Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • supr!

takže FANS miley ted aktuálně vede nad justinem asi o 700 hlasů...pokuste se to udržet...seděl jsem ted u toho asi 3 hodiny a furt klikal klikal a klikal...doufám že to oceníte tu moji námahu FANS a doufám že to ocení i Miley *3* *15* *3* ted už ale musím odejít tak doufám že to udržíte... mějte se *PEACE* *3*
    • Re: supr!

nemyslim si chlapce 350
      • Re: Re: supr!

hLASUJTE! Už mají 6000 taky! Kdo může prosím hlsujte! Přece se nenecháme předehnat! Miley musí vyhrát!
        • Re: Re: Re: supr!

nemusí jediný co nestrávim je miley v česku *8*
          • Re: Re: Re: Re: supr!

Hm a já zase toho Bobra! *16* *16* *16* *8* *10* *10*
  • Je nejlepší

Miley je má nejoblíbenější zpěvačka mám její alba Breakout, The time of our lives i Can't be tamed.

A zajímalo by mě jestli někdo nevíte jaký singl z alba má vyjít jako druhý a kdy ?
    Někde jsem četla že Liberty walk někde zase Two more lonely people tak v tom mám zmatek. *4*
    Předem děkuji za odpověď.
    • Re: Je nejlepší

nesouhlas emily je lepší
    • Re: Je nejlepší

já slyšel že prý Liberty walk :) *3*
  • armenakos1

parááádaA!!

miley překročila 6000 hlasůů .... rychle lidi ...sem na to sám..kdo víte jak hlasovat víckrát podte mi pls pomoct *14* *3* *4*
  • pomoc!!!

čauwes lidi jak hlasovat vickrat pls poradte dik mooc (nechci aby vyhral nákej BOBR) *7* *7* *7*
    • Re: pomoc!!!

SHakira is the best *14*
      • armenakos1

Re: Re: pomoc!!!

já už to neřeknu nikomu... ještě aby to pak byla fanynka biebera...ani nápad.. *7*
        • Re: Re: Re: pomoc!!!

az já budu fanynka bobra tak spadne hollywood ......no nic co se dá dělat
        • Re: Re: Re: pomoc!!!

jo máš pravdu neříkej to nikomu já sem to taky původně chtěla napsat ale ne potom si to přečtou oni..... Jdu ti pomoct! *4*
          • Re: Re: Re: Re: pomoc!!!

prosím fans Miley pomozte hlasovat! Bieber už má taky 6000 a my máme 6400 ! Musíme hlasovat jinak nás můžou předehnat a to já nechcu! Miely musí vyhrát! TAK HLASUJTE!
          • Re: Re: Re: Re: pomoc!!!

moc díky...už mě bolí ruka... *1*
  • velkej průser.

lidi dávejte si bacha na FANS justina kteří dělají ze sebe FANS miley. jedna z nich je uživatelka která se jmenuje Miley.Love. dělá ze sebe fanouška miley ale není. a ted sem na sebe brutálně nasranej. nechal sem se podvést a sám ji vykecal jak hlasovat víckrát. takže FANS miley kdo víte jak hlasovat víckrát hlasujte co nejvíc to jde. PLS !! *10* *10* *5* *3* *13* *4* *4* *4* *4* *8*
    PS: pro jistotu jsem napsal lidem z o2arény. že ta anketa je podvod a at ji co nejrychleji zruší. *13*
    • Re: velkej průser.

Miley mně hrozně zklamala změnou image. Je to obyčejná sedmnáctiletá holka. Já jsem milovala sladkou Hanah Montanu.
      A ještě něco

Nejlepší zpěvačka je SHAKIRA a té nesahá miley ani po kotníky.

SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA
      SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA SHAKIRA *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • Re: Re: velkej průser.

jo to máš pravdu s tím že Miley nesahá Shakiře ani po kotníky protože Miley je Milionkrát lepší! A netahej sem Shakiru!
    • Re: velkej průser.

To si děláš legraci?!?!?!?!!?! takže počkej fans Biebera ted ví jak hlasovat víckrát???no panebože....a ta anketa je nebo neni podvod

PS: Ale někteří FAns Biebera už to ví hodně dlouho jak hlasovat víckrát.. *16*
        • Re: Re: Re: velkej průser.

zrovna teď hlasuju ( dávám víc hlasů) A jako to není možný oni jsou tak rychlí jako tolik hlasů ...... Teď už skoro každej hlasuje víckrát a podváděj především oni a né my když oni můžou proč my ne?! Miley musí vyhrát. Tak kdo může pojďte hlasovat...

PS: pls ptal si se jich taky jestli tady Miley bude? Já bych tam napsala ale pořád se mi tam ukazuje chyba

http://www.o2arena.cz/O2ar ena/lstInq.aspx

je. ale neboj ted sem tam dal dalších 150 hlasů pro miley. já se sám osobně postarám o to aby miley vyhrála. neboj se !!
        PS: jo je to podvod když se muže hlasovat víckrát od jednoho člověka. ale za to že jsem to vykecal té zk****** p**** tak ted každej den se pokusím dát miley alespon 200 hlasů... *3*
        • Re: Re: Re: velkej průser.

takze oni tu anketu zrusi?a nikoho nepozvou?
          • Re: Re: Re: Re: velkej průser.

hele co si myslíš...že když vyhraje justin nebo miley že je sem hned pozvou ?? ... Vůbec...oni prostě udělali jen takovou anketu...a kdyby se jim zachtělo tak jim můžou jako poslat pozvánku že by sem mohli přijet...ale to oni stejně neudělají...je to prostě jenom anketa..a v ní nic neznamená...ale lidi z o2arény už o tom ví...že justinovi FANS podvádí... *1* *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: velkej průser.

a my nepodvádíme?
  • průser!!

lidi průser.... už mi nejde hlasovat...a to jsem tam včera dal asi 300 hlasů....potřebuju záskok ...kdo se nabízí.. ?? *10* *4*
    • Re: průser!!

Jo my hlasujeme s kámošama už jsme přišli na to jak hlasovat víckrát.. Tak všichni co víte jak a nebo aspoň můžete hlasovat pojďte prosím!
  • verypatty

Miley

jojo hlasujte pořád musíme sem Miley konečně dostat ;) *3*
    • Re: Miley

ono by vph stacilo jim říct ať tu anketu udělaji na ip adresu potom už mužeš hlasovat fakt jenom jednou a podvody nebudou
      • Re: Re: Miley

přesně tak...hej seky16 sorry já si tě vymazal nechca ze skypu...sem si mazal různý lidi a najednou sem dal smazat aj tebe.. sorry...jo a už můžu zase hlasovat víckrát... *1*
  • MILEY VEDE!!!

MILEY VEDE,UŽ O 400 HLASŮ,ALE TO NEZNAMENÁ,ŽE MÁTE DŮVOD PŘESTAT HLASOVAT,TAKŽE HLASUJTE,HLASUJTE!!!
    • Re: MILEY VEDE!!!

nebojj každej den tam vlezu tak na hodinu a přidám miley tak 200 hlasů... :D :D *1* *14*
  • mattie

Môj názor

Hannah Montana - príbeh, ktorý nikdy nekončí
    Nikdy neviem, čo mám hovoriť alebo teda písať o hanne montane. Seriál je veľmi dobrý - poučný, zábavný ale Miley tam robí zo seba trošku namyslené dievča. Jediné čo sa mi na HM nepáči sú pesničky, ktoré všetky znejú úplne rovnako. Všetci dookola rozprávajú ako im ide HM na nervy, že je všade-no mne to nevadí, keď sa stala známou po celom svete tak nech je to aj vidieť. Mnohí sme si mysleli, že Hannah Montana epizódy sa budú natáčať až do Miley-nej smrti ale nie nakoniec sa dotočí 4.séria a neprajníci budú mať možno konečne kľud. Som veľmi zvedavá ako bude život najbohatšej tínedžerky pokračovať.
    Miley Cyrus - herečka veľmi dobrá svoje kvality ukazuje nielen v seriáli HM ale aj vo filme HM, ktorý ma veľmi prekvapil, že bol tak trochu odlišný od obyčajnej seriálovej HM. Spev - myslím, že Miley robí dobre, že končí s HM a ide vlastnou cestou. Jej hlas nie je síce najlepší ale je dobrý. CD Breakout - sa stalo veľmi úspešným a zišli z neho veľké hity ako 7 things, fly on the wall a ďalšie.
    Cd The time of our lives- bola síce len taká rýchlovka ale hit Party in the USA si zamiloval každý. Ďalej aj hit When i look at you- k filmu Last Song, ktorý k nám do kín neprišiel ale videla som ho v angličtine a myslím, že v budúcnosti ak sa bude Miley snažiť by z nej mohla byť lepšia herečka ako speváčka. A najnovšie cd Cant be tamed s rovnakým a najviac kritizovaným hitom - všetci hovoria ako sa Miley zmenila, že sa z nej stáva ľahká deva a podobné veci. Ja si myslím, že sa veľmi nezmenila dospieva a stáva sa z nej riadna žena, ktorá má čo ukázať bude mať 18 chce ukázať čo v nej v skutočnosti je a nie len byť stále ako Hannah Montana to sladké 13-ročné dievčatko z prvej série. Preto Miley maximálne podporujem v tom čo robí-nikdy ma nesklamala s ničím čo urobila. Všetko zlé z nej robia iba debilní novinári a je skvelé, že Miley robí to, čo chce a ako chce.
    MILEY DO TOHO!!! a nie je ďalšia Britney Spears.
    *7*
    • monisslovesmiley

Re: Môj názor

tak to je nádherný :) vyjádřila jsi to fakt krásně a přesně *4* *14*
  • pls

ahoj hele jak se dá víckrát hlasovat?
    • fun.miley

Re: pls

bohuzel ne.. :( taky sem to zkousela ale nejde to a ptala sem se administrace.. bohuzel ne :(
      • Re: Re: pls

jo jde víckrát hlasovat..jestli chceš vědět jak ... tak můj skype: armenakos1... *3*
        • Re: Re: Re: pls

Já hlasuju taky víckrát !TaK pls všichni kdo můžete hlasujte... PS: A to nám tady ta holka psala , že už nemůžeme vyhrát *1* !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit