Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlasování

pls napište svoji oblíbenoý song od Miley Cyrus pozor ne od Hanah Montana který dala disneychanel.
  • mileyyy-cyrus

Nejlepší!

Pro mě je to hvězda!Ta asopn umí zpívat!Nazáleží na tom jakej má styl→Podle toho lidi soudí.Ale zkusili jste si nekdy zazvít Mileyinu písničku?Až to zkusíte zjistíte jak těžké má písničky a jak vysoko zpívá.Né jak dneska zpívaj všichni lehky pisničky nízko.Ona zpívá nádherně,Některý si aji zkládá sama Kdo by jste to zvládl?skoro Nikdo!Takže něž neco vypustíte z ust jakože je třeba trapná nebo že neumí zpívat tak si to rozmyslete!*13*
    Ona Je Star! Miluju ju !Podle me je temer dokonalá.Krásná,Umí nádherně zppívat,ve svých videich je milá,má krásnou postavu a na nic si nehraje.Takže ČAU!
    Good Luck Miley ♥ *14*
    • Re: Nejlepší!

Náhodou styl má dobrej ale to ti co na jejim koncerte nebyly to říct nemůžou zpívá dobře ale ti písně nejsou těžký když anglicky umíš spíš je těžký trefovat ti akordy a spupnici.
      • Re: Re: Nejlepší!

stupnici ještě mi psát deseti nejde teď se učím
        • ajfika

Re: Re: Re: Nejlepší!

ááá nemám ráda psaní všemi deseti, sice je to rychlejší, ale to trápení s tím ve škole *9*
    • tfpdaa

Re: Nejlepší!

hele něco ti řeknu..ano taky jí miluju...ale těžký píšničky nemá...však pokud se je dobře naučíš tak bez problémů zvládáš aj karaoke *15* nebo rytmus pokud umíš zpívat no....ale vážně...její písničky nejsou vůbec těžký (;
  • ....

Záááááááávist ani nevite jaka..:DDD je božíííí!!! ..;) :)):D
  • HOLKY

Holky,tady je to pro fandy takže proč s tady tak surově píšete?To si vyřiďte prosím někde jinde!a ne na faklubu Miley Cyrus *9* *9* *13*
    • Re: HOLKY

JO já souhlasim pokavať se už nebude navážet! *14*
      • tfpdaa

Re: Re: HOLKY

crrrrrr zvoní ti telefon :P
        • armenakos1

Re: Re: Re: HOLKY

Ančí!! ;)) xP
          • tfpdaa

Re: Re: Re: Re: HOLKY

Co pak? =) já jí jen láskyplně naznačuji aby odešla...jako aby si ho šla zvednout..=D ať ten na drátě nebo ta nemusí čekat :D
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: HOLKY

Pšt! *3* *4*
            • tfpdaa

ale já nejsem hodná holka! :D
            • armenakos1

njn.. ale tak.. nemusíš přílévat vodu do ohně zlatto ;) =)))* bud hodná holka *3* *15* *4*
  • hilka

pls

ahoj lidi miley je super :) mam ji moc rada :)) .. pls mohly by ste poslat par hlasu pro moji kamaradku?? byly by sme vam moooc vdecny!! http://www.ddmdecin.cz/divka_roku/2 011/index.html Jmenuje se Eliska Čermakova ! .. moc dekujem lidi .. PEACE!! *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14*
  • aap

hm a jak bych ti tady toto jinak napsala?přemýšlej!!!!!!!
    • tfpdaa

Re: aap

dej si rybu a jdi spát :P
      • Re: Re: aap

proč bych měla?Starej se o sebe!
        • tfpdaa

Re: Re: Re: aap

já se o sebe starám...mě totiž malý děcka nezajímaj :D
          • Re: Re: Re: Re: aap

mě je 19let!!!!!!!Takže si nestěžuj *16* *16*
            • tfpdaa

Re: Re: Re: Re: Re: aap

souhlasim :P
            • armenakos1

hele já se nebudu zastávat nikoho ale pokud máš 19.let tak bys mohla být chytřejší a na neodepisovat dál ne ??? *13* *13*
            • tfpdaa

no a?! si myslíš že mě to ukvapí nebo co?! mimochodem...na tu Antarktidu co jsi psala bych se stejně nedostala..ani život tam není! :P jediný co tam žije sou zvířata
  • nevite?

chci se na neco zeptat a tyka se to Hannah Montana....nevite neko jak se menuje ten dil jak se Jackson bouchne do hlavi-ma amnezii-a pak se ukaze ze to jenom hral?pls
    • armenakos1

Re: nevite?

klepání na jacksonovu hlavu... tak se to jmenuje myslím...
      • Re: Re: nevite?

diky :)
  • app

tak se nevichloubej kde seš myslíš že ti někdo bude závidět?Nebo proč jsem pořát píšeš mám tu čest bejt v LA já taky byla v LA a nikam to sem nepíšu ale samozdřejmě že nejsem ty protože bych to nenapsala! *8* *8* *8*
    • tfpdaa

Re: app

hmm..zajímavý...teď jsi to sem napsala :D
  • aap

Víš nám je to úplně jedno buď si třeba na Antarktidě! *8* *8* *8* *8* *16* *16* *16*
    • tfpdaa

Re: aap

sakra..už jsem psala že jsem to nepsala já ale moje bývalá nejlepší kámoška! jediný co je na tom pravdy je že v LA jsem!
  • tfpdaa

aap

čau...takže...jen tak pro info jsem to já "aap"...a ten poslední příspěvek o Miley a tom jak jsme ubytováni v hotelu 6km od Mileyinu domu nebyl ode mě...nevím jak se sem dostal, ale asi tak, že moje bývalá nejlepší kámoška o mě věděla vše a věděla i o tom, jaký je tu moje heslo a zneužila toho, protože mi záviděla, že mám tu čest být v LA...ale já vím, že 6km od jejího domu žádný hotel není a že je na natáčení So Udercover a že jí nepotkám, prostě to psala za mě...a v LA opravdu jsem ale úplně jinde než Miley....tak prosím odpusťte nepsala jsem to já :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit