Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Me! :P

Ano,jsi vítěz Me! :P apodle Vás je lepší Miley Cyrus další otázka je:nazpívala píseň just of last dance?Kdo napíše správnou odpověĎ pošlu mu na email diplom za nejlepšího hádače ke každé vaší odpovědi napiště jméno abych Vám ho mohla napsat na diplom!!Klubko Miley
    • armenakos1

Re: Me! :P

hmm dík ten diplom si mužu udělat aj sám.. *15* *15* *15*
      • Re: Re: Me! :P

Ne..Miley nic takového nenazpívala... mimochodem jméno neřeknu, diplom nechci ;)
  • Hello

Ahoj pro náš klub máme pár otázek a odepisujte prosím tady na tito stránky otázka zní:jak se jmenuje nejlepší kamarádka či kamarád Miley cyrus,a druhá otázka:myslíte že byla dobrá pro roli Hannah Montana???Prosím napiště naám co si myslíte děkujeme Klubko Miley a minulá odpověd byla jestli je lepší Miley nebo Hannah a vyhrála to Miley..děkuje mi za názor Klubko Miley *3*
    • hbdelfin

Re: Hello

nejlepší kámoška-demi lovato nebo maskérka denika...role hannah pro ni byla dobrá....jinak by nebyla tam, kde je teď
    • Re: Hello

Nejlepší kamarádka: Mandy Jirouxx. A pro roli hlasuju že určitě, podle mě by pak nebyla tam kde je teď
  • la..

ááp jo...jsem tady jen na IPhonu..před chvilkou jsem vstávala..:D koneckonců je tu teprve 9 ráno :D ale proto tu nejsem...jsem tu proto, že včera jsme s mamčou jely do Malibu na pláž a někde jsem tam četla(samozřejmě anglicky a umím tak dobře)něco o Mil a že prej napsala domů, že si od natáčení So Undercover dá na chviličku pauzu a přijede na víkend domů x)) Taky jsem koukala, že nějakých 6km od našeho hotelu je jejich dům :)) tak snad bude nějaký to štěstí jí potkat :)) držte palečky ;)
    • Re: la..

ty nejses v L.A. vzdyt musis jit do skoly!!!!!!
    • Re: la..

omlouvám se..nešlo se mi přihlásit :D
      • hbdelfin

Re: Re: la..

miley pracuje pěkně tvrdě a domů se jen tak nechystá a pokud vím, tak 6 km od Miley domu žádný hotel není...
        • armenakos1

Re: Re: Re: la..

hbdelfin máš pravdu...
          aap: já myslel že si normální.. nějak ti nevěřím podle toho co říkáš... páč fakt žádný hotel 6 km od mileyina domu není a nemyslím si že si vubec v Los Angeles.. *9* *9* *9* *13*
      • armenakos1

Re: Re: la..

tož to jsi asi četla nějak špatně... miley je pořád na natáčení a domů nepřijede.. *9*
        • armenakos1

Re: Re: Re: la..

jo a můžu se zeptat... v jakém hotelu jste ubytovaní...??? *15*
  • kate.szv

=)

Ahoj :) Asi každejj z nás chce vidět Miley Cyrus, že jo ? =P... Až bude mít koncert někde poblíž ČR, třeba v Anglii nebo ve Francii a nebo dokonce zase v Německu, tak tam určitě pojedu, tk se chci zeptat =) Nejel by jste tam někdo taky ?
    • armenakos1

Re: =)

ale miley by se měla objevit i v ČR tento rok.... ;) =)))
      • ajfika

Re: Re: =)

jak si na to přišel?
        • armenakos1

Re: Re: Re: =)

já ti ani nvm už... ale z brava ani žádnýho dalšího bulváru to určo nebylo.. *3* *3*
          • ajfika

Re: Re: Re: Re: =)

Kéž by to byla pravda
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: =)

miley ví o české republice taky určo ví že tu má fanoušky... *14* *5*
            • Re: Re: Re: Re: Re: =)

určitě přijede v průměru jako na počet obyvatel má čr nejvíce populace.
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: =)

já bych tomu věřil.. páč miley prej chtěla do čr při wonderworld tour ale nějak jí to nevyšlo..
          • kate.szv

Re: Re: Re: Re: =)

too by bylo úúžasnýý, ale pochybuju ://
  • :(

hele lidi.. ja mam miley moc rada a mam rada i jeji rodinu.. mam docela i rada Noah.. je takova .. proste roztomila a je proste takova ziva :D a to se mi na ni moc libi.. jestli mate miley radi tak by ste meli podporit i jeji sestru.. tady na osobnostech ji kazdy pise jak Noah nesnasi.. docela mi to vadi je to preci jen mala holka.. tak prosim jestli mate radi Cyrus rodinu tak jdete na stranky tady na osobnostech a pripiste tam nejakej komentar i k Noah.. vzdyt prece neni tak hrozna.. ja mam taky 11 letou sestru a musim rict ze se chova hur nez Noah :D ... a to neni slavna.. :D ..Miley ma Noah moc rada a urcite by se ji nelibilo co se tam pise..jasny Miley si to tu nikdy cist nebude ale i tak.. ty lidi co tam psali zdrejme nemaj rozum nebo nevim.. tak prosim zastante se tu i Noah.. diky moc :)
    • armenakos1

Re: :(

je to pravda ale tak my máme dcl víc práce tady a i na jiných diskusích..
  • v.e.r.k.a

film

Nevíte někdo kdy má premiéru film LoL?
    • hbdelfin

Re: film

v usa asi 22. dubna, ale nevím další data
      • v.e.r.k.a

Re: Re: film

to mi stačí...díky moc *3*
  • Dobrá věc

Jak furt doufátě že Miley přijede do Prahy tak určitě ano no v procentech je CZ má nejvíce fanošků spíš to bude tím že češi umí poznad dobrou hudbu *3*
  • mějte se ;)

Čauky Fans...tohle není fejk :)) máma dělá reportérku a docela se jí to vede...no a pozvali si jí do L.A....a jedu tam s ní...:)) opravdu to není fejk!!! odlítáme v 1 ráno...tak se tu mějte :)*
    • armenakos1

Re: mějte se ;)

to pravda bejt může... ale jestli potkáš miley v tak velkým městě jako je Los Angeles je 1:1000000.... ale tak miley stejně není v L.A.... je někde pryč na natáčení So Undercover... ale pokud je to pravda.. tak ti to přeju. *4*
      • Re: Re: mějte se ;)

pravda to je...jasně..chápu..Miley je mimo LA ale tak jsou tam i jiný stars že jo :) třeba bude to štěstí :)
        • Re: Re: Re: mějte se ;)

hodně je malá šance že ji potkáš v L.A. spíš žádná hodně cestujeje častěji prič než doma proto je lepší se dostat na její koncert.
  • devilishsmile

jak to s ní mám já?

dala jsem to zde jako odpověd na jednu otázku, co je na ni tak uzasneho? a rozhodla jsem se že to zveřejním i zde, doufám že budete mít nejaké ohlasy k mojemu názoru..:)..ono,každý na to musí přijít sám,jak komu sedne..já jí miluju..samozdrejme jako umělce..:D..ale i jako člověk je pro mě užasná a je pro mě vzor, někomu třeba nesedne, komu taky všichni sednou..ale..pro mě je uužasná..dostava mě vším!..a miluju i její chyby..protoze nikdo není dokonaly..ale kdyz clovek nekoho obdivuje..i tohle přehlídne..protože alspon vime, ze je jenom clovek jako my ostatní..:) <3..MILUJU MILEY CYRUSOVOU..JEJÍ CHOVÁNÍ,AT UŽ JE JAKÉKOLIV, JEJÍ HUDBU, KTERÁ JÍ VYSTIHUJE, KTERÁ KEMĚ PROMLOUVÁ,JEJÍ STYL..KTERÝ JE ÚŽASNÝ, KDYBYCH MOHLA HNED SE TAK OBLÍKNU..ALE ONO miley sice řeší celý svět, ale každý to svým způsobem chápe, jemže,oblíknout se tak já,která není žadna celebrita,kazdy by si řekl že jsem jak děvka, to je to samy jako Lady G. ona se nejak výstředně oblíkne, a vsichni jí obdivují, oblíknou se tak někdo z nás, všichni řeknou že jsme bázni..:)
    • armenakos1

Re: jak to s ní mám já?

jj máš pravdu.. *4* ale myslím že to trošku srovnáváš spíš holčičím způsobem (myslím tím že by ses tak oblíkla kdybych mohla)..... lepší je to psát to obecně... ale jinak s tebou naprosto souhlasím *3* *3* *4*
      • devilishsmile

Re: Re: Re: jak to s ní mám já?

Oprava heart..:D videt me moje učitelka angličtiny tak me zaskrtí..:D
      • devilishsmile

Re: Re: jak to s ní mám já?

no, tak že jo..kdysi se mi její styl jak začínala nelíbil..ale i tak bylaa moje best..:D..ale ted?!..ho má užasný.a já jsem milovnice oblečení..:D:D..no, stejne si myslim ze to bylo celkem vedlejší..no..to je jedno..ale..proste se mi libi jeji oblečení třeba v klipu WHO OWNS MY HEARD se mi strasne libily její hadry..:D..ale taky jak mela ty vlasy v té síti a to oblečko k tomu..<3 no to bylo take tema o oblečku tedkom.. no..to je jedno..:D:D
  • Miely Cyrus

Ahojky lidi,také máte rádi Miley Cyrus?
    Nebo máte radši Hannah Montanu?Prosím napište to sem!!!Děkujeme klubko Miley *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • bluejeans

Re: Miely Cyrus

Miley *15* *15* *15* *15* *15* *14*
      • armenakos1

Re: Re: Miely Cyrus

miley.. páč role hannah byla pro miley tak trošku "chyba" ted si jí každej furt srovnává s rolí hannah a to se mi nelíbí.. miley ukončila smlouvu s disney a už je to prostě jenom MILEY CYRUS !! *14* *14* Love U Miley *14* *14* *14*
        • hbdelfin

Re: Re: Re: Miely Cyrus

miley!!!!a neřekla bych, že role hannah byla chyba, spíše je to v lidech, aby si oni uvědomili, že miley je jiná, než hannah...
          • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Miely Cyrus

ne že je jiná než hannah ale proto že hannah byla jenom role v seriálu.. *4*
            • hbdelfin

Re: Re: Re: Re: Re: Miely Cyrus

ni, tak nějak jsem to myslela *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit