-
Nerozumim!
píšu si s Miley na Facebooku a píše mi že ukončit kariéru nechce že chce furt pokračovat jako doteď to je supeeeeeeeeeeeer *14* *14* *14* -
-
Re: Nerozumim!
Jasně *1* *1* -
-
Re: Re: Nerozumim!
twl ja vydela nejmim 5 jejioch facebooku a na všech měla osobní fotky *1* *1* a její neni asi ani jeden *1* *1*
-
-
-
VOTE For Miley
Hůasujte pro Miley na tweeter.faxo.com/Miley_Cyrus_World_ Tour
ty debilové z Turecka už vedou o víc jak 300 jsem nevěděla že tam mají televizi natož počítač tak hlasuje!!!!!!!! -
rozchod
4etla jsem, že se Miley rozešla s Liamem. -
-
Re: rozchod
to seš teda blesk.... xD sorry *3* -
-
Re: Re: rozchod
Jak to myslíš když se s ním rozečla nedávno. -
-
Re: Re: Re: rozchod
tož jo ale už to taková novinka není mno... *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: rozchod
Já vim.
-
-
-
-
-
niley again?
ahoj, teďka jsem někde četla, že Miley by se chtěla dát s Nickem zase dohromady,ale neví, jestli by ji Nick vzal zpátky, přitom Nick(podle jeho známých), prý také k Miley něco cítí, ale ani on neví, zda by ho brala zpátky...je možné, že by se ti dva zase dali dohromady -
-
Re: niley again?
hele já si myslím že v něčem máš pravdu ale taky si myslím že tyhle články s kým by miley mohla chodit bude ještě hodně. myslím si že miley a nick jsou moc dobří kamarádi ale asi spolu už chodit nebudou. protože prý když spolu chodili tak je něco od sebe vážnýho rozdělilo. mno uvidíme jak to bude dál.. *3* *9* *3* -
-
Re: Re: niley again?
Mno já si teda myslim že už spolu chodit nebudou...
-
-
-
liam
miley Prej Už Nechodí s Liamem -
-
Re: liam
a co my s tim -
Re: liam
hm,už to bylo potvrzrno,ale stejnak doufám,že tomu za nedlouho bude jinak.mooooooc jim to spolu slušelo!!
-
-
kůn
ahojky chci se jen zeptat jestli ten kůn co má miley na konci hanny montany 3 tak jestli nevíte jestli je to doopravdy jeí kůn nebo nee díky *3* *3* *3* *1* *1* *1* *14* *14* *14* -
-
Re: kůn
j určo její:) -
je to pravdu její kun ;] *3* -
Jo myslím, že jo
-
-
Miley
ahoj hele já mám ráda Miley i Justina stejně mám sice ve jmene Bieber ale Miley taky miluju takze si nemyslete ze kdyz sem fanousek J.B ze jsem hater Miley to ne já jí taky hrozně miluju Miley a Justin sou moje nej hvězdy ;) *3* -
Miley a Liam : Konec!
je to oficiální Miley se rozešla s Liamem. E-news to potvrdili. Miley jim prý zavolala a řekla že s Liamem končí.
Je to blbí že ted miley nikoho nemá ale mě se Liam vůbec nelíbil. mno ale každej má jinej názor.. zde je video:
http://www.youtube.com/watch?v= 6Q3Qcs62FYk
*8* *4* -
-
Re: Miley a Liam : Konec!
vymažte si mezery. -
-
Re: Re: Miley a Liam : Konec!
Cože Miley s nim už nechodíí?? twe to je škoda byli moc pěknej pár *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Miley a Liam : Konec!
jo už je to oficiální ...miley s liamem skončila.. myslím si že miley má na lepšího... mě se moc liam nelíbil..ale každej má jinej názor.. *3* *13* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Miley a Liam : Konec!
Mno mě docela i jo ale snad za chvíli bude mit někoho lepšího *9* *3*
-
-
-
-
-
MILEY♥
mám Miley moc ráda její song ROBOT je naprosto úža..:-* kdo jí má taky rád a pridá koment..:) *4* -
-
Re: MILEY♥
Kdo jí taky rád nemá je užasná a písnička robot je vážně bezva ale mě se nejvíc líbí Every Rose Has Its Thorn a nejkrásnější je Stay zpívá tam o Liamovi -
-
Re: Re: MILEY♥
Jo Stay,Robot to jsou nádherný songy můžu je poslouchat pořád. Taky Liberty walk,Who owns my heart..... Celý CD *14* *14* -
-
Re: Re: Re: MILEY♥
vsechny sou úžsný a ona nejvíc *14* *14* zbožňuju jí *14* *4*
-
-
-
-
Hlasujte!
Hlasujte Musímě se dostat ještě dál! Jsme na 5.místě a Bulharsko jde docela dopředu už porazilo i Slováky! Tak hlasujte nebo nás porazí taky!
Jo vykašlete se už na o2 arenu protože už je stejně konec a anketa už není aktuální!
Hlasujte radši tady
http://tweeter.faxo.com/Miley_C yrus_World_Tour -
-
Re: Hlasujte!
my víme.. *14*
-