Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • armenakos1

Wikipedie

Zdravím všechny...jen sem vám tak jenom chtěl říct že jsem si včera všiml na wikipedii že nejsou žádné info o Gypsy Heart Tour a nějaký info o miley trošku jinak zpracovaný... tak jsem si trošku k tomu sedl a vytvořil článek o Gypsy Heart Tour ( částečně jsem ho přeložil z anglické wikipedie ) a trošku sem předělal uspořádání životopisu a taky jsem přidal nějaké obrázky. :)) Tak se kdyžtak podívejte ;))
    PS: pro ty kteří ví: Zítra odlítám za Miley takže se zatím mějte ;))* :DD!! :D *5*
    • kajuska4

Re: Wikipedie

Čauvec..jo jasné podívám se,tak Mileynku pozdravuj a užij si to tam :-* ♥
      • armenakos1

Re: Re: Wikipedie

budu :)) dííky :)* :D
        • hbdelfin

Re: Re: Re: Wikipedie

fakt se ti to moc povedlo...též jsem uvažovala o zavedení gypsy heart tour, ale jak vidím, předehnal jsi mě :D no nic, já mám rozdělanou demi :D
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Wikipedie

nzxD
            • tfpdaa

Re: Re: Re: Re: Re: Wikipedie

je to super ;))
              Jajj.. užij si to tam ;D :))
  • Miley Cyrus je nejlepší, asi na ni ten klub co nenávidí Hannah Montanu žárlí aby z ní udělali chudinku! *8* *8* *9* Ale Miley je přesto oblíbená!!!! Ha.
    • A co má klub co nenávidí Hannah Montanu společného s Miley Cyrus? ... Miley Cyrus je Miley Cyrus a Hannah Montana je-není ... Takže ať si nenávidí Hannah Montanu jak chtějí :) poněvadž Hannah Montana je minulost, kterou tam ti hlupáci žijí a já jsem rád, že žiji přítomností :)
      • armenakos1
        přesně ;)
  • lbgirl

foor:You

Happy Birthday Miley! *14* *4* *15* *1* *1* *3*
  • blbec

uživat bendííg je pěkně drzý se vydávat za zpěváka ze supestar a nádavat miley která je super ale jinak bendig jako zpěvák byl dobrej ale o tom se nebudem bavit jsme přece na logu miley tak co už máte všechny její alba???
  • blog

Mrkněte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/ díky
  • Miluju jí..a prosíím hlasujte

miley uplně nejlepsíí a nejkrásnějšíí miluju jí a komuse nelíbí at si nasere..:D..kazdy má svuj vkus..:D..ajá ten muj nezmením a vás toleruju..:D..jinac hlasujtéé..:) http://www.facebook.com/?ref=home#! /photo.php?pid=591198&o=all&op=1&vi ew=all&subj=91912222796&id=10000000 1464575
  • mcusamc?????

Nedavno ( až ) jsem objevila ten skype,někteří říkají že je to pravda tak jak to je ? *7* ráda bych to věděla

ten skype : mcusamc
    • Re: mcusamc?????

to už tady bylo asi před půl rokem a je to FAKE
      • Re: Re: mcusamc?????

ano máš pravdu..tohle je FAKE, ale Miley skype má, ale je to PRIVATE, protože jsem našla na fb pravou Selenu a ta má mezi fotkama jako albama album "proof! :))) ♥" a tam má nějaký fotky a má toz webkamery a dole na liště je vidět že má nakliklej skype a je to vyfocený jak s Miley mluví přes webku a je to přes skype takže ho má..
        • armenakos1

Re: Re: Re: mcusamc?????

já nechci nic říkat...ale jeden skype miley mám... a myslím že to asi skype miley bude.. páč si s ní píšu už nejmín rok a po tak dlouhé době bych už asi poznal že je FAKE ne ??... ptal sem se jí na volání a webku ale podle toho co mi psala se jí do toho zatím nějak nechce.. (samozřejmě všechno anglicky píše)...náhodně sem na něho narazil na americké stránce..asi po 3 měsících si mě přidala další miley a napsala že "tohle je můj novej skype.. starej sem smazala.. přidala sem ti tě protože se zdáš být tak milý a upřímný..doufám že si toho vážíš".. něco takovýho mi napsala..už si to přesně nepamatuju.. *3*
  • Proměna

teď se Miley začala hodně měnit což?...no nemám nic proti pořád se mi líbí jeejí písničky..ale když koukam na fotky treba na momentky tak nevim no myslim že to přehání ale tak každej teenager blbne ale nevim jakej to má dopad na mládež nebo dokonce na děti který koukají na každej díl hanny montany...ale ať bude dělat Miley cokoliv...tak kdykoliv se řekne jméno Miley Cyrus každej si jí představí jako roztomilou Hannu Montanu....Protože tou se nejvíc proslavila a získala si srdce fanoušků nebejt teto role neníí tak populární a ted si to docela kazí svým chováním ne změněným stylem hudby ale chováním že se oblejzá s holkama a klukama noo nwm...asi teď ztratila velkej počet Fandů ale nejakej zase přibyl...no nevím uvidíme jak nás překvapí tato popstar...A jakej máte nazor vy na Miley Cyrus/Hannah Montana *9* :D
    • v.e.r.k.a

Re: Proměna

Já si Miley zamilovala poprvé co jsem jí viděla tušim že to bylo v klipu 7 things,o Hannah Montana jsem si myslela že je to kravina pro 10 leté holky ale pak jsem se koukla na 3.sérii a bylo to jasný Miley jsem si zamilovala ještě víc *14* Co se týče Miley v období Hannah a v současnosti tk mám radši Miley v současnosti chová se víc dospělejší jak už psal armenakos1 tk je víc sexy *1* a právě to se mi na ní líbí...
    • Re: Proměna

kdyby nehrála v hannah, asi by o ní dnes nikdo nevedel..ale když se rekne miley cyrus..nikdy si nepredstavím hannah..predstvavím si novou a jestelepší miley!..a to jsem ji zacala mít radá už od zacátku hannah..a to jak se chová, je hlavmě kvuli tomu, aby ji prestali srovnávat s hannah..to j teda muj nazor..mysím si to..
      • kristynajackson

Re: Re: Proměna

No pravda je že kdyby nehrála v Hanně Montaně tak by se neproslavila.. *4*
        no..ale je to její věc,jaký máš styl a jaký nemá!!a odtoho jsou fanoušci aby jí chápaly a pořád "milovaly" *1*
    • armenakos1

Re: Proměna

ok řeknu ti svůj názor... ano kdyby nehrála v hannnah montaně tak by nebyla tak slavná a jediný fanoušky o který přišla jsou ty malí holčičky....právě díky její nové image dostala hodně starších fanoušků i z mužské strany... život je o změnách a miley takovou změnu udělala... zkončila s hannnah montanou a prostě udělala změnu... když se malím holčičkám líbí víc jak hannnah tak at se dívajou pořád na hannah montanu ale nikdy nepochopí že "Hannnah" už ve skutečnosti vlastně skončila tak to je a tak to aji bude. a je to jen problém ostatních že se nemužou s mileinou změnou smířit...mileyina nová image se mi líbí... určitě lepší než aby pořád chodila v blonĎaté paruce. je to prostě sexy kočka a stím se smiřte. a nemyslím si že se snaží být dospělá jak si to tady psala. já ti nvm ale prostě můj názor je takovej že opravdovej fanoušek kterej miluje Miley jak "miley cyrus" a ne hannnah montanu tak jí miluje pořád at má změnu jakoukoliv a jestli někdo pořád řeší to že miley si dala bong.. tak co je na tom ?? a navíc bylo to jen na její narozeninové párty. kdo to je v jejich letech nezkusil.. pro nás fanoušky kteří miley milujeme jako "Miley Cyrus" bude pro nás vždy ta nejj a tak to zůstane. *14* *14* *14*
  • Tak sa znechutila u veľa ľudí. Keď bola menšia bola veľmi pohode. Teraz je to obyčajná š.........
  • miley je nejlepší!

Miley je podle mě nejlepší zpěvačka a herečka.. tedka o ni moc nejde slyšet protože byla na turné, ale až vydá album, videoklipy atd.. tak o ní bude slyšet víc než o LG..! Miley umí dokázat že je nejlepší.. Noo.. Ona to ani dokazovat nemusí.. my to víme :)
    • kajuska4

Re: miley je nejlepší!

No to víš že jo LG porazí..♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit