Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • yeah

jo no miley je beeeeeeest *14* *14* *14* *14* *14* *14* proste nej holka na svete,a vy co ji nadavate tak se nejdrive zamyslete nad sebou co vy!!!jste kdy do 15 let dokazali a potom muzete psat takovy sran.ce ,miley je prosteeeeeeeeeeeeeeeee best je tak hoooooooooooot fakt nejlepsi kocka *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Fakt sexy

ha ha ha ha fakt smesny *1* *1* *1* *1*
  • Miley

Herečka je výborná,Zpěvačka tak ujde ,ale myslím že si o sobě myslí až moc a stává se zní taková ta namyšlená hvězdička... ALE JINAK JI MOC BAŠTÍM(hlavně jak hraje Hannah Montanu) *1* *3*
  • Re: Miley

Kéž by *1*
  • Je nejlepsi na svete!

je to super holka a na to ze je ji 15 tak vali :)) proste je to nej holka na svete .. a verim ze ma slibnou budoucnost jeste k tomu ze ma tak slavne rodice :P *14* *14* *14* *14* *14*
  • sajminka

ssajmineka

Miley je neejlepsi a best!a ashlinka taky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moc je lawkuju!jsou proste uplne hafec best!!! *3*
  • nej

miley je nnnnnnnnnnneeeeeejjjjjjjjjjj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ale fakt je super *1*
  • uuuzzzaaa

jeji pisnicky jsou uzasny *14* *14* ja si myslim ze je super *4* *14*
  • suuper

jako spevacka je super *14* *14* a jako herecka je ssssssssssuuuuuuupppppeeeeeerrr *14* *14* *14* *14*
  • kistynkaa

jo a etě

sem zapomněla dodat ak mi štvou její dásně když se usmíná:DD
  • miley je neejjjj!!!!

miley je nej!!!!! ma ji moocciinnkky rada a hrozne ji obdivuju je cooolll a je nej jak zpiva a jak se oblika!!!!!!!! *1* *14* *4*
  • kistynkaa

:D

je mi silně nesympatická:D:!a jediná písnička která se dá poslouchat je 7 things:D:P
  • breg

Breeg

Jo kamrade, leda tak velke kulove. Muzeme si dat ferovku, ale stejne ani jeden s ni chodit nebude. Jaka to skoda!!!
  • občan

zapomente na to s miley budu chodit já *16*
  • breg

Breeg

Jo o tom zadna. Kurna, fakt nema nejmensi chybu. *14* *14*
  • Miley je good

Nahodou hustá typka. At si rika kdo chce co chce tahle se proste povedla *15*
  • breg

Breeg

WOE co blbnes...takove reci fakt miluju. Nekdo zas chce byt zajimavy!!!
  • ajulina

Re: oo

no je divna!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16*
  • Re: metalistka

hele ja jsem zas rapper a libi se ona a par pisnicek *14*
  • Miley

Slyšely jste písničku The best of both worlds????? Je superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit