Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • emo-anne

twitter

Lidi ?? sháníte kontakt na Miley?? zařiďte si twitter...populární americkou stránku...myslím že o hodně lepší než facebook... jsou tam ověřené profily hodně celebrit...takže napište sem přezdívky a kdybyste s čímkoliv potřebovali pomoct tk řekněte...mám kontakt i na nový profil miley, který si zařídila nedávno kvůli svým fanouškům...dozvíte se tam hodně informací ;)
    • Re: twitter

Hele lidi nedohadujte se ..ale to je ono nemuzete uz nicemu verit co je fake nebo co je opravdvej profil celebrity..ale miley měla twitter a na YouTube dala video kde rekla ze ručí twitter tak pochybuju ze si ho udela znova...nikdo nestojí a bláznivý fanoušky co jí budou otravovat..musíte se vžít do jejich kůže co by ste delali?...já bych si zalozila twitter ale pod jiným jménem...
    • armenakos1

Re: twitter

tak to teda mega není pravda.. myslíš že jsme blbí... já účet na twitteru už mám a myslím že každej je chytrej dost na to aby si ho založil sám... profili na twitteru jsou tak maximálně lidi kteří se za miley vydávaj... nic proti ale je to tak.. *5* *9*
      • tfpdaa

Re: Re: twitter

jestli myslíš @mileycokiie je to fake..
        • armenakos1

Re: Re: Re: twitter

všechno jsou to fakes *3* *4*
          • tfpdaa

Re: Re: Re: Re: twitter

:))
            • tfpdaa

Re: Re: Re: Re: Re: twitter

ale Miley na twitter.com není! se koukněte na mileycyrus.com a úpllně dolů a není tam odkaz na twitter je tam odkaz na její YouTube profil←mileymandy a tam má odkaz na twitter ale když ho zadáte do vyhledávače ukáže vám to akorát velký ho***! a že je ten profil zrušenej
  • ???

Hele já tohle pochopila jako kdyby Miley nebyla dcera Billyho Cyruse ://

A zatímco Billy Ray je věčně z domu pryč, ona zůstává sama se čtyřmi dalšími potomky. Dvě má z předchozího vztahu a dvě si pořídila s Billym Rayem. Ten si její první dvě děti přitom osvojil na počátku manželství. Billy Ray a Tish se vzali během tajného obřadu měsíc po narození Miley.

Jak to chápete ??
    • Re: ???

já to chápu že Billy má z předchozího manželství Chrise Cyruse a Tish má z předchozího vztahu Trace a Brandi Cyrusovy který si Billy adoptoval aby měli jeho příjmení no a pak Billy a Tish měli Miley pak Braisona a Noah snadný
      • kate.szv

Re: Re: ???

Brandi Cyrus je dcera z předchozího vztahu Billyho né Tish. Píšou tam, že si spolu pořídili jenom 2 děti, ale mají přitom Miley, Braisona a Noah :D !?
    • kristynajackson

Re: ???

já tomu teda vůbec nechápu *1*
  • nic proti

mileyyy cyrus ty si myslíš, že zpívat hlubokým hlasem je lehčí než zpívat vysoko... Já osobně neobdivuju až tak sopranistky, mě přijde hezčí ten hluboký hlas-můj názor. tady ale nejde o to jak vysoko zazpívá, ale spíš o ten rozsah, kterej nemá špatnej, to je pravda. ale ty co zazpívaj její píseň třeba o kvintu níž jsou přece dobrý ne. a ne každá nízko postavená píseň je špatná. špatný jsou ty, ve kterejch zpěvák zpívá v rozsahu jedné oktávy.
    • armenakos1

Re: nic proti

tak ted nechápu jestli to tady píšeš jako hezky nebo špatně... *9* *9*
      • Re: Re: nic proti

mě jen uráží to, co napsal(a) MILEYYY CYRUS (že ti co zpívají hluboko neumí zpívat)

TO MILEYYY: mimochodem miley nezpívá až tak vysoko...
        zpívá normálně, kdyby zpívala výš tak by její písně nezněly.
        • Re: Re: Re: nic proti

nic proti.Ale ty si myslis ze miley chodí na český stránky?!..:D:D
  • kristynajackson

Je to pravda že Miley bude v Praze? *7*
    • armenakos1

Re: ♥

ted dokážu že ten chytřejší sem já a nebudu na tebe vyjíždět za to cos předtím říkala... normálně ti odpovím... miley by měla rozjet tento rok turné ale jestli přijede do čr se neví.. *5*
      • kristynajackson

Re: Re: ♥

Kéž,by přišla.. *14*
  • jamila

MIley

MIley Facebook Na 90% Nemá a jestli jo tak ho stejně asi někdo jen tak nenajde.... Jestli si myslíte že je to blbost tak se koukněte na www.mileycyrus.com kde máte v pravo Miley online a odkazy a když kliknete na fb tak vám vyjede tao stránka http://www.facebook.com/MileyCyrus takže je možný že ho má ale znájí jen nejblišší přátele a nebo ho nemá úbec
    • armenakos1

Re: MIley

jsem tak rád že je tu aspon někdo kdo přemýšlí normálně.. jamila díky že jsi přišla a konečně něco řekla.. *4* *3*
      • jamila

Re: Re: MIley

Ja sem to vždycky jenom přečetla a protáčeli se mi panenky a nechala sem to bejt ale už to nešlo at si zjistí jak to je a pak at neco píšou *3* *4*
        • armenakos1

Re: Re: Re: MIley

já dycky vyraplím protože už to znám tolikrát napsaný ty kecy že už prostě dycky hned vybuchnu.. nechápu jak někdo muže těm fakeům věřit.. vždyt když se nad tím zamyslíš tak pochopíš že to není pravda... *4*
          • jamila

Re: Re: Re: Re: MIley

No ale skus jim to vysvětlit *1* ....ten kdo jim to dokáže vysvětlit byl měl dostat nobelovu cenu *1*
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: MIley

to jim nikdo nedokáže vysvětlit... to je prostě v jejich hlavě...oni nejsou naivní a blbí ale taky tvrdohlaví.. oni si prostě myslí že všechno je pravda.. *1*
  • armenakos1

fake on fb

takže pro vás kteří si tak moc myslí jak ta Miley Coco Cyrus je pravej učet....
    Napsal jsem jí dost osvědčivou zprávu o tom jak si každje myslí že je pravá miley... ale chytrej člověk pozná že není... ty kecy co tam mele na tu zed... furt samí "ONLINE ON MSN" atd atd... takže jsem tomu člověku co si na ní hraje napsal a odepsal mi že ať ho nechám na pokoji aŤ se do toho neseru... hmm pěkná zpráva.. a pak sem se podíval a ejhle.... Profil byl zrušen... hmm já bych řekl že zase sme měli co dočinění s dost dobrým FAKEM lidi......
    Kdyby si miley založila facebook nebo twitter tak by o tom určitě řekla a každej by o tom věděl (E-news aj.)..... *13* *13* *13*
    • Re: fake on fb

Hej jo tohle mě vždycky naštve. Na FB je tolik účtů se jménem Miley. Jako je to pěkně trapný za někoho se vydávat. Jednou sem viděla video s jednou celebritou kde říkala svůj pravej fans FB tak sem to jméno zkoušela vyhledat a už tam toho bylo aspoň 150. Omg všechny tyhle falešný skype,FB,Twitters dokonce i icq je to směšný nikdo normální tomu věřit nebude a kdo jo nemá to v hlavě v pořádku *1* *13*!! Nejlepší je když jdu na nějákou českou stránku a píše tam ,,NĚKDO" kdo se vydává za Miley. *1* *1* VZPAMATUJTE SE
      • Re: Re: fake on fb

hey..presne..nejlepší jak se reba tu decko prihlásí..a ahoj já jsem miley cyrus..:D..to musej bejt asi hodne vypatlaný mimina jeste..:D
      • armenakos1

Re: Re: fake on fb

sem rád že souhlasíš... a co jsi řekla tak s tím taky souhlasím... *3* *4* *3*
        • v.e.r.k.a

Re: Re: Re: fake on fb

taky souhlasim jak to může někoho napadnout se za Miley vydávat no jo to může bejt jen nějakej smyslů zbavenej člověk *1*
  • MILEY

MILEY-COCO CYRUS ->> NA FACEBOOKU JE NA 100 % PRAVÁ !!! PSALA JSEM SI S NÍ !!
    DOKONCE I VOLALA !!! OTEVEŘELA KAMERU !!
    MOŽNÁ I VÁM OTEVŘE!! KDYŽ JÍ PŘEMLUVÍTE!!
    100 % PRAVÁ,VĚŘTĚ NEBO NE!
    A JE TO JEJÍ NOVÝ PROFIL..
    A MLUVÍ ANGLICKY.. *3*

JE PRAVÁ !! *14*
    • armenakos1

Re: MILEY

není pravá...
  • ...

ahoj...našla jsem fb Miley Cyrus! tady: http://www.facebook.com/profile.php ?id=100001345710051

Třeba to nebude pravý ale nějaký Miley má!
    Když si přidáte a ona vás potvrdí, ale nevím jistě jestli vás potvrdí, protože má napsáno, že nechce přidávat další přátelé ale tak zkuste to :)
    A uvidíte její fotoalbum "Proof, I'm Real.xx" a 18. fotka z 80 je focená ve studiu kde má Miley otevřený fb účet! Tak se mrkněte :)
    *14* *14*
    PS: opravdu nemůžu říct že zrovna tenhle pravý je! ale prostě ho má :) a...
    MILUJI JÍÍÍÍ! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: ...

a 35/80 taky :) ale to už není ve studiu
      • armenakos1

Re: Re: ...

božee můj miely nemáááá facebook... je možný že ho dřív měla když ještě aj měla učet na twitteru ale prostě ted ho nemáá !!!! další fake učty.. bože proč tomu nikdo nemůžete přijít na kloub a pochopit to !!! *16* *16* *8* *8*
        • Re: Re: Re: ...

ze jo..taky jak by mohla mit face..dyt by jí kazdy den musey zahrnovat 1000000 žádostí o přátelství..:D..
  • Nejlepší!

ale miley mám celkem ráda
  • Nejlepší!

nám je 12 a píšem si sami text

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit