Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miley cyrus

mMiley miluju!Noa že se votí v plavkách nebo s holým břichem :P která holka tohle nedělá? :D je prostě užasná! *14*
  • meteora

Miley Cyrus

Ahoj, už jste slyšeli o tom skandálu, že Miley kouřila vodní dýmku, před deseti minutami jsem si myslela, že to je jenom ve filmu, nebo že je to jenom drb, ale pak jsem viděla video a už jsi to nemyslím. Docela husté. Miley tam vypadala úplně mimo.
    • armenakos1

Re: Miley Cyrus

a co jako řešíš ?? je to jen vodní dýmka a navíc to bylo na mileyiny 18.narozeniny..tak si trochu užila s přáteli... ale sama potom prohlásila že už se to opakovat nebude.. *15*
      • Re: Re: Miley Cyrus

v tý dýmce byla náká halucinogení šalvěj, a to už není NO ACO!!!
      • meteora

Re: Re: Miley Cyrus

Ale já to beru, že jí je 18 a chtěla to zkusit, jenom jsem to napsala nic jiného jsem tím nemyslela. Mám Miley hodně ráda a tak to i zůstane.
      • Re: Re: Miley Cyrus

jo souhlas armenakos1. A jako taky vás naštvali z toho Brava jako já nechápu taky co pořád řeší! Nevím jestli si je ještě někedy koupím! Miley mám a budu mít ráda pořád *14*
        • addlevel

Re: Re: Re: Miley Cyrus

až na to že Miley nekouřila vodní dýmku... ale halucinogenní šalvjej... a kouřila to z bongu *15* *15* *15*
          • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Miley Cyrus

ale je to něco jako vodní dýmka tak to neřeš panebože.. xDD
            • v.e.r.k.a

Re: Re: Re: Re: Re: Miley Cyrus

jako já si taky kupuju Bravo,ale něvěřim všemu *1* radši se kouknu na net a na fb nebo na její stránky a ověřim si to
            • Re: Re: Re: Re: Re: Miley Cyrus

to jestli jsi se začal nebo nezačal navážet je věc názoru, ale napadlo tě třeba, že by jsi jim mohl v klidu vysvětlit, že to není pravda. Ale ne, vy o nich hned začnete říkat, jak jsou blbý a že si neumějí nic zjistit a že věři každý mu blábolu. Jenže ty bláboly píše nejprodávanější časopis pro divký v ČR. A to je právě ten problém. Oni asi ani neznají třeba iheartmiley.blog.cz, kde jsou zase serióznější a ověřeněější informace. Jenže jak se asi taková osmiletá holka může dozvědět o blogu, když zná jen bravíčko. A ještě, myslím, že většina ví, o čem zpívá, a to, že napíše název, bez jednoho slova je úplně normální. Kdyby napsala třeba že M má skvělu písničku Remember December, kterou zpívá Demi, pak bych to chápala.
            • armenakos1

mno tak moment nevzpomínám si že bych se d té holky hned začal navážet ( myslím tu co napsala: Miley má skvělou píseň owns my heart ) tak sem jí napsal že je to Who owns my heart.
              Jo řeklas to dobře, že někdo je fanoušek jen pro to že se mu líbí jak zpívá jak hraje a tak.. ale neměl by třeba taky ten fanoušek vědět o čem zpívá a tak ?? polovina zpěváku včetně miley dělají písničky právě ze svýho života co prožili a co prožívají a právě o to jde... ale miley má jen dva hlavní druhy fanoušků... první jsou ti kteří jí znaj jako hannah montanu a věří každýmu kecu co napíše bravo atd atd...a pak jsou tu ti kteří o miley ví všechno a ví proč a co dělá a jak to dělá... a ještě k té tvojí zprávě že tady jedna fanynka napsala že miley končí ze zpěvěm... a to je právě ta chyba... kdyby nebyla blbá a nevěřila každýmu kecu co napíše bravo a nebo nějaký další bulváry tak by to sem nepsala chápeš... tady by si měli psát lidi kteří právě ví co je a co není pravda a ne ti kteří sem přijdou z kecama druhu "miley končí ze zpěvem".."našla jsem mileyino icq"...atd.. *13* *9*

A navíc, někdo je fanoušek, protože má prostě někoho rád. Líbí se mu třeba jak zpívá, hraje nebo tak. A nepotřebuje znát celý jejich životopis. A ty se do nich začneš navážet. Jak se potom asi budou cítit. Co myslíš?

A navíc to s těma ICq vážně nemyslím( v tom s tebou souhlasím i když myslím, že oni to už dělají jen z prdele a ne z nevědomosti), měla jsem na mysli třeba to, že tady jedna fanynka nasala že jí mrzí že M končí se zpěvem a ty jsi se do ní hned začal navážet že není pravá fanoušek. To neni moc hezký.

jenže někteří fanoušci nejsou tak informmovaní a ty se do nich navážíš místo toho, aby si je třeba opravil
            • armenakos1

že jo ?? jako uznám že se někdo splíst může ale když tu začne někdo roztrubovat že má mileyino icq.. tak to je fakt na facku... každej fanoušek miley ví že ho nemá přece ne ?? *14* *4*
            • v.e.r.k.a

souhlas když už je to správnej fanoušek tk má něco vědět
            • armenakos1

a navíc navážím se jen do těch kterým to patří a zaslouží si to.. když sem přijde například nějakej vůl kterej tady napíše: "na jedné stránce jsem našla miley pravý icq ( skype nebo cokoliv )"..tak to mě vytočit dokáže protože to nejsou fanoušci.. to jsou jen blbečci který nemají žádný info..
            • armenakos1

Mr..XXX : jen pro tvou zajímavost navezl jsem se pouze jednou a to bylo ted kvůli tomu názvu.. ale tak když už seš fanoušek tak bys aspon měl vědět všechno...
            • v.e.r.k.a

přesně..každej z toho nadělá hlavně bulvár,je to taky jenom člověk a chce si užívat.Miley mám ráda už hodně dlouho a nic se na tom nezmění *3*

Ty tu taky řešíš, že někdo nenapíše jedno slovo do názvu písně, i když všichni pochopí, o co jde. Pořád se tu navážíš do fanoušků M, kteří třeba nejsou tak dobře informovaní jako ty. Už jsi s tím vážně trapný.
  • hbdelfin

rodiče zase spolu?

nazdárek, hele, taky jste viděli tu fotku, jak tam jde Tish a Billy na oběd a vypadají spokojeně, jakoby se dali znovu dohromady...myslím, že by bylo fajn, kdyby tomu tak bylo *3*
    • ajfika

Re: rodiče zase spolu?

dej sem prosím odkaz
      • hbdelfin

Re: Re: rodiče zase spolu?

http://www.hollywoodlife.com/2011/0 1/03/billy-ray-cyrus-tish-cyrus-bac k-together-photos-divorce-miley/

odkaz na více fotek+článek k tomu
    Ahojec...našla jsem na jedněch Amerických stránkách Mileyino pravé ICQ! tady je: 640-777-877 :))
    • armenakos1

Re: ICQ

hmm ale jedinej problém je že miley ICQ nemá... sama to kdysi říkala v jednom rozhovoru...... tak už to tu nemusíš psát.. je to dcl trapný.... a navíc pokud vím tak žádná americká celebrita ICQ nemá a ani nepoužívá.. *15* *15* *8*
  • ashley-miley-selena

Miley Cyrus

Miley Cyrus má úžasnou píseň owns my heart!!!!!
    • armenakos1

Re: Miley Cyrus

jenom tak pro zajímavost.. je to Who owns my heart *7*
      • devilishsmile

Re: Re: Miley Cyrus

hey..já nwm..ale musis tu kazdeho poučovat?!..:D
        • armenakos1

Re: Re: Re: Miley Cyrus

když už někdo mluví o tom že má miley úžasnou písen...tak by aspon mohl vědět jak se správně jmenuje... jde o princip víš *8* *13*
          • Re: Re: Re: Re: Miley Cyrus

no a? *7* ježiši tak se spletla no...co je na tom?! *9*
            • armenakos1

mno spíš bych řekl že to viděla jednou někde takhle napsaný.. tak proto to sem napsala... že by spletla.. ? to nejspíš ne...
  • piercing

Ahojte, já jsem se jen chtěla zeptat, jestli má Miley doopravdy piercing na čele, nebo jestli to je jenom nalepený nebo tak...mě přišlo jako blbost, že by si nechala nějak propíchnout čelo. *3* *7*
    • ajfika

Re: piercing

já si myslím, že to bylo nalepené
      • armenakos1

Re: Re: piercing

jo ježiš.. to je nalepený .. to je upe jasný... xDDDD *15*
        • Re: Re: Re: piercing

ale vnose má ne? *7*
          • armenakos1

Re: Re: Re: Re: piercing

jj
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: piercing

tky tky.. *3*
            • addlevel

Re: Re: Re: Re: Re: piercing

myslim že i v pupíku *5*
  • abcdefghch

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli Miley nenahrála nějakou píseň s Cheryl cole, nebo spíš, jestli jí cheryl nedělala vokály nebo tak něco. Na jedné stránce jsem totiž našla tu písničku ke stažení a hlas vypadá jako Miley...
    • devilishsmile

Re: abcdefghch

no, byla pisnicka s cheryl v hannah montane..:)
      • v.e.r.k.a

Re: Re: abcdefghch

to je ale Sheryl Crow *3*
        • devilishsmile

Re: Re: Re: abcdefghch

tkjn..:D..neznám ji no..:D
  • ??

Je pravda ze chodila s Joem Jonasem?A jestli jo proc se rozesli?
    • armenakos1

Re: ??

nevím kde si na takovou totální blbost přišla... spíš chodila s nickem jonasem..
      • Re: Re: ??

Cetla sem to v casopise tak nwm prislo mi to jako blbost :D
        • Re: Re: Re: ??

No tak v časopise *1* . Tam píšou samý věci co nejsou pravda *13* ! A s Joem určitě nechodila *3*
          • armenakos1

Re: Re: Re: Re: ??

na 100% si to četla v Bravu nebo BravoGirl... tam sou samí takový hovadiny *15* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ??

souhlas napíšou vše pro peníze
      • devilishsmile

Re: Re: ??

no, ale nejaka aferka tam byla..ale mini..:D
        • devilishsmile

Re: Re: Re: ??

chozeni to urco nebylo..
  • Who Owns My Heart

Lidi, co si myslíte o té nové písničce Who Owns My Heart? Napište!
    • devilishsmile

Re: Who Owns My Heart

písnicka skvělá..ale ten klip mi prijde moc..nwm proc..ale spise treba jak se tam otira o ty holky a tak..no pro me je to divny..chapu ze to je teenager..ale kdyby ji bylo 20 chapu....:D
      • devilishsmile

Re: Re: Who Owns My Heart

jo..a její vzhled neskutecný..uzasný styling..a nejlepsi jeji vlasy..užasne ak je ma stahle tema "bordelkama" a taky jak jede v tý limuzíne..:D.a jak tancí na tom stole..taky božíí.:D
    • michalinecka

je faakt úplně božííí *14* *14* já Miley žeru už od první chvíle co jsem ji viděla a hlavně slišela v tom serialu HM... *14*
    • zenonqua

ako je super ale ja moc nemusim miley cyrus a jej pesnicky ale tato je dobra
    • armenakos1

THE BEST SONG... *14* stačí ti to takhle ?? *14* *14* *14*
      • Re: Re: Who Owns My Heart

Ano, myslím, že stačí!!! *3* *5*
      • Re: Re: Who Owns My Heart

yeeeees *14*
  • armenakos1

HAPPY NEW YEAR !!

Přeji všem skvělýho Silvestra a Šťastný nový rok 2011 a ať sem do České republiky Miley konečně zavítá v tom novém roce 2011... protože už se jí každý nemůžeme dočkat.. *4* *14* *3* *4* *3* *5* *14* *4*
    • hbdelfin

Re: HAPPY NEW YEAR !!

nápodobně, snad sem Miley zavítá *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit