-
nejlepšííííííííííííí
Miley cyrus je nejlepšííííííííííííí -
Re: Miley Cyrus..
A jak víš ty že není namyšlená? Zamysli se.... A to že je prý křesťanka mě vážně rozesmívá *1* *1* -
je nejlepší
miley cyrus je nejlepší zpěvačka aji herečka *14* *14* -
Re: Re: Miley Ray Cyrus
Nikdo se tě na nic neptal! *16* -
Miley Cyrus..
Smyslem diskuze není přemlouvat někoho,aby měl Miley rád, každý má právo na svůj názor to je samozřejmostí,ale je rozdíl mezi podáváním názoru a pomlouváním, není slušné házet špínu na někoho, koho ani neznáte, já si občas poslechnu její písničky, sem tam stihnu i Hannah Montana a nikdy mě nezklamala, tak proč bych měla někomu věřit, že je nafoukaná? Odkud to víte? Jsou lidé, kteří to o ní říkají a takové názory pak prodají bulváru, ale jednoduše tito lidé jí závidí! Zamyslete se nad tím.... *5* -
Re: Miley Ray Cyrus
no ja po tom urcite netuzim... -
LOL:-P
Jak ji můžete posuzovat jaká je,když jí přitom ani neznate osobne.Jo a vzhled holky obyčejná závist.A jinak Miley 4evr *13* *14* *14* -
Proboha
Hele lidi vyste se zblaznily nebo co proč tu vubec rešite jaka je a hadate se? Kazdej si na ni udelá nazor a hadky nic nevyreší *13* *13* -
Miley Ray Cyrus
Je to jednoducho fajn baba a kazdy by sa snou chcel kamosit! *4* -
Re: nejlepsi
No to teda neni. *13* *13* -
Re: Miley Cyrus
Jo máš pravdu mně se jak hraje aji jak zpívá moc líbí *3* *3* *3* -
Miley Cyrus
Je tu mnoho inteligentů, kteří tu komentují její vzhled, že?
Ona za to asi nemůže panebože, nikdo není bez chyby, ale jsou takoví, kteří si myslí že jsou dokonalí co? Nechte ji být jak můžete vědět že to je Kr*va, p**a a další věci? Jo a to s Nickem Jonasem,ani nemůžete vědět co se mezi nimi stalo, jste fakt směšní, vždycky je vina na obou stranách, jo a někdy jste fakt směšní, vy fakt věříte, co se píše v těch bulvárních plátcích, nebo v Bravu? Jasně, taky si to přečtu, zasměju se ale pustím to z hlavy, určitě nějaký úlety měla, ale to nejsou důvody ji takhle odsuzovat nás nemá zajímat její soukromí, ale to co nám může dát, a ona nám to dává, svůj jedinečný mediální talent, jak zpíváním, tak hraním, tak tady neřešte, jaká je, ale jak se vám líbí její zpěv nebo hraní protože to jako jediné můžete POSUZOVAT! *16* -
nejlepsi
je nejlepsi *3* -
Re: Otázka
to nevim ale taky jsem si toho vsimla :D -
Re: miley je nejlepší
tomu ver ze ti nikto neveri!!! zrazu s nou kazdy bol! nebudte traaaaaaaapny -
Re: nejlepší
ja mam taky jeji cd a nelibi se mi...krome fly on the wall...jinak nic moc -
nejlepšííííííííííííí
miley je nejlepsiiiii umí hrát aji zpívat *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Otázka
Nenosila náhodou rovnátka? Má nějaký divný zuby. *1* -
Re: hlaujte
v tom odkazu je chyba
zo je on
http://eso.nova.cz/rubrika/hitp arada -
hlaujte
http://eso.nova.cz/rubrika/hitparad a
na teto strance hlasujte pro miley a 7 things zatim je 1. *14* *14* *14* musite se nejdriv prihlasit muzete pouzit nick a heslo z blog.cz
tak hlasujte a kdyztak i jonas brothers *14* *14* *14*