-
Miley is BEST
Miley Cyrus je nejlepší.!!..Nevím co se vám na ní nelíbi.?..Má hezký hlas, hezky hraje, má smyl pro humor a spousta dalšího...Musíte se taky smířit s tím že Miley už není ta sladká Hannah Montana... Už je plnoletá je jí 18 a má už na všechno právo..!! A někteřý lide jí nemaj rádi jenom kuli tomu že skusila něco nového..?..tak to mi příjde pěkně trapný... Kdyby vaš nejlepší kamarád byl flákač stejně jako ty a pak se stal šprtem tak byste se sním taky nebavili.?..Já myslím že ne.. Tak už povhopte že co Miley dělá tak to dělala kůli jejích rodičů a taky že chtěla skusit něco jinýho..A taky nechápu proč Miley tady někdo uráží jen kůli tomu že je slavnější než ty vaše hvězdy..A nebo že je porád na titulce..Prostě Miley už Dospěla jako my ostatní..taky nás to čeká... Prostě klidně at je Miley Lesba (což není) ale tak měl bych jí rád i přes to.!!..Miley byla... je ... a bude muj vzor.!! *3* -
-
Re: Miley is BEST
napsala si to skvěle..naprosto s tebou souhlasím *4* -
-
Re: Re: Miley is BEST
oprava napsal *1* sorry myslela jsem si že jsi holka -
-
Re: Re: Re: Miley is BEST
jj..napsala dobře..:)..a je nezvyk kdyz neco takoveho pise kluk..:D..vetsinou je miley..pro kluky..hannah montana..:D
-
-
-
Re: Miley is BEST
no..oni by se s tim smířili, ale to by taky museli nejdřív uvěřit tomu, že Hannah byla jen role ;) ale oni tomu prostě uvěřit nedokážou...nedokážou uvěřit tomu, že Miley uzavřela smlouvu s Disney a teď si může dělat co chce, chovat se jak chce a oblíkat jak chce :)) -
-
Re: Re: Miley is BEST
přesně tak.. oni to nikdy nepochopí... *9* -
-
Re: Re: Re: Miley is BEST
souhlasím....ale to jim můžeme rvát do hlavy pořád a nepochopí to protože to nejsou praví Fans Miley *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Miley is BEST
přesně tak.. moje slova.. *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Miley is BEST
*4*
-
-
-
-
-
-
Nahé
Někdy v prosinci, tady byli příspěvky, jestli ty její nahé fotky jsou fake nebo né. Nějakej uživatel napsal, že to není ona, protože nemá pod levým prsem tetování a není tak vyhublá. Vyhublá trošku je a to uznejte sami... A s tím tetováním. Má ho. Před pár lety jí umřela kámoška a poté si dala vytetovat pod prso: "Jenom dýchej!" Samozřejmně anglicky =) -
-
Re: Nahé
jo ale to už se dávno vyřešilo ... už se vím o tom že to byla jedna holka která si hrála na miley.. už je to potvrzený ;) *3* -
-
Re: Re: Nahé
potvrdili to e-news že to byla nějaká holka co toho zneužila.. -
-
Re: Re: Re: Nahé
až na to že v seryálu hanah montana není nic pravdiví a navím hanahz montana je filmová postava i Miley Stewar je filmová postava jenom pojmenovala alba po hanah které věnovala tomu seriálu a filmu Hanah Montana. -
-
Re: Re: Re: Re: Nahé
moment ale co s tím má tohle společnýho.. ?? si tdy trošku napsal upe něco jinýho než vo čem se tady psalo v tomhle příspěvku.. *3*
-
-
-
-
-
Video
Hojky__Koukala jsem na youtube na video jak tam Miley hulí z dýmky /šalvěj/.... Miley se hodně změnila, ale taky na to má nárok... když jí je už 18 =) Nějaký lidi nechápu co jí odsuzujou, že se začíná oblékat trochu divoce nebo že má nějaký akce.... Ona je úúžasná <3 Je to její život ! =) Nemám snad pravdu ?? -
ehmehm
Ehm, můžu se eptat proč má M ve FILMOGRAFIÍCH jako skladatelka nějaký věci i v letech, kdy ještě nebyla na světě, chtělao by to opravit. -
-
Re: ehmehm
mno ono totiž ten správce se o to vubec nestará.. chtělo by to někoho kdo by se o to staral..
-
-
???
Nic proti, ale co je na ní tak skvelýho? -
-
Re: ???
ono,každý na to musí přijít sám,jak komu sedne..já jí miluju..samozdrejme jako umělce..:D..ale i jako člověk je pro mě užasná a je pro mě vzor, tobě třeba nesedne, komu taky všichni sednou..ale..pro mě je uužasná..dostaamě vším!..a miluju ijejíchyby..protoze nikdo není dokonala..ale kdyz clovek nekoho obdivuje..i tohle přehlídne..protože alspon vime, ze je jenomclovek jako my ostatní..:) -
to bych taky ráda věděla *7* -
úplně každý kousíček jejího těla...miley je prostě úžasná...jak už tady předemnou řekli-všechno!! -
všechno ;) -
-
Re: Re: ???
přesně!! všechno!! *14*
-
-
to bys měla vědět sam!
-
-
Vote
Hlasujte pro Miley
http://www.virginmedia.com/musi c/awards/best-video.php -
JUSTIN
Justin Bieber je nic moc! *14* *14* *14* -
??
Ahojte, ja vím že byste nejradši napsali, proč to píšu právě na zeď Miley. Já bych jen chtěla vědět váš názor na Justina Biebra...já jsem ho nikdy neměla ráda, ale teď si ho někdy pustím. Mám hodně kamarádu/dek a pouze jedna ho má ráda. A taky je jediná, která má ráda Miley i Justina...jen chci znát váš názor..tak mi prosím nenadávejte nebo tak...Miley zbožňuju.. *14* -
-
Re: ??
mě se Justin docela líbí, Miley a Justin jsou moje nejoblíbenější STAR, ale Miley už poslouchám dýl a zpívá líp a proto jí mám radši než Justina
-
-
Panebože
Nechápu ty lidi co jí přestali mít rádi jen proto, že změnila vzhled. Každý chce aspoň jednou v životě zkusit změnu. Já jí budu obdivovat, ikdyž vystřídá asi tisíc vzhledů a styl. Pořád bude zpěvačkou a herečkou č.1!!!! -
-
Re: Panebože
vis nejde ani tak o jeji vzhled ale o jeji chovani, ktere se nehodi k jejimu veku, a taky si myslim ze jako herecka je nic moc spis by se mela venovat zpivani to ji jde lip a ma pekny hlas, takovy zajimavy -
Souhlas..Miley to sluší ještě víc než před tím a nikdy ji nepřestanu mít ráda!! *14* -
taky s tebou naprosto souhlalsim,nepřestanu jí mít ráda jen proto že změnila image...a navíc takhle jí to sluší ještě víc *14* budu jí mít ráda navždycky a nikdo a nic na tom nezmění *4* -
hej to jsi řekla fakt dobře!! přesně s tebou souhlasím.. at bude mít vzhled jakýkoliv pořád pro mě bude THE BEST !!! *14* -
-
Re: Re: Panebože
J taky souhlasím a myslím že je nás víc takovejch ktarý jí budou mít rádi pořád *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Panebože
teda budou mí NEJRADŠI !!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Panebože
*14* *3* *4*
-
-
-
-
-
hlasujte :)