Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kolekce

Ahoj, prosivas nevíte kde se dá někde objednat oblečení z tý její kolekce? Jako jestli neni třeba nějaká česká stránka *3*
    Děkuju *4*
    • Re: kolekce

v česku nikde ne, můžeš si to objednat pouze z Walmartu http://www.walmart.com/search/searc h-ng.do?search_constraint=0&ic=48_0 &Find.x=0&Find.y=0&Find=Find&ta=1&s earch_query=miley%20cyrus%20%26%20m ax%20azria tady máš adresu
      • Re: Re: kolekce

Taky by to mohlo být v česku *16* *9* *9*
  • armenakos1

starý fotky!!

bože můj kdo zas dává do fotogalerie ty starý fotky miley.. na těch fotkách jí je tak 15 max.... dávejte nějaký nový OMG *8* *15*
    • hbdelfin

Re: starý fotky!!

přesně, teďka jsem tam hodila dvě novější fotky, tak snad se tam objeví...
      • hbdelfin

Re: Re: starý fotky!!

super, jsou tam *3*
    • v.e.r.k.a

Re: starý fotky!!

*15* to teda souhlas
  • zenonqua

??

armenakos1
    fakt chodis s Miley alebo len trepes?? pls odpis
    • jamila

Re: ??

Wau *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • zenonqua

Re: Re: ??

ehm teda... gratulujem... nech wam to wydrzi...
        • hbdelfin

Re: Re: Re: ??

hej dobře ty *1* *1* no, armenakos1 si to s ní dost užívá *1* *1*
          • armenakos1

Re: Re: Re: Re: ??

*1* *1* *1*
    • Re: ??

A NEJEN CHODÍ,ALE I CHRÁPE. *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • armenakos1

pravda pravdoucí *14* *15* *4* *14*
    • armenakos1

chceš vědět pravdu ??? Ano chodím s miley. *14* *5* *4*
      • Re: Re: ??

to urcite .ty kecaš . jezis vy mu na to skočite? proc bys s ni chodil a spal kdyz ona bydlí v americe a ty v česku.
        • armenakos1

Re: Re: Re: ??

ale jedinej problém že idiot si tady akorát ty... tady všichni ví jak to já myslím akorát sem přijde naprostej debil kterej neví o co jde a sere se do toho!! myslíš že nevím že seš to pořád jenom ty kdo tady píše ke všem mým příspěvkům a sere se do toho?? ZAVŘI RYPÁK *15* *8*
    • v.e.r.k.a

*15* *15* bože můj
    • Re: ??

blba otazka
      • armenakos1

souhlas s juliussahula *13*
  • devilishsmile

Prohra:(

tak jsem zde hlasovala, http://www.q102.com/pages/teen-quee ns
    Znova zkouknu stránku,a miley skoncila, ted je to demi vs. hilary, já poslouchám obě, ale tady budu fandit hilary, i kdyz ted už má demi 58%, porád budu doufat v hil, protoze je podle me prirozenejsi, a demi si posledni dobou dost prihorsila svym chovanim, coz me asi nevice udivilo nad tim, ze je demi tam, kde je, to už bych více pochopila selenu..protoze dle mého je selena oblíbenější než demi. a bohuzel musm rict, ze v čr, je miley 1. ale ve svete to bude selly, poznala jsem to na official fb stránkách, kde má mil přes 11 mil. fanousků a sely pre 21mil..ale, já si myslim že je vedlejsi kdo ma vic fanoušku,nejdulezitejsi je jejich hudba která je v obou případech skvělá,dle mého má miley ale lepší hlas..:D..ale..musi rict ze demi má taky uzasný hlas a velikánský talent..ale..ty poslední události..
    • Re: Prohra:(

nechapu jak mohla prohrat s demi ale furt aspon je lepsi nez selena *10* *10* *10* *10*
    • devilishsmile

Re: Prohra:(

no,možná jsem nemela napsat prohra..i bronz je super..ale..mohlo to být lepší...
  • Hlas pro miley.!! rychle.!!

hlůasujte pro miley..!! http://www.q102.com/pages/teen-quee ns/
  • Miley on FB

Všichni kdo máte facebook pls běžte na Miley oficiální stránku
    Miley tam napsala:
    ,,Where should I go next? More tour dates will be announced soon!" V Překladu kam mám jít na další tour. Pls dejte koment pro nás.
    Já vím asi se to podle toho brat nebude ,ale skusit to můžeme.
    http://www.facebook.com/MileyCyrus/posts/10150136481992147
    • armenakos1

Re: Miley on FB

to ale není oficiální fb miley.... *7*
      • hbdelfin

Re: Re: Miley on FB

je to officiální...
        • kate.szv

Re: Re: Re: Miley on FB

Podle mě to nemá cenu... Má tam přes 37tisíc komentů a pořád přibejvají, a pochybuju, že si to celý přečte :D
          • Re: Re: Re: Re: Miley on FB

To asi ne, ale když tam bude těch komentů hodně třeba si toho všimnou takový Polsko a Itálie to píšou pořád dokola a Hlavně tam písou fanoušci z Evropy
    • hbdelfin

Re: Miley on FB

píšu, píšu, píšu.....pořád dokola, czech republic!
      • Re: Re: Miley on FB

Jojo super mě už bohužel zablokovali *9* *9* ale budu to pořád zkoušet *3*
  • VOTE !!!

Hlasujte pro Miley http://www.q102.com/pages/teen-quee ns/ už jí skoro dohání, Demi vede už jenom o 0.34% a včera vedla asi o 1.9% takže to urtřitě dáme, jo a hlasujte i na KCA je tam ve 3 kategoriích: nejoblíbenější TV herečka, filmová herečka a zpěvačka http://www.nick.com/kids-choice-awa rds/vote hlasujte!!!!!!!!!!!!!!
  • tfpdaa

blog-soutěž

Omlouvám se....došlo mi že vám to asi nic nenajde....tak koukněte sem http://ladyrohlik.blog.cz/ a vlevo jsou v rubrikách soutěže tak to dejte a je to tam
  • tfpdaa

blog-soutěž

Čau...mám blog a tak bych vás chtěla poprosit, udělala jsem tam soutěž...O nejlepší herečku/zpěvačku tak mě napadlo jestli by jste nechtěli zaslat foto jako s Miley a já bych to přidala do blogu. Prosím, je to moje první soutěž ;)
    • tfpdaa

Re: blog-soutěž

omlouvám se...blog je zde: www.ladyrohlik.blog.cz/co-udelat- soutez
  • hbdelfin

when i look at you v superstar

takže, před chvilkou jedna holka zazpívala when i look at you v superstar...podle mě naprosto krásně, povedlo se jí to, jen mě pak pěkně dopálila tím, že řekla, že je miley 17 a že se oblékla stejně jako ona, jenže na sobě měla něco absolutně jiného než nosí miley na koncertech...
    • janicka-smiley

Re: when i look at you v superstar

to, že řekla, že jí je 17, je podle mě v pohodě. já osobně taky nevim věk jiných celebrit (ikdyž... když od ní zpívala superstar, tak by to vědět mohla). to, že rytmus řekl, že je to neznámá písnička bych taky brala. uznejme, že je méně slavná než ty, co tam zpívaly ostatní, jako např. i will always love you a nevim, jestli bych ji znala, kdybych nebyla fanoušek miley. ale dost mě rozesmálo to, jak řekla, že je stejně oblečená jako ona *1* takhle se možná oblíkala, když byla hannah a když už chce někoho napodobovat, tak by si měla skouknout aspoň jednu fotku z posledního půlroku. a co mě totálně dorazilo, byl ten článek. ,,Myslím, že pokud by Simonino podání slyšela Miley Cyrus, tak by závistí zezelenala jako vodníci Česílko a Čepeček dohromady.'' tady asi někdo buď nemá uši a neslyší tam ty falešný tóny (jinak to ale zazpívala hezky *4* ), a nebo to ten člověk nemá v hlavě v pořádku a patří k těm haterům ,,mejlosauruse''. jako sorry, ale že byla lepší než ona? nemyslim si *5*
      • armenakos1

Re: Re: when i look at you v superstar

"ikdyž... když od ní zpívala superstar, tak by to vědět mohla"
        ???????????? *15* *15* *15*
        hej ten tvůj koment bych hodnotil tak na 60% protože v některých věcech souhlasím a v některých naprosto ne.. *3*
    • v.e.r.k.a

Re: when i look at you v superstar

taky jsem to viděla a moc se jí to povedlo ale co mě zarazilo bylo jak Rytmus řekl že si vybrala písničku kterou nikdo nezná..a pak se přidal Mareš prej kdo je Miley Cyrus....za to bych vraždila *8* *15*
      • meteora

podívejte se na tento odkaz a najděte tam jméno Simona Fecková. http://reality-show.panacek.com/917 9-cesko-slovenska-superstar-2-%E2%8 0%93-dil-desaty-prvni-divci-semifin ale-ve-znameni-nudy.html
        • hbdelfin

Re: Re: Re: when i look at you v superstar

OMG! dělaj si srandu?! že to zazpívala lépe než miley?! kecaj! miley by rozhodně nezezelenala závistí *16* achjo, magoři
          • armenakos1

Re: Re: Re: Re: when i look at you v superstar

ten článek je stejně celej ujetej... ten člověk co to píše ani neví co mluví.... ta simona fecková má dobrej hlas ale na miley nikdy v životě nemá... takovej rozsah jako má miley ona nemá... akorát má zvláštní barvu hlasu.... a celá ta věc s tím o hannah a že je oblečená jak ona a že miley má 17 (což ve skutečnost 18) byla podle mýho názoru celá ujetá a trapná... přesně jak leoš mareš osobně.. *8* *8* *15*
            • zenonqua

Re: Re: Re: Re: Re: when i look at you v superstar

jj. hoci spiewala dobre ale na Miley nema. ale jak som pozerala to superstar a rytmus powedal, ze wraj nikto tu pesnicku nepozna tak som sa skoro postala od smiechu!! HAHAHA!! wed ked ta pesnicka wysla tak ju na MTV dawali aspon 2- krat za den!!! ten rytmus je ale magor!!! HAHA
            • hbdelfin

pravda, souhlasím, každá si to zazpívala po svém, dle mého názoru na miley nemá, ale co s tím naděláme, ale nejvíc mě dostalo, jak rytmus, že je to neznámá písnička...
          • armenakos1

Re: Re: Re: Re: when i look at you v superstar

nikdy v životě to nezazpívala líp jak miley... akorát má prostě jinej hlas než miley to je vše..... a navíc dokonce ta holka tam párkrát změnila slova v textu.. pořádně to ani neuměla *15* *8* *15*
      • armenakos1

za ty blbí kecy bych je všechny zliskal.. hlavně rytmuse a mareše *8* *15*
        • hbdelfin

Re: Re: Re: when i look at you v superstar

přesně, ty jejich blbý kecy mě naštvali nejvíc, leoš-miley cyrus? to je hannah montana...jo, hannah montana a že when i look at you nikdo nezná, zná ji dost lidí, dokonce i můj brácha, kterej je miley taky moc nezná a nemá ji rád, tak hned jakmile začala zpívat, tak brácha-tyvado, zase miley cyrus, proč furt jenom miley!? a odešel se slovy, že ho máme zavolat, až ta písnička skončí...nojo, starší bráchové *1* ale trošku je škoda, že to nedozpívala do konce *9*
          • Re: Re: Re: Re: when i look at you v superstar

je vidět že ty čtyři porodci znají jenom lidi pod nima a ne nad nima.
            • v.e.r.k.a

naprosto souhlasim *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: when i look at you v superstar

HUDBA MILEY JE MNOHEM LEPŠÍ NEŽ TA ČESKÁ. A TO OD KOHOKOLIV. *3* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit