-
Miley vede
miley vede už o skoro 200 hlasů hlasujte musí vyhrát JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Miley vede
a kdo si myslíš že u toho strávil asi hodinu aby miley vedla o 200 hlasů ? *14* *15* *5* *5* -
-
Re: Re: Miley vede
hej to si byl ty?? jak si to udelal?? ja chcu taky *5* *14* *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Miley vede
jestli chceš vědět víc....pokud máš skype: můj skype: armenakos1....řeknu víc *3* *4* -
Re: Re: Re: Miley vede
jo a mě tady někdo neocení jo?? *1* Přijdu na to jako první a ono nic (JOKE-Vtip)
-
-
-
-
MILEY V ČR
JUSTIN VEDE,UŽ JENOM O PŘIBLIŽNĚ 200 HLASŮ,TAK HLASUJTE PRO MILEY DÁL. *14* -
-
Re: MILEY V ČR
už jenom o 20 hurááá *8* *14* *14* *3* *4* -
-
Re: Re: MILEY V ČR
joooooooo Miley vedéééééééééééééé ale hlasujte ať máme vííííííííc *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: MILEY V ČR
joo miley vede přibližně o 200 hlasůů a díky mě...kterej sem u toho seděl asi 2 hodiny :D :D *14* *15* *5* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: MILEY V ČR
Jo já sem taky u toho seděla dlooouho ale aspoň bedeme :) Hlasujte dál jo máme náskok , ale když nebudem hlasovat tak eště můžou mít víc hlasů...! To se snad nestane! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: MILEY V ČR
Hlasujte pls ........ http://www.o2arena.cz/O2arena/defau lt.aspx
-
-
-
-
-
-
Miley
Hele tak hlasuje za pokus to stoji treba to vyjde a ona tdy byde tak prece nenechame vyhrat justina biebra zkuste to prosim *3* *4* -
?
ahoj můžu se jen zeptat kolik má Miley fanoušků nejvíc na FB ???? dík -
-
Re: ?
proč aby si to hned srovnala s Justinem a pak tady psala, že má justin víc fans na FB jo a můžeš si to zjistit sama -
-
Re: Re: ?
tak dík mno
-
-
-
RE:O2 Arena
asi jo já taky nevim?! -
O2 Arena
Hele jen mě tak napadlo, jaká je jistota, že Miley u nás vystoupí, když vyhraje tu anketu? -
-
Re: O2 Arena
právě jako oni jí mužou pozvat ale stejne si mylsim ze neprijede ani když ji pozvou pac rikala ze ted si da od muziky nachvili oddech a bude se venovat filmu..a ted zrovna zacala natacet LOL..tak nevim..to sipis pozvou Biebra ten ma ted zrovna svetovy turne.. -
-
Re: Re: O2 Arena
ale miley má tu smlouvu natáčet ten film až prej v lednu nebo co...takže má dost času...ale máte pravdu..i když miley anketu vyhraje .. tak ji mohou tak max pozvat že sem muže vystoupit. ale prej sem miley by měla někdy přijet jako propagaci svého nového alba...tak nvm mno.. *7* -
-
Re: Re: Re: O2 Arena
Miley už ten film LOL dávno natáčí už jsou i fotky který fotila Demi More -
-
Re: Re: Re: Re: O2 Arena
promin..spletl jsem se *3* *4*
-
-
-
-
-
Všichni sem ;)
Miley Cyrus CZ ♥ Fans
http://www.facebook.com/pages /Miley-Cyrus-CZ-/120836141280117
O bsah: Knížka cz, Klipy, Videa, Novinky, Info, Foto, Tapety, Skype na Miley
Fanoušci na Facebooku spojte se !!!! -
-
Re: Všichni sem ;)
skype na miley...to tak :D :D *1* *15*
-
-
Co už s nima...
Prostě všichni fanoušci Miley, holt se musíme smířit s tím, že existujou i takoví trapní lidi, kterým nedojde že když je tady Miley první v žebříčku, a všichni ji poslouchají - že je prostě lepší než Justin. Oni se nás prostě snaží jen naštvat tím, že ji budou urážet a s tím nic nenaděláme. Vždyť jsou trapní a k smíchu! :D Jinak souhlasím, že jak zpívala Miley to The Climb s tou malou holčičkou je nádherný... :') -
tady s těma ... nebudu už ani minutu
padám... *10* *10* *10* -
miley miley...
miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley miley
kašlu na vás! mimochodem tu knihu si kupovat nebudu já nežeru takovýhle blbiny četla jsem začátek a víc nepřečtu! stala se z ní snobka a i tak ju nežeru tečka. -
-
Re: miley miley...
Mám otázku kde sis četla ten začátek knížky když jí nemáš, jo a nelez sem , protože už mnohokrát se sem psalo že takový jako seš ty sem fan Miley nechtěj, tak si padej a už se sem nevratcej.
-