Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mcusamc?????

Nedavno ( až ) jsem objevila ten skype,někteří říkají že je to pravda tak jak to je ? *7* ráda bych to věděla

ten skype : mcusamc
    • Re: mcusamc?????

to už tady bylo asi před půl rokem a je to FAKE
      • Re: Re: mcusamc?????

ano máš pravdu..tohle je FAKE, ale Miley skype má, ale je to PRIVATE, protože jsem našla na fb pravou Selenu a ta má mezi fotkama jako albama album "proof! :))) ♥" a tam má nějaký fotky a má toz webkamery a dole na liště je vidět že má nakliklej skype a je to vyfocený jak s Miley mluví přes webku a je to přes skype takže ho má..
        • armenakos1

Re: Re: Re: mcusamc?????

já nechci nic říkat...ale jeden skype miley mám... a myslím že to asi skype miley bude.. páč si s ní píšu už nejmín rok a po tak dlouhé době bych už asi poznal že je FAKE ne ??... ptal sem se jí na volání a webku ale podle toho co mi psala se jí do toho zatím nějak nechce.. (samozřejmě všechno anglicky píše)...náhodně sem na něho narazil na americké stránce..asi po 3 měsících si mě přidala další miley a napsala že "tohle je můj novej skype.. starej sem smazala.. přidala sem ti tě protože se zdáš být tak milý a upřímný..doufám že si toho vážíš".. něco takovýho mi napsala..už si to přesně nepamatuju.. *3*
  • Lepší nebo horší ?

Že se změnila je její věc. A je lepší než byla *14* má nej *1* písničky... Já úplně,žeru písničku Who owns my heart ,to je úplně božská písnička *4* ,má lepší písničky než měla... *4*
    • Re: Lepší nebo horší ?

to rozhodně..:P a WOMH je sice dobrá písnička, ale mě se nadále nejvíc líbí FULL CIRCLE je sice stará a objevila se na jejím prvním albu co vydala jako Miley což je Breakout, kterou napsala jen pro Nicka J. Jonase pár dní po jejich rozchodu...je i tak pro mě stále tou nejlepší písničkou, která je připsaná na Mileyině úspěchu..:)
      • hbdelfin

Re: Re: Lepší nebo horší ?

jj, full circle je super song, nebo například girls just wanna have fun, no, prostě všechny songy od ní jsou fakt úžasný
        • Re: Re: Re: Lepší nebo horší ?

jo to jo..=))
      • armenakos1

Re: Re: Lepší nebo horší ?

souhlas Ančíí =))) ;)
        • Re: Re: Re: Lepší nebo horší ?

díky Tome..:)) ;)
          • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Lepší nebo horší ?

nz =)))) *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Lepší nebo horší ?

:)) :P
  • lenka2270

New Song

http://www.youtube.com/watch?v=kn6- c223DUU .. nowá písnička xD
    • jamila

Re: New Song

Ta písnička je úžasná já jí mám moc ráda ale jenom nechápu nproč to dáváš zrovna sem ? *4*
    • jamila

Re: New Song

Za 1. je už docela stará *1* a za 2. proč to dáváš na diskusi o miley????
  • jamila

......

Myslíte že se jesnou dočkáme toho že ty co nenávidí Miley pochopí že nás jejich názory nezajímaj a už sem nepolezou???.....
    • hbdelfin

Re: ......

ne, nedočkáme...bohužel ne
    • jamila

Re: ......

sorry jednou
  • armenakos1

Bravo is BIG SHIT !!

opět bravo prokázalo co je za dementní bulvár... opět rozebrali to že miley kouřila vodní dýmku ale samozřejmě to zase rozebrali tak že to vypadá hrozně.. BRAVO absolutně nenávidím... jááj co furt řeší všichni.... vodní dýmka a navíc je jí 18let...proč by to nemohla zkusit ?? :D kdyby brala heroin tak to už by bylo něco jinýho ale blbá šalvěj nebo co.. to je fakt nic.. jen si chtěla užít a že ta její kámoška to dala na internet tak to je fakt hrozný... prej si aj zrušila twitter protože jí každej nadával co je za k****! však je to pravda.. kdyby byla opravdová mileyina kámoška tak by to neudělala...sám se si to zkontroloval přes můj učet na twitteru a dokonce tam vznikli i antistránky proti té holce co to natočila.. *9* *9*
    • Re: Bravo is BIG SHIT !!

Jo taky nesnáším tyhle Bulváry. Bravo si teda koupím třeba hlavně když je tam plakát, ale když vidím nějáký takový článek kde píšou třeba i to co není pravda vždycky se akorát naštvu! Nevím proč to pořád rozmazávají pořád dokola ať nechají Miley být a píšou o někom jiným! A pochybuju, že těm pararazzi a ostatním by se líbilo kdyby takhle o nich někdo psal! A tu Annu Oliver co to video natáčela nesnáším a ni se nedivím, že jsou proti ní anti-stránky. Twitter si zrušila schválně aby jsme jí nemohli nadávat. Už toho mám tak akorát dost blbej bulvár!!!! *10*
    • Re: Bravo is BIG SHIT !!

Já taky nevm co furt řešej, jen proto, že M hrála v seriálu hodnou holčičku, tak nemusí být princeznička. U nás je dětem 14 a taky kouřej, a to něco horšího než vodní dýmku, jenže oni nejsou slavný, takže je to jendo. Myslím že si Miley měla uvědomit, že se to ven dostane, ale je to jen její věc. Osobně mi dost leze na nervy, že M pořád někdo pomlouvá. Nebo, jak jí srovnávali furt s HM. Podle mě, ti co mají rádi HM, nejsou fanoušci Miley. Vždyť většina z nich měla ráda jen HM, a teď nadávají, že Miley změnila. Omyl. Miley se nezměnila, oni jí jenom nikdy pořádně nepoznali. Vážně, myslím, že M byla vždycky rebelka, a to se mi na ní vždycky líbilo. Nesnášela jsem HM, ale Miley jsem měla ráda. Nevím, myslím, že je to tím, jak velkej mělo HM úspěch. Třeba Selenu taky nikdo nesrovnává s Alex, nebo Demi se Sonny. Prostě Hannah Montana, byla role, ne život Miley a Disney se bohužel snažilo, aby se Miley stala Hannou. A lidi by si měli uvědomit, kdo je kdo. Kdo je hannah a kdo miley. (pardón že jsem odbočila od tématu, jen jsem to ze sebe potřebvala dostat, už hodně dlouho nad tím totiž přemýšlím.)
  • Miley je na "blond"

Ahoj všichni, jsem fanynka M a chtěla jsem se zapetat, jak teď natáčí ten nový film So Undercover, tak má takový světlejší vlasy jakoby do blond. To má paruku, nebo si je nechala obarvit?
    • hbdelfin

Re: Miley je na

ne, má je obarvené
      • armenakos1

Re: Re: Miley je na

jj má je obarvené. a má to nejspíš kvůli té roli... jsem kdesi četl *3*
        • Re: Re: Re: Miley je na

aha děkuju moc, mě to právě přišlo, že jsou to její vlasy, ale zase někdo na blogu tvrdil, že má paruku, tak jsem si nebyla jistá.. *3*
          • Re: Re: Re: Re: Miley je na

jo právě..sorry..myslela jsem že to má paruku někde jsem cosi našla na americkejch stránkách o M a jak tak vidím..byla to lež..xD
    • Re: Miley je na

paruku
  • Nepište sem!!!!

Hele lidi,vím že máte různé blogy ale nepište je sem stejně na ně asi nikdo koukat nebude protože tady si píšeme mezi s sebou věci o Miley!Mě je to jedno ale jen to tak píšu!A kdyžtak nepiš ty miley-destiny že jsi s Miley kamarádka to ti tak uvěří někdo bez mozku!!!!! za A Jak bi jsi se osobně mohla znát se Selenou Gomez?A nechcež nám teda nic říct třeba emai nebe tel:ale vychloubat se že jezdíš do ameriky to ti jde co ?????? Proč to vlastně děláte že si takhle mezi s sebou vymýšlíte?????A také jsou tu dohady že je lepší Miley a proněkoho zase Selena!!!!Já mám třeba ráda obě ale o trochu víc mám ráda Selenu ale nebudu nikde kvůly tomu psát že je Miley hnusná protože někumu se zase nelíbí Selena!!!!!!Tak si to ty miley-destiny přeber a ti co tohle dělají!!!!!Bon so are!!!! *15* *14* *14* *7* *10* *16* *4* *1* *1*
  • .....

Fanoušci Miley nadávají na A.Oliver.

http://mileyfanscz.blo gspot.com/2010/12/anna-oliver-divka -ktera-natacela-miley.html
    • hbdelfin

Re: .....

a divíš se? to co provedla od ní bylo hnusný...miley za to nemůže
      • ajfika

Re: Re: .....

no jo no ... chtěla si vydělat na Mileynym neštěstí ... doufám, že se s ní Miley přestala kamarádit
  • film

ahojte , neznáte nějakéj dobréj film? protože sem už vyděla všechny s miley tak chci skusit i nějaké jiné:)
  • hbdelfin

podporující video

lidi, koukněte na tohle video:
    http://www.youtube.com/watc h?v=xq_tlz70NDE&feature=player_embe dded

je to naprosto úžasné a souhlasím s tím videem, miley není perfektní, je jako každá jiná holka, jen je slavná a má paparazzi na každém kroku, nemůže si dovolit žásnou chybu, pak by ji lidé za to nenáviděli...je to smutné, že tento svět je takový a nedokáže pochopit, že i slavní jsou lidé jako my...
    (Kdyžtak si v odkazu smažte mezery)
    • Re: podporující video

je to krásný Miley má jedinečný fanoušky, kteří tohle vytvořili. Prostě jí všichni musíme ve všem co dělá podporovat ať se děje co se děje, ať je jaká. Musíme stát při ní, já aspoň budu, kdo je se mnou?
      • ajfika

Re: Re: podporující video

To podporující video se mi taky moc líbilo.

Musím, ale říct, že když jsem viděla tu údajnou nahou fotku Miley, říkala jsem si je mladá a chce experimentovat a chce dělat to co dělají ostatní lidi v jejím věku. Bohužel se vždycky najde někdo kdo to kompletně s kritizuje. Musím se přiznat, že i já jsem původně odsuzovala Miley, když jsem viděla to video jak kouří bong, ale když jsem o tom přemýšlela, říkala jsem si a proč by nemohla? Když moji třináctiletý a čtrnáctiletý spolužáci kouří, chlastej a chodí do čajoven kouřit vodní dýmku. Tak proč nemůže Miley?
        také mi vadí jak všichni pořád melou, že se změnila. Samozřejmě, že se změnila a bude se ještě měnit. Člověk se stále mění a vyvíjí celý život a pomáhají mu v tom rodina, přátelé a životní zkušenosti.
        Já jsem dřív neměla Miley ráda, protože moc nemusím Hannu Montanu a teď se mi Miley líbí mnohem víc. Samozřejmě Hannu přijímám, jako součást Milenyninu kariéry. Trošku mu vadí, když říkáte, že stále Mileyninu změnu image kritizují dvanáctiletý a třináctiletý holky, když mě je třináct a naopak její změna image mi připadá, že to je spíš změna k lepšímu. To je pouze něco málo k zamyšlení.
        • hbdelfin

Re: Re: Re: podporující video

veverkamiska-já jsem s tebou
          ajfika-souhlas, naprostej souhlas, miley může taky...je to normální teenager...
          • Re: Re: Re: Re: podporující video

Je sice teenager, ale smůlu má v tom, že je slavná takže to u ní lidi budou rozebírat až do nejmenšího detailu mno... co už hold nadělá, je mi to líto, ale s tím se musí naučit žít (ale myslím, že už si z toho nic nedělá).... prostě svět je hnusnej a jen ti největší fanoušci jí budou věrní, aji kdyby udělala čert ví co.... prostě Miley miluju takovou jaká je, miloval jsem ji takovou jaká byla a budu ji milovat takovou jakou bude... aji kdyby začala na veřejnosti chodit nahá?.... tak co, je to její rozhodnutí a já ji v tom jakožto její fanoušek podpořím a nezačnu ze své největší modly najednou dělat někoho koho z ní právě teďka dělají ti co ji nemají v lásce ...... Prostě moje moto je *Miley was, Miley's & Miley will be THE BEST*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit