-
Miley
Tak jsem si tu diskusi prošel kousek zpět a jestli jsem to správně pochopil tak armenakos 1 ty seš kluk Miley? -
-
Re: Miley
hey, amernakos, já byt tebou tak mu neodpovidam, si z tebe dela prdel..myslim..bo já ani v 7 bych nebyla tak najivní.. -
-
Re: Re: Miley
??????? *15* -
-
Re: Re: Re: Miley
Hele armenakos. Ať koukám jak koukám tak na internetu jsem nenašel žádnej článek o tom že by Miley měla nějakýho kluka z ČR. Takže si už začínám myslet že to jsou všechno jenom kecy. Takže pokud s Miley opravdu chodíš tak bych byl moc rád kdybys sem dal odkaz na nějakou stránku kde se o tom píše když jste spolu jak říkáš začínali *1* .
Ono se považovat za jejího kluka je snadný *15* . Já bych tady taky mohl psát že jsem její kluk -
-
Re: Re: Re: Re: Miley
jj... svatá pravda... *1* -
to bys nepochopil *1* *1* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Miley
*1* *1* *1* *1* -
MARTINE,ZAČNI SE DÍVAT TAK OD 43.STRÁNKY. RADÍM TI DOBŘE. *1* PAK UŽ BYCH FAKT NECHÁPAL,KDYBY SI TO POŘÁD NECHÁPAL. *15* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
podle toho jak jsem včera projížděl diskusi to bude víc jak 10 stránek *15* *15* *15* -
přesně, stačí se podívat tak o 10 stránek dozadu a tam to uvidíš -
promin ale žádnej odkaz ti na žádný stránky dávat nebudu... protože jak ti předtím Divočák napsal aby si se podíval na stránky dozadu a pochopíš to tak si to ani zdaleka nepochopil... akorát jsem zkoušel co mi všechno uvěříš *3* *4* *15* *15* *15*
ale to že chrápu s miley je vážně pravda... ale to bys musel nejdřív vědět jak *3* *5* *15* *15*
-
-
-
tak je možnost být tak naivní..třeba moje ségra je tak naivní...a to jí je 9 *15* *15* *15* téměř půl roku jsem jí lhala, že kecám s miley přes skype a ona tomu vážně věřila...přitom stačilo jen být dobře informovaný člověk *15* *15*
-
-
-
no....tak a dostal jsi se i k tomu... *15* *15* *15* *15* -
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
No dobře, tak když už se k tomu odmítáš vyjádřit chápu to jako že ne. *15* -
-
JÁ SE NEODMÍTÁM VYJÁDŘIT. JÁ JEN ZROVNA NEMĚL ČAS SE VYJÁDŘIT. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
mno ano pochopil si to správně.. *14* *5* *4* -
-
Tak bezva. A ještě mohl bych se na něco zeptat? Když si kluk Miley tak proč se o tom třeba nikde nepíše v bulváru. Vždycky když nějaká celebrita s někým chodí tak se o tom většinou píše. A ještě jedna věc jestli ty jsi odsud z ČR a Miley z USA a navíc ona určitě skoro pořád pracuje tak jak jste se vůbec mohli seznámit? *4* *4* -
-
*15* *15* *15* *15* taková diskuze *15* *15* *15* *15* -
OMFG *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Tak dobře díky to stačí *3* . -
no našel jsem ho jen tak náhodně kdesi na amerických stránkách.... a myslel jsem si že to bude FAKE ale pak jsem si s ní aj volal a pochopil že to fake není... a pak už to prostě pokračovalo.... *15* *15* *15*
Víc už neřeknu *15* -
Tak to bude bezva jestli přijede *4* . Já vím tohle je mi jasné, já sice opravdu nejsem takovej že co by mi řekla tak bych to vyzvonil paparaziům ale to mi stejně nikdo věřit nebude,to by mohl říct každej že jo. Ale tak by mi nemusela říkat nic čeho by se bála že by se mohlo dostat ven. Ale stejnak to asi záleží hlavně na ni že jo. *3*
Ještě jestli bych se mohl zeptat na jednu věc, ty si napsal že jste se seznámili přes Skype a potom na koncertě v Londýně. A jak si k tomu Skypu přišel ten Miley asi taky jen tak nikomu nedává *4* *4* . -
tak já ti nvm jako... miley je docela vlídná ke svým fanouškům ale že by až tak aby sis s ní mohl popovídat.. tak to asi ne... *9* ale asi by si nemohla bejt u tebe jistá jestli to co ti řekne nevykecáš paparazziům.. *13*
a o tom koncertu.... joo plánuje to stihnout tento rok... uvidíme jak to bude... ještě se zařizují jiné koncerty ale ČR je na seznamu taky. *3* *4* *15* *15* -
Aha, tak už je mi to jasné *3* . A mohl bych se zeptat jak se jmenuješ abych si o tom mohl počíst?
Jinak bych se chtěl zeptat když si tedy kluk Miley tak myslíš že kdyby třeba přijela sem do ČR tak že by byla možnost se s ní setkat třeba aspoň na pár hodin kdyby měla čas abych si s ní mohl v klidu popovídat atd.
A ještě jedna věc nemohl by ses Miley zeptat jestli do ČR tenhle rok plánuje přijet nebo ne? -
abych ti odpověděl.... to víš že píše.. ale tak ono už se to psalo spíš dřív když jsme spolu začali... ted už ani tak ne... a seznámily jsme se přes skype a pak na jejím koncertě v londýně.. *3* *4* *4* *14* a ještě jedna věc aby jsi měl přehled.... jezdím za ní do L.A. jednou za 2 měsíce když je čas ale na delší dobu vždy jen v létě *3* *4* *14* *15* *15* *4* *15*
-
-
myslím tím že ano jsem kluk miley *4* *14* *15* *4* -
-
mno t teda... *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Miley
a ten koncert tu miley cyrus neměla v minulém roce 3.6.2010 *7* *7* *7* -
-
ne, neměla.... -
-
a co se stalo že bylo to všude napsany že měla dokonce i na těch staránkách 02 areny -
-
protože prostě nějakej vymatlanej debil rozkřikl že tu bude mít koncert ikdyž věděl asi uplnýho howno... a na stránkách o2 arény nikdy v životě nic nebylo... a navíc v tu dobu toho 3.6. měla miley koncert naprosto někde jinde... *13* *13* *13* *8* -
-
a navíc se to ještě rozkřiklo více způsoby... někde bylo že 3.6. a někde zase že 6.6. ale prostě oboje data byly naprosto vymyšlená záležitost... *15* *15* *15* *15* -
-
Chceťl bych se omluvit za mého dvojníka jsem Julius Sahula překladatel z O2 Arény a ten s účten juliussahula nejsem já.Dnes ráno jsem se dozvěděl že prej píšu na osobnostech.cz samé nesmysli a zjistil jsem že to není pravda a dost mě překvapilo že prej měla miley koncert tak jsem se ptal.A doufám že to pochopíte a admine doufám že mu dáš !!!!!!!!!ban!!!!!!!
To je vše děkuju za pochopení.
PS:Miley koncert nikdy neměla a nechci vás otrávit ale překvapilo by mě kdyby měla. -
tak takhle je to a ty dva neposlouchejte vlasně je asi zažaluju protože to jméno a ostatní je moje
-
-
-
-
-
-
Miley !
Ahojky nevím proč ale Miley Cyrus není tak dobrá ... nevím proč ale nezajíma mě ... třeba Selena Marie Gomez je dobrá a zaujala mě ale Miley ne ... mě hrozně připomýna Britney Spears ! jinak nechci Miley fanoušky urazit nebo tak neco ale Miley to zatím dotahla daleko ale je taková jako ve filmech či písničkach ? *4* -
-
Re: Miley !
chtěla bych vidět tvoji reakci, kdyby tohle někdo napsal o seleně...je to tvůj názor, to ti neberu, ale upřímně, jedna jediná věc-tebe miley sice neoslovila, ale oslovila milióny více lidí, mnohem více, než oslovila selena... -
-
Re: Re: Miley !
přesně tk naprosto souhlasim *3* a o britney spears radši nemluvit *15*
-
-
Re: Miley !
když si to myslíš tk proš sem lezeš?? *8* Miley je pro náš úúúúžasná a nikdo to nezmění!!!!! *14* -
-
Re: Re: Miley !
hej taky to nechápu... píšeš že nás nechceš urazit ale prostě si to tu napsala... takže nejspíš ti jde jenom o to nás vytočit tak nám aspon nelži!!!! *16* *16* *16* *8* -
-
Re: Re: Re: Miley !
:DDD Tak z vás nemůžu, to tady člověk nemůže říct ani svůj názor ?? -
-
Re: Re: Re: Re: Miley !
to není názor... to je provokativní příspěvek.. napíše že nás nechce urazit ale prostě to tu napíše.. tak at jde do háje s takovýma názorama!!! *8* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Miley !
njn...tak kdyby tam nenapsala to, že nás nechce urazit, tak by to názor byl, ale tím, že tam napsala, že nás tím nechce urazit...jasně, že nás to urazí, když někdo přijde sem a napíše, že miley je blbá a že selena je lepší...tak to nás urazí...miley je prostě BEST!!! *14*
-
-
-
-
-
-
gypsy heart tour...
lidi, lidi, lidi...už za 16 dní miley vyjíždí na gypsy heart tour!!! já se tak těším na fotky a videa z koncertů!!!! *14* *14* *14* -
-
Re: gypsy heart tour...
přesně já už se taky nemůžu dočkat *3* *14* *4* -
-
Re: Re: gypsy heart tour...
takyyyy *14* *14* -
-
Re: Re: Re: gypsy heart tour...
WAU! Přijde mi, že to strašně uteklo ta doba, kdy se poprvé řeklo, že pojedet na tour a ona už za 16 dní vyjede *14* Taky se strašně tešim na fotky a vide, doufám, že potom vyjde DVD stejně jako z její ho předchozího tour *3* -
-
Re: Re: Re: Re: gypsy heart tour...
no to doufám, zrovna včera jsem se dívala na dvd z wonder world tour...úžasná show *14* *14* miley umí zpívat a to úplně skvěle, umí tancovat, pro ty, co nevěří, ať se podívají na záznamy z wonder world tour a uvidí... *14* *14*
-
-
-
-
-
Miley
Pozrite sa na môj blog o Miley:
http://mileyfan-blog.blog.c z/ -
-
je fajn, že máš blog o miley, ale myslím, že už se tu o tom, diskutovalo, že tu reklamy tu neberem...ale skvělý blog *3* *3*
-
-
Gypsy Heart Tour
Ahoj všichni,
jak asi většina z Vás ví tak Miley letos koncem dubna začíná své Gypsy Heart Tour. Já bych se jenom chtěl zeptat jestli někdo neví jestli Miley přijede i někam sem do Evropy. Tady je odkaz na stránku kde se píše že Miley do Evropy přijede a ještě předtím navštíví Peru Brazílii a Ecuador: http://www.news.milantis.net/2011/0 3/mileys-world-tour-gypst-heart-tou r.html ale když se kouknete na její oficiální stránky a porovnáte pořadí kdy a kam Miley pojede tak například uvidíte že 21.6. začíná koncertovat v Austrálii a přitom podle toho článku by měla do Austrálie jet až potom co navštíví Evropu.
Třeba se to jen přeházelo sám nevím,ale ty místa kam všude by měla jet podle toho článku úplně nesouhlasí např.na jejích stránkách se vůbec nepíše že by měla jet do Asie nebo na Nový Zéland. Tak jestli o tom víte někdo něco bližšího tak sem prosím napište.
Předem díky. -
-
Re: Gypsy Heart Tour
ještě není vůbec potvrzeno jestli miley přijede do evropy ale zatím se jen ví že navštíví jižní ameriku to je tak asi vše. *4* ale podle toho co jsem četl se diskutuje a uvažuje že nejspíš miley podnikne dvě části tohoto turné a v té druhé navštíví evropu a myslím že i dlouho očekávanou českou republiku *14* *14*
PS: miley mi říkala že se pokusí udělat vše aby sem mohla přijet *15* *15* -
-
Re: Re: Gypsy Heart Tour
Díky za odpověď tak to by bylo bezva kdyby přijela i do ČR. A pokud by měla přijet tak to teda asi bude na jejích oficiálních stránkách www.mileycyrus.com?
A ještě bych se chtěl zeptat ty si se někdy s Miley setkal a mluvil? *4* -
-
Re: Re: Re: Gypsy Heart Tour
martine jetli hledáš někoho kdo mluvil s miley tak ti muzu pomoct vlastně pracuju v o2 areně tak vím a Julek s ní mluví furt když je to jeho práce šmejd -
-
Re: Re: Re: Re: Gypsy Heart Tour
Díky Thomasi ale nikoho nehledám jen jsem se tak ptal abych se zeptal jaká je atd.
Ale když pracuješ v o2 areně tak bych se tě rád zeptal myslíš že by bylo možné kdyby někdy přijela na koncert do o2 areny přijet se tam ještě před koncertem na ní podívat a v klidu si s ní chvíli popovídat? Já bych si sní když už by byla tady rád v klidu chvíli popovídal bez toho že by se za mnou tlačili tisíce dalších fanoušků. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Gypsy Heart Tour
ZAJÍMAVÁ DISKUZE. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
bože to jsou tady kecy *15* -
Jo tak to jsem zase nevěděl no *4* . Tak díky za upozornění *4* . -
helča(hbdelfin) má naprostou pravdu martine.... miley tu nikdy týden předem před žádným koncertem nebyla.. žádný koncert tu neplánovala a nikomu z nich do o2 arény rozhodně nevolala.... naši "páni úžasní z o2arény" jsou nejspíš velcí lháři.... *3* *4* -
njn, martine, miley tu nikdy nebyla a těžko diskutovala s naším "panem úžasným" z O arény...nevěř mu, jen má nehorázný kecy *3* -
Jo můžou ale nemusejí. Ještě bych se chtěl zeptat kdyby měla přijet na koncert tak jak zjistím jestli tady bude zase tejden předem nebo pár dnů nebo jak dlouho? -
hej myslím že obadva lžete jak když tiskne... a martin se dá docela hodně obelhat protože věří všemu a myslí si že by si mohl s miley popovídat v klidu.... *15* *15* *15* *15* jenom jste zbytečně zaplnili diskusi blbostma *8* -
ještě mu řekni že mám její číslo v kanceláři -
ale to bilo na začátku června v roku 2010 ale volala že ho chce udělat ale neví ještě kdy ale zatím uvedla že to bude po dubnu -
No vidíš. A bylo by to teda možné se s ní setkat jak jsem psal?
A kdy tady vlastně byla? -
a jako překladatel s ni byl furt a je to možný minule to povolila si tam vzít kamoše pro podpis šlo by to -
minule tam byla ještě týden před koncertem
-
-
co takhle mě nabonzovat ale je to pravda i když je to úředně ale rád ji překládám
-
-
Re: Re: Re: Gypsy Heart Tour
jj oficiální data koncertů jsou vždy na www.mileycyrus.com
a k tomu mluvení s miley.... to by bylo na dlouhý povídání.. *15* *3* *3* *4* -
-
Tak díky moc *4* .
A tak mi jenom napiš jestli jsi se s ní setkal a jestli ano tak jaká byla? *3* -
-
TO BUDE TRVAT,NEŽ TO VŠECHNO POCHOPÍ. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Dobrý nápad díky. *1* *1* -
na hodně dlouhý povídání *1* *1* *1* tak martine, pokud máš trpělivost, tak si můžeš projet několik předchozích stránek a třeba na to narazíš *1* *1* -
No tak dobře no *4* .Díky *15* . -
to bys nepochopil... je to uplně jinak... *15*
-
-
-
-
-
-
Miley a best
Miley a best *14* *3* -
Miley v O2 aréně
Kdo jí tu chce radši než Biebra? Myslim že všichni! Bieber vede sice asi o 2394 hlasů ale to prostě... musíme dát :D Hlasujte tady http://www.o2arena.cz/O2arena/lstIn q.aspx?cpi=1&nid=10615&docid=&chnum =1 4. anketa ;) -
-
Re: Miley v O2 aréně
pardon no *15* *15* *15* -
jj, je to už dávno ukončené...jéé, vzpomínám na ty časy, kdy jsme tam hlasovali *1* *1* -
-
Re: Re: Miley v O2 aréně
jj to bylo good vždycky *15* -
-
Re: Re: Re: Miley v O2 aréně
jj to jsem se naučila mazat cookies a tak *1* *1* *1* .... si pamatuje jak mě tomáš vysvětloval co mám udělat abych mola hlasovat víckrát *1* *1* *1* *1* *15* *15* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Miley v O2 aréně
*pamatuju -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Miley v O2 aréně
jé, staré časy *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Miley v O2 aréně
*15* *15* *14* *15* *15*
-
-
-
-
-
za 1. tuto anketu vyhrála miley a za 2. tahle anketa je už dávno ukončená a jen fanoušci biebra jsou pošahaní a pořád tam dávají hlasy....... ta anketa už nemá žádný smysl takže hlasovat vubec nemusíte... *15*
-
-
...
Tak víte co? *15* budu s vámi teda souhlasit ať se schodnem :D Sokanemra je horší než Armenakos! *15* *15* *15* -
-
Re: ...
Děkuji ti Bože *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ...
TO BY BYLA ŠKODA SE NECHAT PŘEJMENOVAT NA NĚJAKOU LEMRU A SOCKU. *15* *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: ...
Tom- není za co *15* *15* *15*
Divočák- hele.. jedinej kdo je tu lemra a socka jsem já *15* *15* *15* takže by jí Tom nebyl :D :D *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
NĚKDY JE TŘEBA SE SMÁT I SÁM SOBĚ. *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
-
kluk
Nevíte náhodou s kým ted zrovna chodí?Protoze se psalo ze s zase s Liamem nebo s nejakym Avanem a ted ze flirtuje s ex klukem Ashley Greene Jaredem tak nwm no :D -
-
Re: kluk
jj, s naším tomáškem *15* *15* ale teď vážně...miley se dala dohromady s liamem, aspoň to tvrdil jeho bratr chris...a i pár důvěrných zdrojů *3* -
Re: kluk
Já myslím ( vím ) že s Tomášem *1* *1* .... jinak vážně nevim podle mě asi zatim s nikym nebo to aspon nepotvrdili ..... nevim treba tady nekdo bude vedet vic nez ja..... *3*
-