-
mileycyrus2111
hej amernakos1 a všeci....xDD všimli jste si, že už nám tu nejede ty jeby, jakože je její "nejlepší kámoška" ?? prosíím piš to sem..dlouho jsem se takhle nezasmála...a není do koho si šťouchnout....:// xDDD *15* *15* *15* *15* *9* *9* -
-
Re: mileycyrus2111
ona zase začne..ale já nvm jak ty..ale mě už ty její kecy pěkně štvou..páč já ju moc dobře znám ze stránky bravo.cz ... taky tam dlouhou dobu psala takový kecy jak sem a mě už to pěkně štve.. měla by se jí léčit..chudák holka.. *15* -
-
Re: Re: mileycyrus2111
jj, já už ji taky odtamtud znám -
-
Re: Re: Re: mileycyrus2111
jj *1*
-
-
-
-
AHOJKY
já sice miley moc nemusím ale že je ta holka její kámoška je blbost v tom případě já jsem NEJ.kAMI Ashley Tisdale *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* -
Miley news
Miley je teď na předávání EMA´s...Takže jí držíím palce ať vyhraje=] a těším se až Miley cyrus přijede do česska na koncert:) *3* *4* *1* -
-
Re: Miley news
hele, víš co, já ti předpovím budoucnost-miley nic nevyhraje, všechno jí to sebere lady gaga, pak miley udělá úžasné vystoupení a předá cenu za best rock 30 second to mars, jejda, jaktože to vím? protože já se na to dívala v neděli, 7.11.!!!!!!!!!!!víš co, ty se jdi léčit nebo počkat, ty už jsi tam asi byla v nějaký tý svý léčebně, jenže oni se z tebe zcvokli, jak si mlela furt o tom, jsk se kámošíš se všmi stars na světě, proto tě pustili, ale udělali chybu, teďka se z tebe zcvokneme my, protože ty tu budeš mlít pátý přes devátý o tom, jak kecáš se všemi slyvnými na celým světě -
-
Re: Re: Miley news
hbdelfine, já ty tvoje kecy naprosto žeru, ty je vždycky dokážeš tak setřít *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Miley news
přesně..moje řeč =)
-
-
hbdelfin.... opět boduješ *15* *14* *3*
-
-
Re: Miley news
miley tam byla před 7.11.2010!!!!!teďka už je někde v UK nebo dokonce v letadle v LA, 9.11.2010 totiž byla v Derby, UK, kvůli kolekci Miley & Max, takže už je asi v LA nebo ještě v Evropě, nevím, ale kařdopádně teďka už na EMA není a Miley koncert v česku, kdy? musím se ti smát, taková blbost, OMG, odkud jsi přišla, z Marsu? -
-
jo že hej ta je tak neuvěřitelně trapná že už to není ani možný... já už vím co vona dělá.. ona má nějakou stránku kde jí chodí novinky o miley a tak si z toho vyvozuje že je její nejlepší kámoška..a na předávání EMA's už byla 7.11. ty trapko jedna.... mileycyrus2111 je největší trapka na celým světě...hej kdybych tě potkal tak se ti vysměju do očí a možná i něco hůř *15* -
-
Re: Re: Re: Miley news
Haha to je teda něco jak to tady tak čtu *1* Prej teď je Miley na předávání cen EMA *15* *1* achjo to si jako myslí, že sme blbý nebo co? Na EMA 2010 jsem se dívala v neděli tak jak by to asi mohlo být včera?? *1* Holka sory, ale už jsi s tím vážně trapná a nedokážeš prostě pochopit, že si se skutečnou Miley nepíšeš!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Miley news
JSi NAIVNÍ jo JSEM I ZPĚVAČKA'' *4*
-
-
-
-
-
:D
Ahoj lidičky...
normálně to mi asi nebudete věřit, ale představte si to, že jsem na facebooku našla pravý profil Miley Cyrus (aspoň doufám, že je pravý) tady ho máte: http://www.facebook.com/profile.php ?id=100001345710051 ....a včera jsem si s ní psala...a dala mi skype...a tam jsme si chvíli povídaly /přes webku / a pak se tam ukázala i Noah...byla to peckáá...je tak vtipná...to je neuvěřitelné.... *14* *14* *14* *14* a ona mi řekla, že jsem opravdový zlatíčko a moc pěkná holka...no tééda byla to vážně bomba!!!
no každopádně DOUFÁM, že mi odpustíte, jak jsem si tu teď z Vás udělala menší srandičku...ten fcb asi nebude pravej ale což na tom..xDD no takže když se to tak vezme tak když už jsme u toho jak tady pomalu každý strašně moc vychází s Miley a jsou "nejlepší" kámošky...tak jsem si z Vás taky chtěla jen tak vystřelit *15* *15* samozřejmě...říkám znovu...je to vtip...tak mi prosíím odpusťte... *3* *3* *1* *1* ....Prostě samý opak, žee??? xDDD -
-
Re: :D
hej ale dobře ty...ukázala si aspon jak je to moc trapný to takhle psát... *3* *4* PS: hned mě to napadlo že to sem píšeš schválně =) *4* -
-
Re: Re: :D
yeep...je to trapný no...xD a aspoň že jsi to hned poznal...:D
-
-
-
caw
hoj fans...neděste se... mám na profilovce fotku miley ve webkameře která je stáhnutá z netu..jen sem chtěl té holce mileycyrus2111 ukázat že takových fotek se najde milion... *3* -
New Song
http://www.youtube.com/watch?v=DWaB 4PXCwFU její nová písnička -
-
Re: New Song
co to je..to vubec není miley.. *15* *15*
-
-
ahoj
ty jak si napsal nebo anpsala ten dlouh dopis tak to je rpavda vid miley si nebude psat s fanousky to bis e zblaznila asi en...a ucite ne stebou -
do háje lidi, dejte už pokoj
nazdárek, jsem opět tady a jdu sem napsat dlouhatánskej příspěvek o tom, jak nesnáším ty lidi, kteří se tu vydávají za nejlepší kámošku miley!!!!!!!takže, já totálně nechápu, jak nějakej naprostej magor, co se za A) narodil už tak blbej jak je nebo za B) bohužel se blbečkem stal a za C) prostě se rozhodl nějak na sebe upoutat pozornost, protože je tak jeblej, že už to ani není normální, no, nic, jedna ta možnost se určitě stala, takže, už dlouho tu nebyl člověk, který by se vydával za kámoše Miley ba dokonce za samotnou Miley Cyrus(věřte mi, taková individua se u nás na zemi procházejí) a tak se jednoho krásného dne rozhodla paní mileycyrus2111
napsat, že je super kámoška Miley a že jí to sama nabídla, od té doby, co tu někdo dal skype na údajnou Miley Cyrus, jen se to tu hemží různými lidmi, co kecaj, jak se s ní znaj apod. hele, prosím vás, to není pravá miley, mně to bylo jasný hned od začátku, protože si se mnou psala v době, kdy byla s liamem v austrálii, takže jak si se mnou mohla psát, hned mi došlo, že je to FAKE, stejně jaky ty ostatní, Miley nic takového nemá, navíc, sama to řekla v jednom rozhovoru, jak je na tom se sociálními sítěmi a ona řekla, že nemá žádný přímý účet pro sebe ani pro fanoušky, na FB má jenom fanouškovskou stránku a twitter si smazala z osobních důvodů, no, odbočila jsem od tématu, takže mileycyrus2111, já ti něco řeknu, s tebou rozhodně nemluvila pravá MILEY CYRUS, s tebou mluvil FAKE, v době, kdy ti teďka psala-4.11.2010-byla v Madridu, tudíž jak ti mohla napsat? a toho 6.8.2010-netočila náhodou LOL, takže, jak by se s tebou mohla bavit, to mi vysvětli a peču na tebe, že se kámošíš i s ostatími celebritami, jseš jen lhářka, která to nemá v té své !DUTÉ! kebulce pěkně srovnané, díky za pozornost a dejte i vy ostatní s tím už POKOJ!!!!! -
-
Re: do háje lidi, dejte už pokoj
Dobře si to napsala. Taky ty lidi nesnáším např. na facebooku kolik je tam účtu s názvem Miley Cyrus nechápu ty lidi co se za ní vydávají. Ten skype jak říkáš je fake a jestli někdo píše, že Miley viděl ve webkameře tak se to dá v pohodě zvalšovat.. A Miley by si asi nepsala s každým fanouškem. Ještě chápu, když si faninky dají do jména Miley,Smiley tak ok, ale vydávat se za ni OMG! A pokuď jde o to, že je někdo kámoška Miley *1* to bych mohla napsat taky vlastně každej ... I když by to byla pravda což není tak by jí to stejně nikdo nevěřil. Bhoužel je o tom nepřesvědčíte a vždycky budou tvrdit, že jsou nejlepší kámoši s Miley. Stejně jim nikdo nevěří a je to jen k smíchu *1* *1* *1* -
DOObře naprosto souhlasím s tebou a ty mileycyrus2111 si asi naprosto trhlá no mě je to jedno, ale takový trapný komentáře byste si už mohli odpustit jste trapný a normální člověk tomu těžko uvěří, takže si to jdi psát na stránku kde ti to nějaký blbci sežerou -
joo..vytmav jim to..ináč...dobrej příspěvek...:D
-
-
ahojík
takže zítra odlítám do Americi tak piště co hcete -
-
Re: ahojík
Musíš to psát všude niokho to nezajmá a jak už jsem ti psala na diskusi Justina tak jsi trapná a pochybuju že máš vlastní letadlo a když už tak jsi to o tý Miley( že tam jedete na její koncert psala dole) tak nevim co meleš, nevim jak ty, ale Miley žádnej koncert tenhle měsíc nemá
-
-
q
je tak nádherná,moc se mi libi. *4*