moc (počet obyvatel 7 355 400) *16* -
Re: Re: Hannah
mas pravdu maji ji radi a hodne v londine tam bylo tak pres par tisic lidi -
Re: miley
jo kdys ji tak dobre znas tak proc se ji nezeptas na email
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: Hannah
Nahodou v originale hannah montana serial je to lepsie jak ked to polovica sveta da svoj dabing. -
Re: miley je fakt super
Další co ji zna osobne *1* Hej bych taky mohla rict zhe ji znam osobne ae ja nelžu *13* -
Re: miley
njn mozná ste ji videli *4* ae to je asi tak vsechno *1* -
mno jasně
to já vim taky že hlas neni o penězích jenže ten její hlas neztojí za nic *15* -
Re: Re: miley
jj taky to ji rovnou muzou znat vsichni si muzu taky vymyslet -
miley je fakt super
ja znam taky osobne ale Miley...je to v pohode holka a je mladsi nez ja a to se u takych hvezd stava velmi malo...je fakt super..