-
I hope that Miley will be winner. !!
hele FANS to jsem já Tomáš. Chtěl bych vám něco říct.... už několikrát jsem se já a pár lidí postaralo o to aby miley vedla v anketě o2 arény. ale ted už říkám dost..nebaví mě u toho sedět sám a nebo s uživatelem seky16 a dávat tam pořád hlasy. dokažte že máte rádi Miley. ti kdo víte jak hlasovat víckrát ukažte co umíte. takže Pokud doženete justina bobra tak vám slibuji že vám vlastnoručně pomohu... ale jenom pokud doženete justina který vede před miley o 1000 hlasů...bobrovi FANS to dokázali tak to dokažte i VY!! UKAŽTE CO JSTE ZAČ FANS. *3* *5* *4* *3* -
-
Re: I hope that Miley will be winner. !!
Kdybych věděla jak hlasovat víckrát tak bych hlasovala furt, když to nevim tak nemužu hlasovat... *7* *9* -
-
Re: Re: I hope that Miley will be winner. !!
řekla bych ti jak hlasovat víckrát , ale to bych musela vědět , že jsi opravdu fan Miley a né třeba Biebra! -
-
Re: Re: Re: I hope that Miley will be winner. !!
Nj a jak ti to mam dosvědčit, že sem jeji fanynka a ne biebra??..ti tady mužu říct že bibera fakt nesnášim, ale je jasny že mi to nemusíš věřit.... *7* -
-
Re: Re: Re: Re: I hope that Miley will be winner. !!
Ještě jedna věc, kdybych byla fanynka biebra tak bych se ptala lidi na diskuzi biebra a ne na Miley.... *3* *9*
-
-
-
-
1:fans je debilní jméno!
2:změn si profil na něco normálnějšího(JMÉNO)
3:jedin -
-
sorry trochu se mi to podelalo ale neva
-
-
Jo jako hlasuje jen pár lidí. Já jsem teď byla pryč a ještě než jsem odjela tak MIley vedla. Musí prostě hlasovat všichni jinak to nejde. A stejně kdo vyhraje tak tady nebude prý to je anketa jen tak. Psala jsem to o2 areny a to mi napsaly. -
-
přesně já to taky vím že je to jenom tak...taky jsem tam psal a taky mi tohle napsali že je to jenom anketa a tak.. *4* ale tak víš co... miley vyhraje a bude to aspon uspokojení pro nás.. *3*
-
-
-
pls
ahoj hele pls date mi nekdo odkaz na bejakou stranku kde je Mileyna fotka s novým účesem?PLSS -
-
Re: pls
http://www.teenvogue.com/beauty/blo gs/beauty/2010/07/hair-today-gone-t omorrow-miley-cyrus.html -
-
Re: Re: pls
DÍKY MOC
-
-
-
čauky
čauky lidi.dáte si mě někdo do přátel?pls... -
Nej
Miley je vážně super!! *1* *3* -
Hlasujte
hlasujte pro Miley na http://listas.terra.com.br/arteecul tura/3218-que-cantor-internacional- deve-cantar-no-brasil-na-copa-de-20 14-dnosantos kdo vyhraje bude zpívat na mistrovství světa v roce 2014 můžete hlasovat asi každejch 20 nebo 10 minut tak hlasujte už je skoro 2. -
-
Re: Hlasujte
vymažte si tam mezery
-
-
NAHÁ
ČAU LIDI!NA INTERNETU JSEM NARAZILA NA JEDNU STRÁNKU,KDE JE MILEY NAHÁ.JE MI ALE NA 100% JASNÝ,ŽE JE TO JEN FOTOMONTÁŽ.JENOM NECHÁPU JAK NĚKDO MŮŽE BEJT TAK HLOUPEJ,ŽE UVĚŘÍ TOMU,ŽE JE TO OPRAVDOVÝ.XDXD *1* *1* -
-
Re: NAHÁ
jo,to je fotomontáž.tutově! *3* -
-
Re: Re: NAHÁ
dáte mi na to odkaz pls??
-
-
-
vlasy
čau lidi.jak má miley ty ostříhaný vlasy...líbí se vám to?mě jo ale ještě víc se mi líbily ty dlouhý vlňatý.ale zase se mi líbí ta změna. *7* -
teen choice awarsd
Dívala jsem se na Teen Choice Awards 2010 a Miley byla nominována ve dvou kategoriích a ani jednu nevyhrála. *9* -
-
Re: teen choice awarsd
ato musí pořád neco vyhrávat ? -
Re: teen choice awarsd
Miley byla nominovaná asi ve 13 nebo 12 kategoriích a vyhrála 3 -
-
Re: Re: teen choice awarsd
No, možná máš pravdu, ale já jsem se dívala na celý Teen Choice Awards. Najdeš to na youtube. -
-
Re: Re: Re: teen choice awarsd
Tady máš odkaz: http://www.youtube.com/watch?v=3ODM _JB3RNA&feature=fvst
Hraje to asi hodinu a půl.
-
-
-
-
KTO MA ICQ NECH MI NAPISE CISLO A JA SI HO PRIDAM DO KONTAKTOV *3* *3* -
prosíím
proosíím jak mám hlasovat víckrát na o2aréna miley už zas prohrává !!! a já chcu tam rychle dat co nejvíc hlasů ale já nwm jak ?? poradte pls *4* *3*