Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NOVINKY

ČAU LIDI!POKUD VÁS ZAJÍMAJÍ VEŠKERÉ NOVINKY ZE SVĚTA MILEY CYRUS,TAK SE MRKNĚTE NA MŮJ WEB O MILEY KDE NAJDETE ÚPLNĚ VŠE PODSTATNÉ,CO POTŘEBUJETE VĚDĚT A NOVINKY,FOTKY,ŽIVOTOPIS...BEZ PROBLÉMU...NA WEBU JE VŠE.A KDYBY NE,TAK SE OZVĚTE A JÁ VÁM NAPÍŠU,CO POTŘEBUJETE VĚDĚT.www.miley-montana16.blog.cz
  • hannah

hooj .. takže nechápu proč rozebirate tu o2 arenu .. at si kazdej hlasuje pro koho chce ne? ale pro to tu ted nejsem .. chtela bych vedet jak se jmenuje ten diil hannah montana jak je ve vezeni? videla jsem ho jen 1 a nevíím jak se jmenuje tak jestli to nekdo neci? na disney channelu ho ted nejak nedavaj tak diky predem
    • mileyfan67

Re: hannah

ten díl se jmenuje pripravit,pozor,stuj
  • upss

ups tak tak to vypadá když zblbne kompl
    • milacek.roku

Re: upss

No jo tato Dívka už ve svém životě a to má teprve 17 dosáhla vrcholku !..Také bych brala byt tak bohatá a oblibená,ale jinak nejvíc to Žena ! ...Která je prostě Boží !
  • ...

neříkám že je špatnej člověk ale ten žebříček top osobností je fakt na nic miley totiž není ani náhodou upe nej. je na vrcholu toho žebříčku protože jsou do ní všici blázni
    • Re: ...

A KYDŽ JSOU DO NÍ VŠICHNI BLÁZNI,TAK TO TAK JE.TAK SE S TÍM SMIŘ.
  • FANOUŠCI BIEBERA

FANOUŠCI BIEBERA SEM LEZOU JEN PRO TO ABY VÁM VZALI NADĚJI DÁL FANDIT MILEY S TOU O2ARÉNOU A ABY VÁS NAŠTVALI.NENECHTE SE OD NICH VYTOČIT.TO BY JIM UDĚLALO DOBŘE.NĚKTERÝ LIDI PROSTĚ NENÁVIDĚJ MILEY,ALE TO BY SI ASI MĚLI KOUPIT TU KNIHU,CO MILEY NAPSALA:MILNÍKY NA MÉ CESTĚ JELIKOŠ,TAK POCHOPÍ,CO VECHNO OBĚTOVALA PRO TO ABY MOHLA BÝT SLAVNÁ,PROTOŽE VY O NÍ VÍTE JEN ZÁKLADY A MYSLÍTE SI,ŽE O NÍ VÍTE VŠE,ALE JE TOHO VÍC VÍTE?!TAKŽE DŘÍV NEŽ NĚCO NAPÍŠETE SE NAD SEBOU ZAMYSLETE A,AŽ PAK PIŠTE. *5*
    • sweet.anne

Re: FANOUŠCI BIEBERA

Tu knížku jsem četla.. Miley je fajn, ale rozhodně měla lehčí život než Justin, ten si narozdíl od její bohaté rodiny musel v dětství vydělávat zpěvem na ulici...
      • Re: Re: FANOUŠCI BIEBERA

prý lehčí život než justin...hm víš co doporučuji si přečíst knížku Milníky na mé cestě. a uvidíš jakej měla lehkej život !! *10*
        • Re: Re: Re: FANOUŠCI BIEBERA

jo přesně prej lehčí život?! To těžko! A Bieber mi je uplně ukradenej a to že zpíval na ulici! *8* Nechcu ho kritizovat ale ten jeho zpěv no radši nekomentuju! *16* *10* *1*

TAKY PRAVDA.NA DRUHOU STRANU JE MI HO LÍTO.
    • Re: FANOUŠCI BIEBERA

máš naprostou pravdu!a ta knížka byla úžasná.nic lepšího jsem nečetla! *15* *8*
    • katka.lemurek

Re: FANOUŠCI BIEBERA

přesně tak ma slova
    • Re: FANOUŠCI BIEBERA

jo ale piš to do diskuse Justina Biebera ne sem

JÁ JENOM,ŽE SE O TOM TADY NĚKDO ZMÍNIL,TAK JSEM TO SEM PROTO NAPSALA.
        • Re: Re: Re: FANOUŠCI BIEBERA

jo to jo no nevsdí nejy Bieberovci nás nezajímaj =))) pro nás je best Miley
        • smileyteri

Re: Re: Re: FANOUŠCI BIEBERA

Sice si to fakt měla napsat do diskuze k Bieberovi, Ale zase na druhou stranu máš naprostou pravdu a souhlasím s tebou.
  • film

nevi nekdo jak se jmenuje film jak se naky kluci snaži zbalit holku ktera je oškliva a pak se vylepši a zjisti že ten kluk se o ni vsadil a pak to dobadne jako skoro každej film nebo aspon kdo v nem hraje
    • Re: film

Jeden film znám - je podobnej a jmenuje se Taková normální holka
      • Re: Re: film

dekuju
        *4*
      • Re: Re: film

hej to nemá ale nic společnýho s miley. tak nevím proč to sem píšeš... !! :D :D *15*
  • Smileys

čau lidi.jak vzala miley na pódium tu malou holku bez vlasů to bylo super co?chtěla bych bejt s miley na pódiu *1* ale ne mít rakovinu jak ta holka *9*
    • Re: Smileys

JO TO BYLO PĚKNÝ.CHUDÁK HOLČIČKA.OD MILEY TO BYLO OPRAVDU MOC HEZKÉ S TOU PÍSNÍ THE CLIMB.
      • smileyteri

Re: Re: Smileys

Bylo to moc krásný, je mi strašně líto tý malý holčičky a je to od Miley strašně hezký co udělala.

Bylo to fakt krásný jak tam vzala tu holčičku s rakovonou (chudák) *9* a zpívala jí ´the climb když tak ten koncert udělala Miley pro nemocný děti a ještě tam s ní byli Jesse McCartney, Demi Lovato a na konci i Jonas Brothers. A jinak se ten koncert jmenuje concert for hope
      • Re: Re: Smileys

myslim že Miley udělala krásný gesto.hele a četli jste tu mileyinu knížku milníky na mé cestě?já jo a strašně se mi to líbilo.je to super knížka.líbí se mi tam i ty fotky. *4* *3*

Kde a kdy vezme Miley nějakou malou holku na pódium?
      • Re: Re: Smileys

je to na youtube.něco jako:koncert for hope ne bo tak neco
        • Re: Re: Re: Smileys

Díky moc. Je to moc hezký! Takový smutný a dojemný
  • m.i.l.e.y - radši vám neřeknu co jsem na ty písmena vymyslela

to první místo v žebříčku si nezaslouží zvlášť s tím ohraným a trapným tanečkem znám spoustu lidí který umí zpívat hrát i skládat líp než ona takže si to umístění nezaslouží jak zpěvačka tak herečka či textařka stokrát lepší jsou ty který v tom seriálu tak trochu ponížily a jim to očividně moc nevadí to místo si ani za nic nezaslouží mimochodem emily osment je až na 101. místě *10* *10* *10* a selenu pokořilo justin bieber kterej s prominutim zpívá jak holka *10* *10* *10*
    • tlapka055

Re: m.i.l.e.y - radši vám neřeknu co jsem na ty písmena vymyslela

moje slova Miley si nezaslouží nic
      • Re: Re: m.i.l.e.y - radši vám neřeknu co jsem na ty písmena vymyslela

děte do háje. váš názor nás nezajímá. jděte si radši poslouchat justinka s holčičím hláskem. ! *8*
        • Re: Re: Re: m.i.l.e.y - radši vám neřeknu co jsem na ty písmena vymyslela

justina taky něžeru je ještě stokrát horší jak miley *8*
        • Re: Re: Re: m.i.l.e.y - radši vám neřeknu co jsem na ty písmena vymyslela

jo přesně a netahejte ho sem!
          • Re: Re: Re: Re: m.i.l.e.y - radši vám neřeknu co jsem na ty písmena vymyslela

Přesně nás tady nezajmá Justin, Justina mám docela ráda, ale jako tohle už jste přehnali ne
            • smileyteri

Re: Re: Re: Re: Re: m.i.l.e.y - radši vám neřeknu co jsem na ty písmena vymyslela

Všichni co tady píšete, že Miley neumí zpívat jsou trapný, protože by to co ona dokázala nikdy nedokážou, neřikám že já sem to dokázala nebo že to dokážu, ale prostě ti trapaci co píšou takový hrozný věci tak nemaj holt co napráci nebo Miley závidí. Jak už sem jednou psala kristyna230 až si koupí knížku od Miley Milníky na mé cestě a přečtou si ji, aby viděli čim všim si Miley prošla než se dostala takhle vysoko, no ať si přečtou co všechno prožila a jak dřela.
  • bieber vs.miley

MILEY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3*
    • Re: bieber vs.miley

čau lidi,někdo rád miley,někdo biebra tak to prostě je.mě justin neva nic proti němu nemam ale proč nám sem fanoušci biebra lezete??? *5*
      • Re: Re: bieber vs.miley

přesně tak :)
        • smileyteri

Re: Re: Re: bieber vs.miley

Souhlas!!!
  • Grrr

Grrr! To mě s*ere! Strašně ráda bych hlásla pro Miley. Jenomže u mě na počítači můžu hlasovat jen jednou *9*
    • Re: Grrr

jo mám to tak taky.ráda bych pro miley ještě hlasovala.ale už BOHUŽEL nemůžu. *9*
      • Re: Re: Grrr

Aspoň nejsem sama *9* Utáty mi to v poho šlo jak u něj na PC atak u ségry, ale umě doma ne. A než se dostanu k tátovi tak ta anketa skončí
        • Re: Re: Re: Grrr

já už přišel na to jak tu anketu obelhat ale víckrát mi to nejde..hlásnul sem tak 10 max...ale víc už mi to nejde.. *16*
      • Re: Re: Grrr

Aspoň nejsem sama *9* Utáty mi to v poho šlo jak u něj na PC atak u ségry, ale umě doma ne. A než se dostanu k tátovi tak ta anketa skončí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit