Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • meteora

Hannah Montana

Četla jsem na internetu, že ve čtvrté řadě HM budou jenom jedenáct dílů. A mimochodem, to CD Hannah Montana forever je super.
    • Re: Hannah Montana

Přesně,cd je skvělé!
  • temuna

Děsně Miluju Mils

Ahoj, kdo děsně má rád Miley tak se může podívat na můj web www.temina.blog.cz je celý o Miley Cyrus aj Hanně :)) *14*
  • Cyrus vs Bieber

Mám ráda Miley, líbí se mi její písničky, hlavně ty nový, Nejvíc Permanent December,Who owns my heart a Robot. ALE NECHÁPU JEDNO. Proč sem píšou fanoušci Bíbra, kteří Mil nesnášej? *1* To je ubohý!!!!:DDD Říkáte, že my by jsme se složili kdyby jsme viděli Miley, ale vy by jste se složili jak by jste viděli Bíbra...Justin to má lehký, šestnástiletej zpěvák popu, kterej vypadá "sladce", takovýho nikde jinde není. ALE CO MILEY? Ta má tolik konkurence, Selena, Demi, Taylor, druhá Taylor....Myslíte si jaká je vymatlaná, přitom pak co je Bíbr......
  • uuuuuuu

ona si nechala ostříhat vlasy!!!!
    • Re: uuuuuuu

wooooow a to si zjistila až teď?! *1*
  • pop vs. rock

pop je styl hudby s obvykle výraznou zpívanou melodií doprovázenou moderním způsobem (laicky: hlavní je zpěvák hudba je "pozadí")
    *3* *3* *3*
    rock vyniká hlavně disonancí (laicky: jde o všechny členy skupiny nejen o zpěváka ale taky o bubeníka a kytaristy někdy aj el. varhany), *disonance=souzvuk nejčastěji dvou tónů který působí drsně pro někoho nepříjemně (něco jako akord ale drsnější prostě rock)
    • Re: pop vs. rock

To sis opsala z Wikipedie? že jo protože takhle by to neuměl napsat ani profík
      • Re: Re: pop vs. rock

ne to je vlastníma slovama jenom ten tzv. akord
        • Re: Re: Re: pop vs. rock

Aha tak to si dobrá a prosim vás už se nahádejte už je to trapný. Každýmu se líbí něco jinýho
    • armenakos1

Re: pop vs. rock

ježiš proč to sem píšeš ?? koho to zajímá ? prostě miley zpívá pop i rock..a hotovo.. a furt to neřešte lidi už !! *16*
  • fun.miley

PROSIM :)

Ahoj ..!! hledam naky pratele ktery sou fanouskem Miley atd... proste kteri ji maj radi tak prosim kdo ma zajem tak si me pridejte! hledam naky pratele!! :):) dik moc! :)
  • ajfika

VOTE FOR TCA

Pokud jste zaregistrovaní můžete hlasovat

http://www.teenchoiceaw ards.com/vote-movies.php
  • fun.miley

JIPIII

sme to dokazali!! MILEY zas vede !!! HURAAA na o2 arene!!.... dokazali ste to nebo to byl Tomas?? :).. nwm ale nekdo stim hodne pohnul!! MIley prohrala asi o 3000 hlasu a dohnali sme to !! JUPI! :):) *3* *14* *14* *14*
    • armenakos1

Re: JIPIII

promin já to nebyl...včera sem neměl čas...ale mojemu kámošovi sem řekl a dal tam asik 600 hlasů... a dál nvm fakt.. *3* ale dneska tam něaký hlasy dám...sme skvělý... MIluju vás FANS!! Sme nejlepšíí *3* *14* *4* *14* *3* *4*
      • fun.miley

Re: Re: JIPIII

tj!!! Miley miluju a chi aby to vyhrala!!! :D mam vas rada!! FANS! ;) *14* *14* *3* *14*
        • armenakos1

Re: Re: Re: JIPIII

*4* *14* *14* *8*
  • jane.volturi-vampire

Miley je bezva!

Miley je cool, a ten její nový vzhled se povedl! *1*
  • nemo2

??

já si myslím že Miley Cyrus je o dost lepší než Emily Osment *1* . Miley má lepší písničky a styl apod... Nechápu jak lidi říkaj že Emily je Miley KLON.

Miley je lepší *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit