-
EMA 2010-repríza
hej, všichni, na MTV dávají reprízu MTV EMA 2010, tak se můžete opět kouknout... -
fb
myslíte že to je pravej fb miley?
http://www.facebook.com/pro file.php?id=100001385697101 já opravdu nevim mam jí v přátelích napsala sem jí ty kecy typu:ahoj jak je?)samozdžejmě v aj::D)ale napsala mi a tet by měla bejtz online...má přes tisíc přátel tak já opravdu nevím jestli je to fejk:( co myslíte vy? -
-
Re: fb
není, proč by si psala z na konci? -
-
Re: Re: fb
FAKE !!! -
-
Re: Re: Re: fb
já mám na real:) -
-
Re: Re: Re: Re: fb
pro všechny..... mileycyrus2111 nemá pravej FB miley.. páč miley pravej FB nemá... jen fanouškovskej profil..kterej založili nějaký fans miley.. *3* *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: fb
ale miley pravej FB stejně nemá..na FB jsou to pouze FAKES a nebo FANS profily *5* *5* *13* -
Re: Re: Re: Re: Re: fb
stjně ho nemá protože já jsem ji napsala když ho teda má at me ho dá a už me nic nenapsala ani když je online *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
mě se tam niic neukazuje:D *16* *16* -
Já myslím, že to skutečná Miley není...
-
-
HLASUJTE !!
hlasujte pro miley v t-music chart.. je na 4.místě.. musí se dostat na první !!
http://www.t-music.cz/t-music -chart/ -
-
Re: HLASUJTE !!
hlasuju, hlasuju... -
-
Re: Re: HLASUJTE !!
Hlasuju. Joo musí být první *14* *3* -
-
Re: Re: Re: HLASUJTE !!
přesně !!
-
-
-
-
nová epizoda HM forever!
ahojky, hele, objevilo se nové promo k HM Forever! na ten díl se strašně těším!
http://www.youtube.com/w atch?v=kTJzSCoqUq0 -
-
Re: nová epizoda HM forever!
jj viděl jsem..taky se těším =)
-
-
Prosím Nevyhazujte mě!!
Promiňte co jsem tady psala moc jsem to přehnala!!Chci se vám všem mooc omluvit ale S Miley jsem Opravdu kámoška to neke!!:)..Takže pa A Chci už aby jsme si psaly normálně??Ju??:) *3* *3* -
Klid a správce
Promazáno! A byla bych docela ráda, kdyby tu už byl konečně klid a povídali jste si k věci!
Co se týče správcovství, je mi líto, ale Miley Cyrus už správce má, i když mám pocit, že zřejmě nefunguje, aspoň tady, i když on-line je aktuálně...je to georg19. -
okay, bye
okay, tak já už jdu, mějte se skvěle a zítra k včeru opět tu -
Fake miley on the MSN
Jak tak vidím ta jedna Miley na MSN je fake!!Ale Snad Bude mít čas a přijede k nám do Čr!:) *16* *10* *3* -
IGNORACE!
tak fajn dohodneme se ted na jedné věci.. od této chvíle ingorujte vše co uživatelka mileycyrus2111 napíše..prostě to ingorujte jakoby to tady nebylo... potom jí to přestane bavit až přestane bejt středem pozornosti... je to prostě malá holka která nemá kamarády a snaží se bejt středem pozornosti... dáme takovou domlouvu ok FANS ??! Ignorujte vše co napíše uživatelka mileycyrus2111... *3* *5* *5* -
-
Re: IGNORACE!
Uživatelka mileycyrus2111 neni malá holka!!!Je jí 13 let,tak toho nechte!!!
Nevim co proti ní pořád máte!Dobře jestli jí nevěříte že se zná s Miley Cyrus,ale nemusíte jí hned ignorovat!!!Každej má svůj názor,ale neignorujte jí!!!
Já jí taky zatim moc nevěřim,ale ignoruju jí?Ne!!!Ale prej se máme s Miley ,,setkat",taktže jestli se s ní doopravdy setkáme,tak budete koukat! -
-
Re: Re: IGNORACE!
ale to je jediný nejlepší způsob... IGNORACE !!....... hele řeknu ti to takhle kdyby nebyla malá tak by si nemyslela že se kámoší s miley.... a navíc jak by se mohla 13letá holka kámošit s americkou popstar... hej fakt nechápat vás... vás pošahaný..! *15*
-
-
ok, souhlas -
-
napsal jsem správcovi že až bude online at smaže vše co tady za poslední strany mileycyrus2111 napsala at máme klid... a taky sem napsal hlavnímu správcovi jestli by mě nemohl udělat správcem stránky miley cyrus... jo a všem dík za podporu *3* *5* *3* -
-
Re: Re: Re: IGNORACE!
nemáš zaco, podporz si zasloužíš, jo, ať to smaže, tak já jí už něco napsala, neozvala se, zatím... -
-
Re: Re: Re: Re: IGNORACE!
moc si toho vážím a taky mi jde hodně o to abych byl správcem stránky miley cyrus..dělám proto co můžu.. fakt!.. jo ještě jednou dík.. ale teď musím jít.. uvidíme se tu zítra.. Bye hbdelfin, aap a další co jste skvělíí *3* *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: IGNORACE!
okay Bye *3* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: IGNORACE!
já tu jěště chvíli zůstanu, kdyby se ozvala, takže bye, zítra se zase sejdeme, možná, snad tu budu, ale zítra k večeru tu budu určitě
-
-
-
-
-
oukej *3* -
-
okay...jak si přeješ..:P ae abych pravdu řekla bude mi to trošku chybět...:D -
-
Re: Re: Re: IGNORACE!
njn ale tak co je moc.. to je moc no.. *3* *3* jo dík za podporu... -
-
Re: Re: Re: Re: IGNORACE!
v pohodě...:P
-
-
-
*3* *4* *5*
-
-
-
OMG!!
Koukejte co jsem dostal za hezkou zprávu od mileycyrus2111...
Twl ty asi už nejsi normální to v té hlavě nemáš nic!!!!Chci ti prostě dokázat že jsem její kamaráddka!!Jo a byla pokud nevíš Miley to měla 7.11!!Ale já nepsala TEĎ ale že byla v Neděli na předávání!!Jsi UBOHEJ až to bolí!!SMiř se s tím že nejsi co jsem já!!Jo a brzo budu nahrávat CD moje CD s Demi Lovato!!:)
OMG LoL tak sem se už dlouho nezasmál...tož ta je upe narušená... tomu není pochyb.. Rofl *15* *15* *1* -
-
Re: OMG!!
taky sem se zasmál tomu jak napsala že prej ví že to měla to předávání 7.11. ale že to napsala v neděli jakože... hej tož to nééé... ona ani neví co si vymyslí... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: OMG!!
jono...xDD už podruhý mě to pěkně dostalo...xDD
-
-