Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mattie

Hannah Montana spieva pesničku Ewy Farnej

http://demdemilovato.blog.cz/1008/h annah-montana-ukradla-ewe-farnej-pe snicku
    • Re: Hannah Montana spieva pesničku Ewy Farnej

hm jasně už vidim jak Miley bude poslouchat ewu farnou, kdo to zase vymyslel spíš naopak ewa ukradla Miley
      • armenakos1

Re: Re: Hannah Montana spieva pesničku Ewy Farnej

bže to je to nejtrapnější co jse kdy viděl... !! *15* *15* *15* taková hovadina a naprostá volovina *1*
        • mattie

Re: Re: Re: Hannah Montana spieva pesničku Ewy Farnej

no ono je to vlastne iba na tú melódiu tej piesne tam nejde o žiadne kopírovanie :D texty sú úplne odlišné
  • mileycyrus122

HI,

HI, My fans how are you?
    • Re: HI,

Nevím jestli si myslíš že jsou tu všichni tak blbí :).... proč by Miley lezla na doménu cz, hm hm?:D myslíš si snad že umí česky ?:P.... trošku se vzpamatuj :)
  • ajfika

Re: Re: Re: Re: Re: Re: adresa

Buď napiš na ty adresy, které jsou uvedené jako o autogram a nebo do Toluca Lake. Ale u těch na autogram je malá pravděpodobnost, že to bude číst Miley. takže bych si spíš vybrala tuhle:
    10313 Woodbridge St
    Toluca Lake
    CA 91002
    • Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: adresa

tak dík! *3*
  • norie

The last song

Nedávo sjsem měla možnost podívat se na film The last Song.. a můžu říct že je to jeden z nejhezčích filmů co sem ky viděla :) Miley to zahrála na jedničku a Liam taky :)...Sice je smutný ale strašně kráný.. Miley je prostě jednička! *4*
    • norie

Re: The last song

Mám stejný názor! *14* *14* *14*
  • mileynka1

adresa

prosím kdo zná adresu na miley???je to tahle??? 3800 W.Alameda Ave
    Burbank,CA 91505
    USA

předem díky za odpověď. *4*
    • fun.miley

Re: adresa

Miley Cyrus
      c/o The Disney Channel
      3800 Alameda Ave
      Burbank, CA 91505
      USA

nebo

Hannah Montana
      c/o It's Laugh Productions
      2800 West Sunset Blvd.
      Bldg. 11 Suite 201
      Hollywood CA 90028
      USA
    • Re: adresa

bydlí v toluca lake adresa woodbridge 10313 CA. *3*
      • mileynka1

Re: Re: adresa

díky moc!!!! *14*
        • fun.miley

Re: Re: Re: adresa

tahle adresa je na fanclub *3*
          ja uz sem to zkousela a jeste mi neodepsali.. mno kdyztak sem dam i foto co miposlala ok lidickzý??? *14* *14* *14*
          • ajfika

Re: Re: Re: Re: adresa

Jestli máte Google Earth a zadáte tam:
            10313 Woodbridge St. Tolaca Lake, Ca 91002
            Tak tam má přímo napsáno, že je to dům Miley Cyrus a jeho fotku
            • mileynka1

Re: Re: Re: Re: Re: adresa

takže když chci miley napsat dopis,jakou tam mám dát adresu? *7*
    • Re: adresa

Tohle není ta správná Miley bydlí v toluca lake ale jinak neznám
  • mileynka1

miley cyrus

miley je nejúžasnější člověk na světě.je opravdu neskkutečně skvělá.zdává se mi nebo si představuju že jsem na jejím koncertě ona se dotkne mý ruky,na autogramiádě se mi podepíše a vyfotí se se mnou.a slyšet její písně naživo!miley se úžasně oblíká,líčí,má super vlasy a hlavně doplňky.ty jsou nej!nosím náramky jako ona.a liam je fakt hezkej.miley má obrovský štěstí.četla jsem že je poslední dobou smutná.snad to tak není *9* PEACE!!! *15* škoda že nemůžu peace i ukázat
    • Re: miley cyrus

jé to jsi napsala moc hezky. Mám to tak stejně taky bych chtěla jít na koncert,autogramiádu atd :)
      Máš facebook?
      • mileynka1

Re: Re: miley cyrus

nechceš se přihlásit aspoň na osobnosti?
        • Re: Re: Re: miley cyrus

tak jo ok zitra se přihlásím
      • mileynka1

Re: Re: miley cyrus

nemam,sorry
  • mileynka1

the last song

chci se zeptat,už vyšel film the last song u nás na dvd???furt jsem byla pryč tak ani nevím.předem díky za odpověď
  • Milá Miley...

Jsem moc šťastná, že s pomocí serveru osobnosti.cz ti mohu napsat. Jsem tvá největší fanynka! Fakt! Ty ostatní na mě nemaj ani náhodou! Každej den když usínám na tebe myslim, ale nejsem lesba. Zpívám si třeba tvoje písničky, kterym sice nerozumim, ale to nevadí řikám kraviny, víš. A chci být jako ty! Uplně jako ty! Ve všech směrech! Škoda že nevím, jaký sestřih máš tam dole, udělala bych si stejný. Doufám, že ti to nepříjde nechutný, chci být jen jako ty to je vše! A taky mam jedno prso větší než druhý. S nadějí sem prohlížela tvoje fotky kde si v plavkách, ale bohužel ty je máš akorát, né jako já. Nevím co mam dělat. Co myslíš? Děkuju za to, že jsi
    Tvá největší fanynka,
    Zuzíí Cool nejvíc!
    PS: Abys věděla co máš dělat, až to uvidíš-> TRIANSLAJTE IT! (přelož to!) *14* *14* *14* *14*
    • armenakos1

Re: Milá Miley...

promin ale ty budeš asi nějaká malá holčička co ? protože jinak by sis nemyslela že tohle co jsi napsala miley uvidí a přeloží si to...mno jasně určo miley chodí na české stránky...eště kdyby tak nějakou znala co ??'! promin ale fakt TRAPAS!! *1* *1*
      jinak PEACE* *3*
    • Re: Milá Miley...

Ahojky..jakou e-mailovou adresu má Miley..?A už ti odpověděla..?

Cožeeeeeeeeeeee??????????!!!!!!!!! Proč by Miley chodila na Českou diskuzi (která mimochodem slouží jenom aby se o tý hvězdě bavili a ne aby jí psali nějaký blbosti kterým stejně nebude rozumět)Miley má na starosti lepší věci než chodit na diskuzi kterou asni nezná, pochopila bych kdyby napsala na americkou stránku ale na Českou trochu blbost. Jo a kterou hvězdu by zajímalo že si si prohlížela její fotky na kterejch byla v plavkách, řekla by si že je to trochu úchylný. A když si největší fanoušek Miley tak jaký film teď natáčí? hele promiň jestli jsem tě nějak urazila, ale prostě miley by na Českou diskuzi nešla, zkus jí napsat na youtube, ale musíš jí to tam napsat anglicky na její profil MCcFFFOOrrREalz nebo tak nějak
      • Re: Re: Milá Miley...

Sice nejsem ta holka..,ale myslím že vnatáčí LOL,ale newím jistě abych neřikala kravinu xD :D jinak souhlasim uchilny jako plavky atd.!!No ani se nedivím že by jí neodpověděla xD :D
        • Re: Re: Re: Milá Miley...

Jo zrovna teď natáčí LOL
      • Re: Re: Milá Miley...

hej jako souhlasím s tebou trochu dívný jako nebo spíš trapný. Jo taky pořád nad Miley přemýšlým a zpívám si její songy , ale tohle by mě nenapadlo.(Ale nic proti) No ale stejně Miley ti tady neodepíše a na tom youtube myslím , že jí tam píše tolik fanoušků , že nemá čas si všechny ani číst.
        • Re: Re: Re: Milá Miley...

To já zase né že o ní přemýšlím celej den, ale když nemám co dělat tak si představuju jak bych jela za Miley a byli bysme Best Friends forever a její písničky si zpívá skoro pořás. Miley je nejlepší , ale nejsem zase tak střelená že bych jí psala na Českou diskuzi o tom že by i tam dole chtěla bejt stejná dole??????????? to sem si jako nejdřív řekla že to je nějakej úchyl nebo debil no tohle jsem ještě neviděla BOOOOOOOOOOOOŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽEEEEEEEEE

Už se nemůžu dočkat až mi Miley odpoví! Asi si to zrovna překládá... *14*
  • cesi + slovaci vs. amerika

podle mne větsina češek a slovaček
    možná aj čechů a slováků
    zpívá mnohem líp než nějaká ta vaše miley smiley klidne aj líp než selena a možná aj emily nebo třeba demi a kdyby se češi a slovaci a češky a slovenky prestěhovali do ameriky tak jsou hned v hollywoodu
    • Re: cesi + slovaci vs. amerika

neni rozhodne lepsi nez lucie bílá nebo třeba helena vondráčková nebo machálková a bartošová, csáková..........
      • Re: Re: cesi + slovaci vs. amerika

haha teď jsi mě teda dostala prej Bílá atd lepší! Haha to těžko!! Co sem vůbec pleteč český celebrity? Vás nechápu chodíte na diskuze někoho a píšete tady uplně o někom jiným a to tady zrovna nikoho nezajímá! A když se ti tak líbijou český celebrity tak si je posouchej a starej se o ně a né o ostatní a nechápu co to sem vůbec píšeš když to tady stejně nikoho nezajímá! *16*
        • armenakos1

Re: Re: Re: cesi + slovaci vs. amerika

přesně tak ! *3* *4*
          • Re: Re: Re: Re: cesi + slovaci vs. amerika

víš že momentálně urážíš čechy a skoro všichni uměj zpívat asi tak 89% lidí bych si tipla a ještě 99,999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999% z nich líp než miley
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: cesi + slovaci vs. amerika

polib si p**! a táhni už konečně !! *16* *10* *8*
            • Re: Re: Re: Re: Re: cesi + slovaci vs. amerika

neštvi mimochodem myslela sem 89% lidi NA CELYM SVETE
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: cesi + slovaci vs. amerika

ježiši táhni už... já čechy neurážím jen se mi nikdo z nich nelíbí...a líbí se nám miley a mno a co .. ikdyž je američanka to je mi upe jedno... já ji mám rád takovou JAKá JE !! Táááhni už !! *16*
  • HLASUJTE PRO MILEY

Na Faxo.com je zase další anketa tak pojďte hlasovat pro Česko pls! Tentokrát je Miley Cyrus world Tour. Jsme na 8. místě tak hlasujte.

http://tweeter.faxo.co m/Miley_Cyrus_World_Tour

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit