-
J enejhustejší skoda že nebydlý blíš
Já protě zbožnuju její písniky a pořád čumim na hannu Montanu a souhlasim s ,,,ancajureckova -
Re: Re: <no comment>
Jo,je děsná. *4* *4* *4* -
Re: <no comment>
souhlasim, a videli jste jak nechutne otvira pusu *5* -
Re: Sranda
Hannu na Jetixu dávaj v 9:30 a 17:30 a to už se dá ne??Inak myslim že tím dabingem to zkazily,sleduju českou i anglickou verzi.Třeba tu toustovou písničku jak zpíval Jackson,nebo jak tam byl Lucasův bratranec.Mno je toho hodně kde je škoda českýho dabingu..mno ale co...buť me rádi že máme aspoň něco :-) -
hannah montana
ahoj zdravím všechny fanoušky hannah montana a hlavně miley je užasná herečka zpěvačka a určitě i holka *3* *1* *3* *14* -
Miley...
Miley? Jo to je super zpěvačka.Když jsem se dozvěděla její věk byla jsem trochu zaražená,ale pak mi kamarádka pustila písničku z Hannah Montana v její MP3 a byla jsem z té písničky nadšená.Dřáve jsem Miley neznala,ale ted´ o ní můžu říct,že je doopravdy skvělá. *3* *1* *3* -
Re: Re: Re: hannah u nás??
je to v cestine *4* *4* *4* -
F poho
Podle mě je Myley sqělá!!! A seriál Hannah Montana je bomba!!! Taky mě těší že Myley měli i mini roličku v HSM2 čož je upec bombastický film!!! Takže sem vodvařená!! *1* *1* *1* *1* -
i love miley
já sem se do ní ůplně zamiloval *14* -
Re: Re: hannah u nás??
Trochu jsi to zpletla...;) Není to 7.30, ale 17.30 a dokonce už to ani není každý den..;) Ale je to suprovej seriál..;) -
Sranda
O Miley jsem nikdy driv neslysel ted travim delsi dobu v UK a skoro tu nesleduju nic jinaciho...chlamu se u toho jak pako a vubec mi nevadi ze vidim nektere dily uz po nekolikate...akorat az dojedu dom tam me nikdo neprinuti vstavat tak brzo abych to stihal na Jetix navic mam strach jestli to dabingem nezkazili.... -
Re: hannah u nás??
ahoj no je ale jenom na Jetixu -
Re: Re: hannah u nás??
achjooo, já jetix nemám, já doufala, že to bude někde na nově nebo tak :(
a je to v češtině?? -
Re: hannah u nás??
jj jde na jetixu!každý ráno 9:30 a 7:30 *3* -
hannah u nás??
čau, hele nevíte, jestli se bude hannah montana dávat i u nás?? nedávno sem viděla na nějakým časáku titullek, Hannah Montana konečně u nás, nebo něco takovýho,ale ten časák nemám, takže nevím...víte o tom něco?? díky za odpověď -
I LOVE MILEY
Cau lidi. Miluju miley cyrus a seriál hanna montana pls nevite nekdo jestli neprijede nekdy ¨do evropy na nejakej koncert nebo tak dik za odpoved. je tady nekdo s kym bych si o miley mohl pokecat *1* *1* -
Re: Re: Re: HANNAH MONTANA
to je pravda ja bych taky chtel videt miley na vlastni oci nevite nekdo jestli nepojede do evropy na nejakej koncert? uz sem ji psal na e-mail ale zatim nic -
.
Já se dívám pravidelně na hannu montanu jetixu a je to hodně zábavnej pořad -
Re: miley
Miley má svoje úžasné stránky na téhle adrese: www.mileycyrus.com -
miley
hele nevite nekdo jestli ma Miley nejake svoje stranky? napiste dikyyy *5*