-
hlásněte
Miley je 2x nominována na KCA tak pro ni hlásněte pls. http://www.nick.com/kids-choice-awards/vote
*3* -
-
Re: hlásněte
3krát bych řekl ;) -
-
Re: Re: hlásněte
favourite tv actress
favourite movie actress
favourite female singer
*3* *4* *14* *14* *4* *3*
-
-
-
Rychle hlasujte!!
prosím hlasujte pro Miley.!!! tady: http://www.q102.com/pages/teen-queens/ -
-
Re: Rychle hlasujte!!
miley prohrává rychle hlasujte -
-
Re: Re: Rychle hlasujte!!
Hlasuju *4* *3* -
-
Re: Re: Re: Rychle hlasujte!!
sice prohrává, ale pomalu se drásá do vedení, hlasovat mužete porad..:D..jestě předevcirem prohravala o 2% dneska už to je 0.9% aby se dostala na 50%..:D -
-
Re: Re: Re: Re: Rychle hlasujte!!
to vyhraje *14* ale proti Hilary Duff to bvude těžký.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Rychle hlasujte!!
přesně tk *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Rychle hlasujte!!
tojo ale co bysme pro ni neudělali
-
-
-
-
-
-
japonsko
No, tak sem teda koukala na zprávy, a vidíte to, nejvíce penez prej darovala sandra bulock 1 milion dolaru, takze to ostatni budou asi kecy.. -
-
Re: japonsko
hm, asi jo, tak demi prý darovala také 1 milion dolarů a prý dala také nejvíce...
-
-
hnědá verze? už neplatí
takže, byla jsem tam dneska znova, byl tam zase on *1* a pamatoval si mě *1* *1* no, každopádně když jsem došla k pokladně zaplatit CD, tak on takový-tak co ta tvoje majlííí....takhle to řekl *1* *1* no, a já na něj-takže už ne hnědá verze? a on-no, už ne...ale hele, jakto, že tady na tomto CD(vytáhl breakout) je taková...klidná a na tomto(vytáhl can´t be tamed) je taková...no, divoká, proč taková změna? takže jsem mu tam začala vysvětlovat, proč se asi změnila, ale že někomu se to líbí a někomu ne...načež on na to-ty jseš asi velká fanynka, co? a já-no jasně...a pak on takový-a máš ráda toho...malýho...jo, justina biebera *1* *1* já na něj chvilku tak koukala takovým tím pohledem, že si snad dělá srandu...a on to asi pochopil, protože se začal smát a řekl-uf, aspoň že mu nefandíš, poslední dobou potkávám spousty holek, co ho zbožňují i moje přítelkyně je do něj zazřaná...no a když už jsem byla na odchodu tak on takový-mně se tedy více líbí ta nová, je více sexy *1* *1* a začal se smát...prej potom takový-zase přijď, aspoň mám s kým pokecat *1* -
-
Re: hnědá verze? už neplatí
Hmmm myslím že se klube další fanoušek *1* *1* *1* *1* .... -
-
Re: Re: hnědá verze? už neplatí
a jen taková otázaka.... nebalil tě trochu *3* -
-
Re: Re: Re: hnědá verze? už neplatí
taky mi to přijde *3* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: hnědá verze? už neplatí
mně?! *1* *1* vždyť má přítelkyni *1* *1* ale je pravda, že je docela hezkej *1* *1* no, že bych tam šla zase zítra *1* *1* ale aspoň upustil od té hnědé verze *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hnědá verze? už neplatí
přesně tak.. *14* *1* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: hnědá verze? už neplatí
PRÁVĚ PROTO,ŽE JE MILEY VÍC SEXY NEŽ DŘÍVE,TAK BUDE MÍT VÍCE FANOUŠKŮ I U KLUKŮ,COŽ JE POTŘEBA. *15* *1* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
-
-
Její hadry k dostání
http://stores.ebay.com/Auction-Caus e/Miley-Cyrus.html__W0QQrtZncQQ_sid Z173230644?_trksid=p4634.c0.m352.l1 513&_pgn=2miley rozprodává svoje veci na ebay..výdelalek pujde na charitu..už jenom založit paypal..a jdu si hned neco objednat..:D.. -
-
Re: Její hadry k dostání
http://stores.ebay.com/Auction-Caus e/Miley-Cyrus.html__W0QQrtZncQQ_sid Z173230644?_trksid=p4634.c0.m352.l1 513&_pgn=2 nevidím co pisu tak ta adresa tam byla divne dana..pridavam zvovu..:D
-
-
ARMENAKOS1
NO OBOJE PROSTĚ.!
ALE JÁ ČEKÁM NA ODPOVĚĎ OD TEBE...! *8* *8* *14* *14* *7* -
hannah montana v the last song?!
normálně mně se stala jedna dost vtipná příhoda...jsem se bavila s kámoškou o tom, že film poslední vládce větru získal zlatou malinu a já jsem řekla, že miley tam byla nominovaná taky za nejhorší výkon v the last song, ale že s tím nesouhlasím s tou nominací, že miley to zahrála skvěle a že je to krásný film, sice trošku smutný, jak jí tam umře táta...a v tom mě přerušila a řekla-hlavně, že v seriálu si klidně hraje dál, co? a já na to-cože?! a ona-no, když ten její táta umřel, tak jaktože hraje dál v seriálu?! a v tom mi to došlo-nééé, to není hannah montana!!! a ona-cože, ona nehraje jen hannah montanu, já myslela, že je to hannah montana! tak jsem jí vysvětlila vše o tom filmu, ještě jí řekla vše o nových filmech, co natáčí miley a pak i o CD od miey, ta valila oči, prej-já myslela, že zpívá a hraje jen jako hannah montana... -
-
Re: hannah montana v the last song?!
trapas *15* -
ooo tak to je fakt vtipný *9* -
*1* *1* ... tak to se povedlo .... nechápu jak si to někdo může myslet *1* *1* *1* *1* .... tak tu kámošku pozdravuj *1* *1* -
-
Re: Re: hannah montana v the last song?!
LoL *1* *1* tož je pravda že polovina lidí si to myslí i do teď jako... *1* *1* -
-
Re: Re: Re: hannah montana v the last song?!
hm...tak ona a ta její ewička...a je pravda, že hodně lidí neví, co a jak, jen znají to jméno *1* jo, to jsem nenapsala, asi před týdnem jsem byla v obchodě s hudbou vybírat pro bratrance CD od Linkin Park a najednou tam přijde taková starší paní a povídá tomu prodavači-já bych chtěla takovou tu...jak se tomu říká, ta blondýna, moje vnučka ji zbožňuje, achjo, já si nevzpomínám na to jméno, hraje v televizi...a ten prodavač nevěděl, prej blondýn zpěvaček je hodně, nevíte aspoň jméno nebo nějakou písničku? a ona-no ano, už si vzpomínám, takové to(začala pobrukovat best of bost world) a pak kousek zpívala... *1* no a ten prodavač-hm...bohužel neznám, takže jsem tam tak narychlo vytáhla CD hannah montana forever, šla k pokladně, předložila ho té paní s dotazem, zda je to ono, ona nadšeně přikývla, poděkovala, zaplatila a odešla *1* -
-
Re: Re: Re: Re: hannah montana v the last song?!
DÍKY TOBĚ MĚL TEN PRODAVAČ TRŽBU. *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hannah montana v the last song?!
HNĚDÁ VERZE? *7* *15* *15* *15* TEN PRODAVAČ JE VŮL. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
to jsou dneska lidi tvl *15* -
já taky na něj zírala jako hnědá verze?!, ale zítra tam jdu znovu *1* *1* tentokrát koupit si CD od rihanny loud, poslední dobou se mi ty písničky od riri líbí...no, pokud tam bude zase on, tak mu jasně vysvětlím, co a jak *1* *1* -
Hnědá verze???! Jak na to může normální člověk přijít??? To já zas nedávno vysvětlovala své 4 leté neteři jaký je rozdíl mezi Hannah Montana a Miley Cyrus- to taky bylo velice zábavné *1* -
hnědá verze!!!! já mu přijdu rozbít hubu!! *15* *15* *15* -
to jo *1* a to ten jeho výraz, když jsem to předložila před tu paní *1* a pak, když jsem platila, tak on prej-a jakže se jmenuje ta hnědá verze tý hannah?(ano, řekl hnědá verze!!!!) tak já na něj chvilku tam koukala, jako jestli to myslí vážně s tou hnědou verzí! a pak mu jen řekla-miley, miley cyrus a pak jsem odešla...no, takovej mladej klučina, tipuju mu tak na 20, ale náhodou sranda, určitě tam zase někdy zajdu *1* *1*
-
-
Re: Re: Re: Re: hannah montana v the last song?!
*15* *15* tk to je dobrý -
-
Taky nevzdělanej prodavač *1* ..... kdyby si tam nebyla tak paní odejde s prázdnou *1* *3*
-
-
-
-
-
-
Armenakosi.
No tak tě nemiluji ale mam tě ráda..
Máš mě taky rád..? *14* *14* *14* -
-
Re: Armenakosi.
TO UŽ JSEM NĚKDE ČETL. KDE TO JEN BYLO? *15* *15* *15* *1* *1* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Armenakosi.
??? *1* *1*
-
-
Re: Armenakosi.
hej tak nejdřív mě miluješ a ted mě máš ráda... *1* *1* *1*
hej nejdřív si to promysli než něco začneš psát.. *1*
-
-
nové obrázky
hele nechápu proč se sem vubec nepřidávaj nové fotky a obrázky miley... několikrát jsem vkládal nové pěkné obrázky miley ale nikdy se tu ve fotogalerii neobjevili... hlavně že jsou tam jakýsi blbí fotky.. některý jsou docela starý aj.. *8* *13* *9* -
-
Re: nové obrázky
jasně já taky už přidala new fotky a nikde nejsou *8* maj v tom pořádnej bordel.... -
Re: nové obrázky
TŘEBA TO MÁ NA STAROSTI NĚKDO,KDO MILEY ZÁVIDÍ VZHLED A PROTO TAM DÁVÁ TY HORŠÍ FOTKY. *9* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: nové obrázky
tak to asi ne.. ale fakt jako nevím.. je to uplně na h***! snažíš se to tady alespon trochu udělat novější ale vubec se sem ty new fotky nepřidaj! *8* -
-
Re: Re: Re: nové obrázky
JE TO BORDEL. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: nové obrázky
je to bordel, děsnej, já také přidávám fotky i tapety a ono nic.... *7* *7* *10* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nové obrázky
TO JSEM RÁD,ŽE VŠICHNI TAK HEZKY SOUHLASÍ,ŽE JE TO BORDEL *15* ALE TAKY MĚ TO ŠTVE,KDYŽ SE NĚKDO SNAŽÍ A ONI NA TO S.... *8* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
taky sem se o to poukešela a dopadla sem stejne jako vy *16* -
mají v tom bordel ti správci podle mýho.. *8*
-
-
-
-
-
-
ARMENAKOS1
JÁ TĚ MILUJIIIII...!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
=) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =)=) =) =)
TAKY MĚ MÁŠ RÁD...,???????? -
-
Re: ARMENAKOS1
nepřeháníš to trochu ?? *15* *9* -
-
Re: Re: ARMENAKOS1
TO UŽ JE MOC. *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: ARMENAKOS1
taky si myslím *15*
-
-