-
pro miley
ahoj jestli tady nekdy chodis tak mi prosimte napis na muj email pigmentolek@seznam.cz nebo na facebook Tomáš čajik cagala prosim moc a dekuji a prejuti at se ti v kariere dari -
muj nazor
hele lidi miley asi uz spivat nebude bude jenom hrat ve filemch taky je mi to lito ale nejak se s tim musite srovnat kdyby neco tak mi napiste na email sice nwm proc by ste mi psali ale to je jedno *14* -
-
Re: muj nazor
hmm díky ale my víme svoje...my jsme praví fanoušci a tohle miley nikdy neřekla tak se sklidni *8*
-
-
Miley
Ahoj holky chtěla sem se vás zeptaaat jak se dá napsat Miley o autogram sem její velká faninka a je to moe oblíbená zpěvačka uplně nejvííí *14* *14* *14* a proto sem se na to chtělla zeptat chtěla bych její autogram a nevíte jestli bude eště zpívat? odpovězte pls *14* *14* -
-
Re: Miley
uklidni se... miley bude zpívat...to ví každej fanoušek... jo můžeš to zkusit...ale maximálně to bude autogram na společnost Disney. A ti to na 100% vyhodí a nebudou to miley vubec předávat .. věř mi... *3*
-
-
Miley Cyrus
Já jsem se narodila v Dallasu v Texasu a v 6 sem se s rodinou přestěhovala do Kalifornie do LA.Ano je to nesmysl bejt z Miley kámošky a chodit s ní na večeři ale já jsem jí s kamarádkou viděla kdyz šla ze Selenou Gomez a Demi Lovato z nákupů a šílely jsme a řekli jsme si o autogram a Sel,Demi a Miley nám ho dali a to je vše ale urcitě bych netvrdila že jsem sní byla na večeři.Ale je to vaše věc.Já jsem jenom získala autogrami a to je zážitek na celej život ale bejt s ní kámoška když nejsi slavná nebo sní jít dokonce na večeři.To si myslím že je nemožné.Mendy -
-
Re: Miley Cyrus
neplatí to je omyl Mandy -
-
Re: Re: Miley Cyrus
dotaz-kdy spolu byly holky na nákupech? kdy? jen mi to řekni...navíc, jak jsi se náhodou dostala na tyhle stránky? vem si, že i když jsi češka, tak v USA o tomhle ani češi nemaj ponětí... -
-
Re: Re: Re: Miley Cyrus
souhlas =)
-
-
Re: Re: Miley Cyrus
nevěřím ale díky že si zase další co tu otravuje. *8* *5*
-
-
-
super
www.vippeoples.blog.cz kouknete se je to fakt hodne dobry..je tam i Miley =)) -
kdo o to stojí?
ahojky, takže, zase se tu pár lidí rozhodlo napsat, že kámoší s miley, takže, pokud dobře vím, tak miley nikde na navečeři nebyla, páč od soboty nebo od včerejška točí nový film "So Undercover" v New Orleans a navíc, pokud bys byla její kámoška, tak bys to sem nepsala, protože bys přece jako skvělá kámoška chtěla nechat miley soukromí a nevytrubovat hned všude, že se znáš s miley...prostě, pochop, že tady nikdo nestojí o vaše kecy, je možné, že jste se narodili v NY, moji známí se narodili v LA, ale proč bys nám tedy psala sem...jenom abychom ti měli závidět, že žiješ v USA? ne, ty jen pěkně kecáš....a dejte s tím fakt pokoj...nikdo o to nestojí -
-
Re: kdo o to stojí?
ahoj jak víš že točí film? a dneska je v londýně? -
-
Re: Re: kdo o to stojí?
normálně, jako mega fanda toho vím o miley spoustu -
tak pokud bys byla takovej fanoušek jako my tak to víš *5*
-
-
Re: kdo o to stojí?
přesně mohli jste se tam narodit v NY to vám neberu ale že se kamarádíte s MIley tak to vám nebude věřit nikdo a každý vás bude mít za 11 děcka ale nevim je to vaše věc a jestli chcete tak dál lidem lžete -
-
Omg souhlas *1* je to fakt k smíchu. Já vím, že chtějí Miley vidět naživo a být s ní kámošky taky kterej fanoušek ne že *4* *3* ale vážně to by mohl napsat úplně každej a pravda to nebude a kdyby třeba jo tak jak už to tady bylo napsaný tak by to nikdo nikam nepsal. A všechny ty skype,e-maily, facebooky atd. jsou jen ti co se za Miley a za ostatní celebrity vydávají a to, že někdo napíše na Diskuzi ,, Hi I´m real ... " tak si asi myslíte, že jsme na hlavu a budeme tomu věřit. Ano napíšete třeba, že jste byli někde na koncertu to může být pravda pokuď můžete třeba letět pokaždé na koncert např. do Anglie , ale nevím proč tady lžete jen proto, že chcete být zajímavý a stejně i kdyby to byla pravda nikdo vám to neuvěří.
-
-
-
Blog přímo pro vás
http://mileyfanscz.blogspot.com/ -
??????
jak tu mluvítee že miley má fotky kde je nahá tak to není pravda a mobil jí ukradli to sme byli na veče prtž sem bxyla sní ale a vtom mobilu nebyla žádna fotka na který by byla nahá to mi věřte ona mi to sama ukazovala a pak jsou takový drby že to není možný twle dej te tý holce pokoj tet to má dost těžký rodiče se rozvádějí a ona nevím kudy kam prosím vás nevěřte tim blbostím asi mi nebude te věřit že sem sní byla na večeři ale je to pravda ! -
-
Re: ??????
Miley nebyla včera na večeři to by už paparazzi veděli a hned by za ní běželi a byli by fotky atd. a odkud si psala z Ameriky z počítače jo? jenom mi to napiš docela by mě to zajímalo -
-
Re: Re: ??????
ale to nebylo vččera víš ? jo píšu -
-
Re: Re: Re: ??????
hej seš přesně taková jak ta mileycyrus2111 nebo jak se to menuje... nebudu to tady řešit.. prostě ste jen další blbky ... nicproti ale prostě máte v hlavě guláš.. to je jedno i kdyby to nebylo včera tak by z toho byla nějaký fotky.. prostě kecáš tak moc že už je to trapný.. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ??????
Jestli nevěřiš tak tvuj mínus a na mojí sestru si nedovoluj
-
-
-
-
Re: ??????
to je asi jediný co jsi uhodla... jo přesně nevěříme... *3* protože normální člověk když se zamyslí tak pochopí že to ani není možný... *4* -
-
Ahoj hele Camil je moje mladši segra.Ano jsme v Americe a Miley byla s Camil na večeři v soukromný kde je náš strejda.Jestli nevěříte tak nevěřte ale váš mínus *3* -
-
hele lidi baví vás to pořád.. ?? proč se musí vždy najít další trapky který to tu píšou.. mi o vaše kecy nestojíme a jestli vás to baví si takhle vymýšlet tak si to jděte psát někomu kdo vám to bude věřit ju ?? *15* *15* *8* -
-
:D:Dnejvic je ze miley zna asi 16337983383 lidi z cr urcite vam to vsichni budou verit jak ji moc znate a jaky ste kamosky:D:D:Dnepochybuju jestli bydli v usa ze ste ji mohli videt ale lidi...videt a byt kamaradky je rozdil ne??:Dtak neblbnete....
-
-
-
Ahoj hele Camil je moje mladši segra.Ano jsme v Americe a Miley byla s Camil na večeři v soukromný kde je náš strejda.Jestli nevěříte tak nevěřte ale váš mínus *3* -
-
jo jeto pravda kdo nevěří jejich mínus
-
-
jenomže já nejsem s normální rodiny ale ze slavný rodiny víš narodila jsem se v new yourku -
-
Nejlepší je, když tam někdo žije a napíše v New Yourku :D rozesmáli jste mě holky :-) -
-
:D:D:D:Dpresne!!:D:Dhlavne ze si z NEW YOURKU no!!:D:D
-
-
-
-
-
Debby
Ahoj.. Debby je mnohem lepší!! *14*
Miley se mi dřív líbila ale Debby Ryan je LEPŠÍ!! měli by ste jí dát šanci!! *3* -
-
Re: Debby
debby je fajn, ale miley je prostě miley, nám fanouškům to nevymluvíš... -
Re: Debby
nvm o co se snažíš... ale k ničemu ti to asi nebude... jj debby je dcl pěkná..ale tak stejně Miley is the BEST !
-
-
Hlasujte!
Hey všichni Fans Hlasujte pro Miley pls !
http://mtv.nova.cz/clanek/pora dy/mtv-wishlist-hlasuj-zde.html
hlavně tady: http://www.t-music.cz/t-music-chart /
PS:vymažte si ty mezery jestli tam budou