-
miley se nebude vdávat ... xD
tady máte důkat že miley se vdávat nebude. jinak by už to dávno řekla... přečtěte si to:
Miley v rozhovoru pro časopis People popsala svůj život a mluvila o svých plánech po dosažení 18-ti let.
O svém životě:
- Můj život je jedním slovem bláznivý. Je to všechno hrozně bláznivé, bláznivé je, že jsem známá po celém světě a mám zlatý album. Pořád tomu nemůžu uvěřit, vždycky jsem o tom snila. Poprvé jsem vystupovala jako Hannah Montana a nebyla jsem schopna říct ani půl slova po show. Můj život je extrémně šílený, ale úžasný.
Plány po dosažení 18-ti let:
- Když budu mít 18let, vydám nové album, nový film a můžu být jinou osobností. Já a také Liam chceme, aby všechno trochu "utichlo". Už nikdy více postava jako Hannah Montana, chtěla bych natočit nový film a také několik dalších věcí, které budou trvat déle než rok. Ale nadále chci zůstat s Liamem.
*3* -
-
Re: miley se nebude vdávat ... xD
ahoj tomasi .. vim ze si minule zachranil Miley na o2 arene a prosim te o to znova.. Miley prohrava asi o tisic halsu a chci aby ho aspon trochu dohnala :).. dik moc :)
-
-
Mileyworld
Kdo z vás má členství v Mileyworldu? A jaký to tam je? -
-
Re: Mileyworld
moje setrenice ma, my se o to stridame, jednou je tam ona, pak zas ja, je to tam skvely, mame o vsem prehled, moc se mi tam libi
-
-
!!!
Tak a dost! proti Bieberovi nic nemam ale tady ho nechci mam radci Miley...justin ma docela i dobry pisnicky-ale ne vsechny jen neco se mi od nej libi...Ja mam proste radci miley tak prosiiiiim hlasujte...ukazte ze jste fanousci... :)
http://www.o2arena.cz/O2arena/lst Inq.aspx -
-
Re: !!!
já už tam s kámošem dal za poslední týden asi přes 2000 hlasů... a už mě to nebaví je tam furt dávat jenom sám.. *9* -
-
Re: Re: !!!
Tak mi napiš na email frankovandrea@seznam.cz jak hlasovat víckrát a já budu hlasovat pro Miley. Slibuju jsem její velká fanynka a chci aby tu vystoupila.
-
-
-
....
Miley cyrus mám ráda, má hezké písničky. Ta její nová písnička : Can’t be tamed, je sice hezká, ale myslim, že jí víc sedí ty písničky před tím. Tak trochu hodně mě sklamala :( -
vhrk
Objevila se anketa kde se hlasuje kdo bude zpívat na Mistroství ve fotbalu v roce 2014 v Brazílii Miley je na 3. místě Bieber je na na 1. a demi Lovato na druhym tak hlasujte dejte tam vždycky 5 hvězdiček http://listas.terra.com.br/arteecul tura/3218-que-cantor-internacional- deve-cantar-no-brasil-na-copa-de-20 14-dnosantos a vymažte si mezery a de hlasovat i víckrát -
posedlost
Twl vy ste tou Miley uplne posledli nerikam ze ji nemam rada to jo to mam ale nejsem takova jako vy vy kdyby ste ji vydeli nazivo byste se asi slozili co? :D:D *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: posedlost
přesně *8*
-
-
jak pls
ahooj pls můžu se vás zeptat jak mám hlasovat víckráát ?? já mám 3 PC tak aspon sem dala 3 hlasy ale už to víc nejde já vím že se bojíte abych nebyla nějakej fanoušek bobra ale fakt nejsem!! já ho ppříímo nesnáším aby ste se nebáli tak mi to pls napište na email. emma-twilight@seznam.cz a kdyby ste i tak nevěřili tak toto je můj blog o miley miley-c-y-r-u-s-worlds.blog.cz tak máte jistotu že hlasuju pro miley *3* *4*
FOREVER MILEY -
HLASOVÁNÍ
JÁ OSOBNĚ VIM JAK SE HLASUJE VÍCKRÁT,ALE RADŠI TO NENAPÍŠU.JETĚ BYCH PORADILA FANOUŠKŮM BIEBERA. -
-
Re: HLASOVÁNÍ
oni už to všichni vědí -
-
Re: Re: HLASOVÁNÍ
a jak, napiste mi na profil zpravu
-
-
-
.......
čas udělat Miley pá pá čas udělat Miley pá pá -
Two more lonely people