-
dali jsme to, ale neni to konec
ahojky, tak se hlásím až teďka k večeru, byla jsme celý den pryč, takže vyřídím díky od pár lidí, kteří mi poslali zprávu, že mám poděkovat těm známým, jo, na o2aréně je už jiná anketa, ale ještě stále můžeme hlasovat, ne?
no, teďka spíše na tom
http://tweeter.faxo.com/Miley_ Cyrus_World_Tour -
Miley as Hannah
Joo sice nemam ráda Miley ale líbí se mi od ní pár písniček a taky film Hannah Montana ve filmu je super *14* Tam je ještě taková super Miley takovou sem jí měla ráda, ale teď má piercing a maluje se atd. a už to neni ta roztomilá Miley Stewart *9* -
-
Re: Miley as Hannah
Joo a wim neuvěříte mi to, nikdo mi to nevěří *9* ale mám na Miley skype a někdy je on-line teda vlstaně jenom večer to je u nich ráno a než de do práce tak je online no a někdy je tam i její nej kamí Mandy a píšu si s nima a tak, ale samozřejmě myslim si že mi to neuvěříte věří mi to jenom pár lidí už sem jí viděla i přes webku ... -
-
Re: Re: Miley as Hannah
Jestly ho chcete dam ... *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Miley as Hannah
prosím, prosím, dáš mi skype na Miley? -
ahoj napsala bys mi prosím ten skype do vzkazů díky *3* *3* *3* -
sprominutím za prvé..kdyby si byla fanoušek miley a měla ji ráda a měla doopravdy její skype tak bys si ho nikomu nedávala a nechala si ho jenom pro sebe... a za druhé..znám tolik lidí co říká že má skype miley a že se jim ukázala ve webkameře...haha jasně už vidím miley jak se každýmu ukazuje ve webce... to by pak teda bylo soukromí jak něco.. směšný mno.. *1* *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Miley as Hannah
Já to věděla že mi nebudete věřit, dit já taky Miley ráda nemám jenom sem dostala její skype od kámošky a chtěla zjistit jestly to je ona, a podle mě jee, taky sem tomu nevěřila a dělala sem že je to nějaká pipin a co si na ní hraje ale přesvědčila mě prostě si myslím že to ona je, tak se ptám jestly ho chcete protože já si sní moc nepíšu, já vám ho klidně dám nejsem žádná, to je moje a nikoho, já vám ho klidně dám a můžete si to zjistit sami, jestly to je ona nebo neni já to newim jistě jestly to ona je jenom si to myslím moc o ní newím protože mě nezajímá ale můžete si to zjistit ale jak chcete, fakt bych ho dala ... *4* *9* Jenže prostě nikdo mi nikdy nevěří *9* Prostě jako mají všeci celebrity twitter tak někdo má i skype ... *4* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Miley as Hannah
já mám nápad...tak mi pls do vzkazů pošli ten její skype a já ti pak odepíšu jestli mám ten stejnej ok ?? *3* *3* *4* -
problém je ten že já mám taky miley skype a píšu si s ní už asi půl roku...a navíc mi říká taky takový věci jak tobě... takže nvm mno.. ale ve webce se mi ještě neukázala protože není taková hrr hrr...takže si nemyslím že ty máš pravou miley..proč by se jinak miley každýmu ukazovala ve webce... *13* *9* -
A ve webce se mi vlastně neukázala ona ona nechtěla že prej musí jít viděla sem jenom Mandy, a to sem si myslela že když se mi nechce ukázat že to neni ona ale potom se vrátila a já se jí ptala na různý věci a prostě všecko věděla a že prej nesnáší bulváry jak píšou o ní a Liamovi že sou to všechno kraviny ale předemnou že to nebude komentovat že to je její věc a tak ... ale jak chcete můžete si to fakt zjistit sami já nemám problém vám ho dát ... !!! Nemusíte mi věřit ale za zkoušku nic nedáte jen sem vám chtěla dát Mileyn skype, když jí máte rádi ... *9* *4* *9*
-
-
-
-
-
-
Otázka ...
Ahojky, možná si myslíte že sem vadná když nemám Miley už ráda a chodím sem, ale chtěla sems e zeptat jestly vám bude vadit když sem budu chodit si s vámi povídat a tak i když nemám ráda Miley a nebo ste povrchní a je u vás zákonem abych milowala Miley, protože Miley nepomlouvám atd. a vy mi přídete jako fajn lidi tak se ptam rači jetly vám to bude vadit nebo nebude ... protože každej má svůj názor ne? *4* *4* -
-
Re: Otázka ...
Nebo se semnou prostě jednoduše odmítáte bavit? *7* *9* -
-
Re: Re: Otázka ...
Mě to rozhodně nevadí, když jsem budeš chodit a bavit se s náma *3* Já tu rozhodně nikde neviděla napsanou podmínku, že se s náma nemůže bavit někdo, kdo nemá rád Miley *4* -
-
Re: Re: Re: Otázka ...
souhlasím *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Otázka ...
ok *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Otázka ...
já jsem Natálie *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Otázka ...
suuuper *14* a jak se menujete? *14* Já sem Míša *14*
-
-
-
-
-
-
hustá babička
ahojík tuto musíte vidět já nevim jestli ta babi si chtěla dělat srandu nebo ne ale je to vtipný http://www.youtube.com/watch?v=FgwB 8I2zrdE *1* -
-
Re: hustá babička
mě to nic nenašlo *9* -
-
Re: Re: hustá babička
mě taky ne... ale vím co je to za video...už sem ho viděl... *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: hustá babička
a vymazaly ste si mezery?? *7* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: hustá babička
Děláte si prdel? *15* *15* *15* Tak tohle je moooc myslím že asi chcípnu smíchy ... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hustá babička
ozhodně je lepší jak Justin
-
-
-
-
-
-
díky.. do toho!!
caw to jsem já Tomáš. jen bych chtěl říct že moc díky za pomoc těmto lidem: TEAM 5
Claris, Nicko, Ms.Lucy, Lucky, Teres
Díky ste vážně skvělý...pomohli ste...ted tam vletím já a taky tam přidám pár hlasů...ted už tam moc hlasy nedávám protože sem tam předtím dával asi kolem 2000 hlasů dohromady a stejně nás dohnali...ale dal sem slib že pokud Bobra doženem že vám pomohu... ! *4* *3* Tak já du Hlasovat... caw mějte se a díky Team 5 *3* *4* -
hlasovani aneb my se predstavujeme
ahoj, jsem sestrenice hbdelfin a jsem ta "znama" z USA...abych vam teda neco k tomu rekla(jo, pisu bez hacku acarek, protoze tady v USA proste nejsou), takze, vcera nas hbdelfin pozadala, zda bychom tedy nehlasovali pro miley...my jsme souhlasili, protoze proc ne, musim sice rict, ze "MY" jsme sice na miley uz trochu stari(je nam 19-21 let), ale to nevadi...
a tedka neco o nas:je nas 5(ja, moje setra, spoluzak, sestrin spoluzak a nase spolecna kamaradka z beach yolleyballu)mne je 19, sestre 21.
tedka mame mensi pauzu od hlasovani, mame cil vam tam dat 500 hlasu, takze do 6500. jinak se s vama uz loucim,musim jit hlasovat
p.s.-pekny web -
-
Re: hlasovani aneb my se predstavujeme
tak jsem zpatky a prave jsme dali tech 6500, a jeste jsem hlasovali na miley cyrus world tour 2010, pro vas...
abychom se jeste vice predstavili, reknu vam nase prezdivky a vek(domluvili jsme se n atom redka, pred chvilkou)-od nejstarsiho:
a)Claris(21)-sestra
b)Nicko(20)-sestrin spoluzak
c)Ms.Lucy(20)-kamaradka z beach yolleybalu
d)Lucky(19)-muj spoluzak
e)Teres(19)-JA
pokud mate nejakou otazku ohledne nas, nebo nekoho z nas, napiste hbdelfin a ta vam odpovi
timto se s vami loucime a kdybyste potrebovali jeste nekde hlasovat, tak napiste
TEAM 5
Claris, Nicko, Ms.Lucy, Lucky, Teres
-
-
presne 6000
nazdárek, tak jsem teďka naklikala na přesně 6000 hlasů a zhruba za hoďku nebo dvě by se toho měli ujmout hlasování mí známí z USA, ptý někam jedou a za hoďku nebo za ty dvě mají sraz na skypu a jdou hlasovat, jinak i slíbili, že se tady na tomto webu možná i staví a něco vám sem napíšou(je jich pět-2 češi, 3 američané)
tak doboru noc a aloha zítra -
skvělýý
dobře FANS ste úžasní dohnali ste justina a dokonce i miley vede.. super !! takže jak sem slíbil asi za půl hodiny tam začnu přidávat hlasy pro miley. *5* *3* *4* -
-
Re: skvělýý
woow to je nej! Ještě včera jsme měli kolem 40ti % a teď už zase vedeme. Jste nejlepší. -
-
Re: Re: skvělýý
Pls hlasujte i tady http://tweeter.faxo.com/Miley_Cyrus _World_Tour a napište taky něco do komentů (kdo má Twitter a facebook) pořád tam je jen Litva a Rumunsko!
-
-
Re: skvělýý
ja jdu tedka, tak po pul hodce skoncim, vystridas me... -
-
ne nikam nechod je lepšíí když bude hlasovat víc lidí navíc... půjde to rychleji... *3* *4* -
-
Re: Re: Re: skvělýý
ok, jsme zpatky z obeda a jdu ti pomoct
-
-
joo jste supér! Dohnali jste je! Hned vám pomůžu a dám nějáký hlasy. *4*
-
-
-
podpora z USA
ahoj, tak tedka jsem hlasovala, dala jsem asi 200 hlasu, ale mam skvelou zpravu, mam zname v USA a ti slibili pomoc, kdyz my jsme spali, tak oni naklikali asi 600 hlasu a hodlaji v tom pokracovat, tedy pokud pry chceme... -
-
Re: podpora z USA
jo to by bylo super...takže pokud to doženete... tak vám pomužu znovu i já.. *3*
-
-
konečně
konečně sem zjistila jak hlasovat víckrát =) už hlasuju už sem dala aspon 100 hlasů =) tak mi nekdo pomozte *3* *4* *3* -
-
Re: konečně
diky, uz vim, jak hlasovat vicekrat -
Re: konečně
Napíšeš mi to prosím? *7* *7* *7* -
-
Re: Re: konečně
jestli chceš tak ti to napíšu přes e-mail -
-
Re: Re: Re: konečně
napíšeš mi to na mail? muj mail-hbdelfin@gmail.com -
-