-
.....
Nechápu lidi kteří prohlásí o Miley že neumí zpvat nebo něco podobnýho.... ti lide vazne neslysi nebo ja uz nevim *16* ...... i muj 18 letej bracha kterej posloucha jen metal o Miley prohlasil ze zpivat umi a to dobre a to ze se brachovi vetsinou nelibi zpevaci ( zpevacky ) ktary posloucham takze vy kteri si to myslite ( ze neumi zpivat ) by jste nas za 1. meli prestat otravovat a za 2 zajdete si hodne rychle k UŠNÍMU *8* *8* *8* *3* -
MUCQ
Ne hele!
Lidi chci se Vám omluvit!
já jsem prostě taková že když mě třeba naštvě kamarádka tím že mi přebere kluka kterého miluji jako že mi hoo přebrala tak nevím proč jsem najednou tak hnusná!
Fakt se Vám všem omlouvám mucq je i z toho důvodu.!Vždycky když se naštvu tak nwm proč ale musím se začít s někym hádat!
FAKT SORRY jo a jméno armenakos1 je úžasné neni na něm nic špatného!Omlouvámse! *8* -
-
Re: MUCQ
já tu omluvu neberu.. protože když se někdo začne hádat a něco říkat a pak v té omluvě řekne uplně něco jinýho tak to neberu.......... sorry............. *9* -
-
Re: Re: MUCQ
však já to dobře brala taky ironicky...já tu omluvu také nepřijímám... -
-
Re: Re: Re: MUCQ
já se přidávám taky to nepřijímám *13* ti hrabe ne nejdřív tady nadáváš pomlouváš a ted jsi milá,na to ti neskočíme.. -
-
Re: Re: Re: Re: MUCQ
NÁLADOVOST JE HROZNÁ. ASI SAMA NEVÍ,CO CHCE. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: MUCQ
*15* *15* asi ne no
-
-
-
-
-
dobře, dobře... -
to jako chceš takhle ukončit 3.světovou válku. to jsem rád -
-
Re: Re: MUCQ
pff... sokanemra je lepší! :D Tomáši měl by ses přejmenovat :D nebo spíš udělat novej profil takhle tě bude obdivovat víc lidí :D -
-
Re: Re: Re: MUCQ
toho tomáše co se má přejmenovat mislíš mě nebo armekos1 -
-
Re: Re: Re: Re: MUCQ
jsi snad po zpátku sokanemra? :D -
-
PODLE MĚ JE LEPŠÍ ARMENAKOS NEŽ SOKANEMRA. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
děkuji ti ježíšku *15* *15* *15* *15* *15* -
Tss... jak myslíš *15* -
NEE :D *15* -
Shut up! *15* -
jojo hele..
socka&Lemra=myself *15* *15* *15* -
to nééé *15* *15* -
no vidíš *15* *15* *15* je vidět kdo vymyslel sokanemra *15* *15*
socka a lemra.. tudíž já *15* *15* *15* *15* -
není !!!! když se nad tím zamyslím tak mě to přijde jako by se v tom sokanemra schovávalo "socka" a "lemra" *15* *15* *15* *15* -
prooč? *9* vždyť je to hezký!! *15* *15* *15* -
nee nikdy v živote se nepřejmenuju na sokanemra!!! *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
chodí sem Miley
ahoj chodí sem někdy Miley si snama fanouškama pokecat ja tady jsem prvni den tak nevím prosím odepište -
-
Re: chodí sem Miley
a seš divná jak by tady mohla Miley být....????KMM??M??M?M?M??MMMMM??? ???????? -
-
Re: Re: chodí sem Miley
tak ja tady jsem po prve dneska přihlašena -
-
Re: Re: Re: chodí sem Miley
stačí trošku popřemýšlet *3* -
-
Re: Re: Re: Re: chodí sem Miley
a umí vůbec česky miley? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: chodí sem Miley
TO VĚŘÍM. *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
I LOVE YOU je více sexy... zvlášt když to říká Miley *14* *14* *14* *4* *15* -
ARMENAKOS:JEŠTĚ JI NAUČ RÍCT "MILUJI TĚ" *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
*15* *15* *15* -
no abych tu ukončil tuhle debatu... miley česky neumí protože já na ni mluvím jenom anglicky ale zkoušel sem jí naučit něco říct a jediný co umí říct je "AHOJ" *15* *15* *15* -
tomáši už asi nenapadá téma co jsně že ne jenom ví asi několik slov spíš pár a nevím jetli si je pamatuje už je to taky 3/4 roku co jsem ji neviděl *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Prosím odpovězte:!
Ahoj,chci se Vás prosím zeptat!Je Miley levačka nebo pravačka díky Kačaba!=() -
-
Re: Prosím odpovězte:!
přeučená pravačka... *3* byla levačka, ale přeučila se na pravačku *3* -
Re: Prosím odpovězte:!
ona je praváčka *3*
-
-
MucQ
jo ve svých 15 si půjdu hrát na píseček díky za pozvání v kolik se tam sejdeme? -
-
Re: MucQ
jen běž, jen běž...my tam sice nebudem, ale přijít tam můžeš...pošlu za tebou svoji 4 letou sestřenici, platí? pěkně si pohrajete... -
-
Re: Re: MucQ
hm to by bylo super ale asi potřebuje doprovod né???? a já jdu za svým klukem nějak nestíhám! -
Re: Re: MucQ
PAK KONEČNĚ NEBUDE OTRAVOVAT TADY. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
Pane bože
Já totálně nechápu co to tady řešíte... armenakos1 - prosímtě, to nemá cenu řešit, někteří lidi nemají mozek (nebo neví jak ho používat) ..
Každopádně, tohle je diskuze o Miley, takže sem může psát každej, ale nadávat taky fakt nemusíte ;) *3* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: Pane bože
....no jo...někteří lidé hold nepobrali tu inteligenci
-
-
ale no tak...
a zase...hádky, hádky, hádky!!!! doháje, to ti hateři naemůžou dát projednou pokoj???? tohle je stránka pro FANOUŠKY MILEY!!!!!! ne pro ANTIFANOUŠKY nebo pro lidi, co Miley nezajímá!!!
To:MUCQ-že tvoje ségra má 21 a nezná Miley? tak to promiň, ale to asi opravdu nemám hudební rozhled...miley je docela známé jméno a že když miley někdo zná, tak je hned dětinskej? to jsou moji rodiče jako dětinští, když znají Miley Cyrus? achjo, ty, dutá kebulko, s takovými lidmi se tu potýkáme běžně, takže nejsi ojedinělý případ...to se neboj...jen jsi jedna z mnoha, kdo nepochopil, že my tu o žádné tvé "chytré" kecy nestáli a ani nestojíme"!!! padej, a už se sem nevracej¨! -
-
Re: ale no tak...
přesně tk *3*
-
-
ARMENAKOS1
jo a proč bych sem nemohlá jít pod jménem MUCQ? je to stejně jako armenakos1 *13* *13* *13* Taky to neni úžasné!!! Pod armenakos1 to můžeš být jen ty "! *1* *1* -
-
Re: ARMENAKOS1
KAŽDÉ JMÉNO JE TADY ORIGINÁLNÍ A NĚČÍM ZAJÍMAVÉ. *8* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
diskuze
Už mě to tady vážně všecko štve každej si tady řeší osobní problémy ptá se na věci co se netýkají Miley už toho mám dost chtělo by to nového admina nebo aspoň aby se ten dotyčnej o to staral ale pořádně!!!!vy kdo sem píšete samý nesmysli a netýká se to Miley tk sem laskavě nelezte!!!! *8* *15* -
-
Re: diskuze
tojono taky mě to někdy štve, hele ale jestli narážíš na mně tak já se omlouvala a navíc není to jediná diskuze kam jsem to neposlala...
stejnak lidem neporučíš budou si sem psát co chtěj a nikde není napsáno že nemůžou to je to :-/ *4* *15* -
-
Re: Re: diskuze
a jetli mysli tomáše tak jsem jen odpovídal a navíc týkalo se to Miley -
-
Re: Re: Re: diskuze
nesváděj to na mě a navíc už jsi mě mohl napsal s velkým písmenem -
-
Re: Re: Re: Re: diskuze
to mi došlo -
-
Re: Re: Re: Re: Re: diskuze
já tedy soulasím s v.e.r.k.a -
jo ale týkalo se to Miley -
vidíte a přesně o tomhle mluvim!!! *8* jenomže to je jako mluvit do dubu...
-
-
Re: Re: Re: Re: diskuze
velké písmeno v diskuzi se píše jen když si ho vážíš a tebe si nevážím
-
-
-
-
-
Help prosím !
lidi prosím sice se to netýká Miley Cyrus to se omlouvám ale prosím potřebuju poradit jestli nevíte jak se jmunuje jeden film:
Jsou to takový dvě holky obě dvě uplně stejný jsou blonďatý a ta jedna je hrozně bohatá modelka a takhle a ta druhá chudá a musí pomáhat v restauraci. Pak se potkají a vymění se a najdou si kluka ta bohatá v tej jejich čtvrti a ta chudá nějakýho prince..
nevite prosím o jakej jde film?
a omlouvám se že to cpu do diskuze o Miley. *4*