-
miley
hele nevite nekdo jestli ma Miley nejake svoje stranky? napiste dikyyy *5* -
Re: Re: hannah montana
vis ja vim i o tech co jso cesky na warforum.cz ale oni jsou tam zatim jen 3 takze cekam na dalsi.prtz. to j uplne bezva serial. A Miley Cyrus je uplna kundicka. *5* -
Re: hannah montana
Já vím,na youtube.com zadaš nazvi epizod(anglicky) a tam ti najedou akorat ze jsou anglicky ale me to neva *3* -
hannah montana
hej nevite nekdo kde bych mohl stahnout dily serialu hannah montana? diky -
Re: Re: Re: HANNAH MONTANA
No, je docela smutné, že si myslíš, že USA je něco víc než ČR, možná že USA je na mapě větší barevný flek než naše republika, ale jinak nejsou ničím vyjímeční, až na svou aroganci a roztahovačnost. Když se ti tu nelíbí a stydíš se za svoji národnost, proč se nespakuješ a nejedešdo do těch úžasnejch "států"?? Vím, že tohle nějak nesouvisí s tématem, ale každý kdo takhle slěpě obdivuje něco, co vidí v bedně, pije Coca Colu a myslí si, že Californie je nějaký ráj na zemi, jen proto, že tam žijí filmové hvězdy, tomu musím být snad míň než 10 let a má nízké sebevědomí... -
Re: Miley Cyrus-Hannah Montana-Music Jam
prosimte jak se jmenuje ta hra? a je i na PC? -
Re: Re: <no comment>
co bych si jako tímhle měla dokazovat? bože! je to můj názor=budu si za ním stát.. -
Re: <no comment>
hej co si tady timhle dokazuješ? *15* -
<no comment>
nesnáším uměle vytvořené hvězdičky,takže ani tuhletu "nandu". navíc mi nepřijde,že by něčím extra vynikala -
Je mooc střeleně hustáá!Jo :)
Já mám Miley ráda,nejvíce je na ní nejlepší to že je sama sebou a s ničím si neláme hlavu a je fakt moc zábavná a dokáže mě pobavit! :) *14* -
Re: Re: HANNAH MONTANA
Jo no Farna je taky malý cvok a ona so žije v Hollywoodu blízko Californie a Farna si trčí tady v ČR ! Miley(hannah) má hodně výhod a my tady v ČR ? My tady jenom hnijem v takové malinkaté zemi ! Je to děs ! Řekněte kdo by nechtěl být Miley ?!? Já bych chtěla být Miley nebo aspoň ji vidět na vlastní oči....ale nikdy se to nestane *9* ale co Farna je málý cvok a Miley *14* mega star ! Proto říkám , že hnijeme tady v té mini zemi a ona někde v Californii ! To je děs ! O Farne už ani nemluvím ! Proč nemůže být ČR tak super jako USA ? Protože na to prezident nemá ! Je to ponižující jsme nejmalinkatější země na světě možná , ž epřed námi jsou nějaké měnši , ale nic o nich nevím ! Jsem ráda , že můžu být aspoň Mileyina fanynka a být tu s váma holky ! *14* -
Miley Cyrus-Hannah Montana-Music Jam
Já mám její hru na Nintendo DS a je to moje nej hra !! Fakt upe good !! *14* a taky ji upe zbožňuju je to moje nej hvězda !! -
Miley Cyrus je super
Miley je fakt super zpěvačka a herečka je to moje nej star *14* *14* -
juu
♥♥♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* -
titulkay
taky koukam na jetixu ale v en sem si z netu sth 1 i druhou serii druh na jetixu asi nemaj ale nevi nekdo kde sehnat titulky k serialum to casto da praci ale uz sem je k par serialum nasl lol -
miley cyrus
zbožnúujiii miley *1* *15* -
Miley♥
Miley je boží! *14* Strašně jsem se těšila,až začnou dávat HM na Jetixu..to jsem ale něvěděla,že tam Miley hraje hlavní roli.Viděla jsem nedávno její plakát v BG! a tak jsem si řekla,že se mrknu kdo to vlastně je.Jsem fakt ráda,že jsem se k ní dostala,je to úúžasná herečka a zpěvačka fakt je suprová! *14* Jedna z nej zpěvaček a hereček co jsou! *14* -
Re: HANNAH MONTANA
S Farnou se nedá ani srovnávat ... když si vezmu že Miley se proslavila v Hollywoodu a zná ji skoro celý svět a Farná jen v Česku, Polsku a podobně tak je Farná proti Miley nikdo -
MileyCyrus
*14* vydela som vsetky jej filmi vsetky boli super ma aj super hudbu je jedna z mojich naj spevaciek
podla mna je naj *4* -
miley
ja miley poznam uz vyse roka a myslim ze je skvela :D