Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • HB-D

tak že... Miley dosáhla své očekávané doby kdy se stane plnoletou, krásnou a hodnou holkou...(ne že předtím nebyla hodná...) a už se konečně dočkala! takže...všechno nejlepší Miley...!
  • armenakos1

Happy Birthday

hej toto video je naprosto užasný...každý slovo v něm je naprosto pravdivý...škoda mohli to dát anglicky napsat to přání.. páč si to asi těžko miley přečte..když je to česky...
    http://www.youtube.com/watch?v=2P xdj1xDcbc&feature=player_embedded
    *14*
    • hbdelfin

Re: Happy Birthday

wow, to jo...mohli to napsat anglicky
  • Destiny

Jááá jim tak zavidim ,z ani nevíte jak.:// :D taky bych chtela takové oslavy ohhh ahjo,alůe predem ti přeju HAPPY BIRTHDAY MILEY!!!! *1* *1*18*
  • 18

Miley pozvala tyhle celebrity na oslavu svých 18. narozenin : Justin Bieber, Katy Perry, Rihanna, Demi Moore & Ashton Kutcher a Rumer Willis, Tish & Brandi, Iyaz, Mandy & Garrett Jiroux, Chord Overstreet, Brenda Song, Tyler Hilton, Megan Park, AJ Michalka, Kyle Massey, Ke§ha, Avan Jogia, Dylan & Cole Sprouse asi to ještě všechno není
    • hbdelfin

Re: 18

jj, vím, prý jich pozvala mnohem více, ale někteří se nemohli dostavit, mezi pozvanými byla i demi lovato, ale ta se ze zdravotních důvodů nemohla zúčastnit, je škoda, že tam nebyl třeba nick, ten jí také pozval na své 18.,ale je to jeí věc...
      • Re: Re: 18

Oni tam před tim vstupem na tu párty, paparazzi natáčeli jenom asi pět minut a já si myslim že tam Miley Nicka pozvala byla by to fakt škoda kdyby ne. MILUJU NILEY
        • armenakos1

Re: Re: Re: 18

furt NILEY... je to už děsně starý to říkat... už je to dlouhá doba a myslím si že miley už by se k nickovi nevrátila...ani on k ní .... když spolu chodili tak ještě nebyli moc vyzrálý.. a ted jsou oba dospělí.. *5*
          • hbdelfin

Re: Re: Re: Re: 18

jé, tak to neřeš, jen že se o tom mluvilo na jedný stránce...
        • hbdelfin

Re: Re: Re: 18

hm, třeba ho pozvala, ale nedorazil, nebo tam byl...doufám, že tam byl...
  • hbdelfin

ama 2010+birthday party

ahojky, už se objevily fotky z AMA´s 2010, miley je tam naprosto úžasná, forgiveness and love zazpívala taky nádherně, moc se jí to povedlo, jinak pak měla narozeninovou oslavu, už se z ní objevily i fotky, miley je na nich fakt kočka...tak se určo koukněte...
    • Re: ama 2010+birthday party

a kde to je?? na jake stramce? :D
      • armenakos1

Re: Re: ama 2010+birthday party

http://iheartmiley.blog.cz/
      • hbdelfin

skoro na každém blogu...
        • hbdelfin

Re: Re: Re: ama 2010+birthday party

a webovce o miley...
    • Re: ama 2010+birthday party

teď se dívám na fotky z AMA a ta bílý šaty jsou naprosto úžasný i když zpívala Forgiveness and Love tak vypadala nádherně a zpívala to taky dobře a ty fotky z narozenin jsem ještě neviděla ale už na ně jdu
      • hbdelfin

jj, vypadala úžasně...
        • armenakos1

Re: Re: Re: ama 2010+birthday party

taky jsem viděl... vypadala úúžaasněě !! *14* *14*
  • chá, chá

miley sráží na kolena devítiletá holka s nevivinutejma hlasivkama
    http://www.youtube.com/ watch?v=j7stVqv8myE
    • armenakos1

Re: chá, chá

no jde to poznat že ta holka má 9... páč nějak excelentní zpěv nemá a srovnávat 18letou holku a 9letou...tak to je fakt trapas... *15* *15* *15*
      PS: zrzecka01 už sem nechod !! *8*
    • Re: chá, chá

já viděla čtyřletou

http://www.youtube.c om/watch?v=PiEhNGTxst0&feature=rela ted
      • hbdelfin

Re: Re: chá, chá

no a, každej to zpívá jinak a když se objeví někdo lepší, tak co má být, ty holky mají ještě nevyvinuté hlasivky, navíc pokud to soudíte podle studiové verze a né té živé, tak jak to můžete vědět, pokud to soudíte podle živé verze, tak si vemte, že v té době, kdy to miley nahrávala, tak měla trošku jiný hlas, než teďka...
        • Re: Re: Re: chá, chá

ježiši marja, vždyť to je verze studiová a LIVE, tak si to porovnejte já bych chtěla vidět vás
  • 18.let Miley..!

Takže sice předem,ale zítra má Mileynka narozeniny..!Moc jí přeju všechno nejlepší a zdraví..!Už je dospěla (takže doufám že už neuslyšim že se chová dospěla xD )...mám jí moc ráda..!Jsem ráda že zrovna Miley byla vybrány ze 100 dívek na gástiku Hannah Montana x)
  • bkjfd

Miley na AMA's bude zpívat novou písničku Forgiveness & Love mě se líbí je hezká
    • armenakos1

Re: bkjfd

jj taky sem to viděl... je to i na people.com/mileycyrus
      *4*
  • CD

ahojky chtěla jsem se zaptat jestli CD hannah montana forever
    • hbdelfin

Re: CD

už je, vyšlo začátkem října, je i v česku
      • Re: Re: CD

díky *3* *3* *3* *3* *3*
  • web

čau Fans chtěla bych se zeptat jestli neznáte nejakej oficialní web Mils nebo aspoň Seleny nebo Demi *14* *14* *14*
    • Re: web

anebo nejaký officiální stránky jonasů *4*
      • hbdelfin

Re: Re: web

si děláš srandu, ne? normálně:miley-www.mileycyrus.com , jonas-www.jonasbrothers.com, selena-www.selenagomez.com, demi-www.demilovato.com

jako, to fakt nevíš?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit