Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Miley, miley

Teda alspoň by nemělo...
  • Re: Re: Re: Miley, miley

Já to mám taky a nízký tlak ale to má hodně mladých holek. Když normalně jí tak ji nic není.
  • Re: Re: Miley, miley

trpí hypoglykémií *9*
  • Re: ...

to se ptáš mně? *4*
  • ...

hej vr...seš v pohodě...kolik ti vlastně je??;)
  • Re: Miley, miley

Jakou má nemoc?
  • Re: Chce se mnou někdo založit blog o Miley ?

Ahoj já mám miley taky moc ráda a jestli se ti někdo už nepřihlásil takjá ráda!
  • Miley, miley

No opravdu za to jméno nemůže a fakt nemůžu z takových, kteří říkají, že je nafrněná, protože má takové jméno,nechte ji už na pokoji jo a někdo tu napsal, že chce vědět alespoň 5 důvodů, proč ji mít rád a co takhle 5 důvodů proč ji nesnášet?A do žádnejch konkurzů ji nikdo netlačil, jo a bohatá je díky tomu, jak se prosadila( bylo jen její rozhodnutí se přihlásit do konkurzu a dozajisté tam nehrálo důležitou roli její jméno, ale povaha) a v mnoha castinzích dokonce neuspěla,vyrůstala na farmě v Tenesse,písničky jí nepíše producent, ale píše si je sama táta jí jen pomáhá,pravidelně přispívá na různé nemoci, dokonce měla koncert, jehož výtěžek šel na rakovinu, sama trpí nemocí, která je podobná cukrovce a život neměla lehký jako peříčko.Nepíšu to proto, že jí obdivuju, z takových pubertálních výlevů sem vyrostla, ale myslím, že by si zasloužila podporu ve své slibně rozjeté kariéře, já jí držím palce! *3*
  • zase to její jméno...

jo a že za to jméno nemůže. To už je fakt všechno *1*
  • destiny hope cyrus

sry, že sem to omylem poslala 2x, eště sem chtěla říct, že chudák dostala od rodiču jméno Destiny Hope Cyrus(Osud Naděje Cyrusová)-ale fakt bych se osud naděje jmenovat nechtěla. To je všechno, každej má svuj názor, každej ho má jinej, tak se tu za to nevražděte *15*
  • Miley!

Rozhodně to není rozmazlenej jedináček, protože má 5 sourozenců a vším co zatím dokázala se musela težce prorazit! *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: MILEY JE FUUUUJ

Jsi fakt trapná houby umíš anglicky ale jen dokazuješ že ji mají rádí jen ubohé malé holčičky ktere musí lhát abych si jich někdo všimnul a ony si mohly připadat důležité ale ve skutečném životě po nich neštěkne ani pes.....
  • castelymy

Re: Re: Re: Re: Re: MILEY JE FUUUUJ

no jooo jasne no to ti urcite verim ze sa s nou poznas jasneee ja sa poznam s britney spears vieees....boze deti nebudte trapne...
  • Re: Re: miley

ja vím její email ale slibla jsem ji ze to nikomu nereknu *13* *13* *13*
  • Re: Re: Re: Re: MILEY JE FUUUUJ

To není pravda nepřetvařuje se *16* *16* *16* *16* tak drž h...
  • Re: Re: Re: Re: Re: MILEY JE FUUUUJ

prosím nepomlouvejte ju
  • Re: Re: Re: Re: MILEY JE FUUUUJ

Hele já jí znám osobně a je moc dobrá moje teta zna billy ray cyruse a baví se spolu každy den moje teta bydlí v usa hned vedle nich ja ja k ni porad jezdím já jsem z bohaté rodiny tak si mužu dovolit jezdi o prázdninách za tetou ale když tam jsem tak zajdu i k emily osment jsou fakt dobré kámoški a umím i anglicky tak ju nepomlouvejte *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • Re: Je to koza

a co seš ty??to co o ní píšeš seš jedině ty
  • Re: Miley...

jo máš pravdu *1*
  • Re: Zase Miley

Na to, kolik jí je let, toho dokázala více, než spousty zpěvaček, které znám. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit