Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • peace

STRAŠNĚ SE MI LÍBILO JAK MILEY NA KONCERTĚ V LONDÝNĚ UKÁZALA NAKONEC PEACE.TAKY MÁM RÁDA PEACE.ALE MOC HO NA SVĚTĚ NĚKDY NENI. *9* .
    • armenakos1

Re: peace

ahoj jooo souhlasím s tebou. ale mohla by si spíš tady psát o hlasování na stránkách o2arény. na tom nám všem FANS miley záleží ted asi nejvíííc !!

pokud si eště nehlasovala... www.o2arena.cz *15* *15*
  • armenakos1

miley prohrává !!

miley ted zase o pár hlasů prohrává hlasujte rychle rychle !! *4* *4* *8*
    • Re: miley prohrává !!

DO .... O PÁR HLASŮ PROHRÁVÁ.HLASUJTE.PROSÍM!!! *4*
      • Re: Re: miley prohrává !!

UŽ PROHRÁVÁ JENOM O 3 HLASY.HONEM,HLASUJTE!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • armenakos1

Re: miley prohrává !!

www.o2arena.cz HLASUJTE HLASUJTE HLASUJTE !!! rychleee!!! *1* *4* *4* *4* *14*
  • Miley

miley je skvělá.když tady bude budu nejšťastnější člověk na světě. *3* *1*
    • Re: Miley

já zas když tu bude Justin xPPPP
      • Re: Re: Miley

ta nikoho nezajímá...táhni na justinovi stránky !!!! *16* *16* *10*
    • armenakos1

Re: Miley

to myslím že asi každý FAN miley !!! *3* *14* *14* *4* *15* *4* *14* *3*
  • No jo někdo na vdavky nevěří

Její kamarádka se prořekla jen tím že se už těší až spolu vyberou svat. šaty, pak už to vybalila celé bude se vdávat na její rodné farmě. Dužičky bude Selena Gomes a Demi Lovato :-).
    • smileyteri

Re: No jo někdo na vdavky nevěří

Ale asi se vdávat bude, protože i v červnové Top Dívce to psali.
      • smileyteri

Re: Re: No jo někdo na vdavky nevěří

A nebo je taky možný, že to jsou jen drby.
        • armenakos1

Re: Re: Re: No jo někdo na vdavky nevěří

top dívka, bravo a všechno jsou prostě bulváry. až uvidím nějaký veřejný prohlášení miley. tak teprve řeknu že jsem se mílil. do té doby nevěřím ani za nic !! *1*
  • bieber

jsem sice fanynka miley ale radši bych tu měla justina biebra *14* *14* *14*
    • Re: bieber

já tu chci taky Justina ale proti Miley nic nemám je dobrá =)))
    • Re: bieber

BIEBRA JSEM MĚLA CHVÍLI RÁDA ALE NIKDY JSEM NEMĚLA RÁDA NIKOHO VÍC NEŽ MILEY.TAKŽE BIEBRA TADY NECHCI CHCI TADY MILEY! *4* *3* *15*
      • Re: Re: bieber

souhlasim Miley je proste nej
      • armenakos1

Re: Re: bieber

přesně. CHCEME TADY MILEY ZA KAŽDOU CENU!! *14* *14* *14*
  • teenka

My to zvládneme!!!

Ahoj all Fans Miley, zjistila jsem, jak hlasovat víckrát na osobu. Stačí, když si otevřeme jiné prohlížeče (např. Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome atd.). My tady přece chceme MILEY *15* *15* *15*
    • Re: My to zvládneme!!!

to je super *15*
  • armenakos1

FANS Miley. ste skvělýý

Miley už zase vede. ikdyž jen o pár hlasů ale hlavně že vede. zkusme to udržet FANS Miley. At O2 aréna ví že mi miley tady v ČR chceme !!! *14* *3* *4* *3* *15*
  • armenakos1

rychle hlasujte

FANS Miley. je to tak tak vyrovnavý to hlasování v O2 aréně. když sem tam ted byl měli upe stejně hlasů. rychle FAns miley kdo ste ještě nehlasovali hlasujte pls !!! chcete přece miley v ČR. tak to dejte na jevo aspon takhle !! *3* *4*
    • armenakos1

Re: rychle hlasujte

www.o2arena.cz
      • armenakos1

Re: Re: rychle hlasujte

ted dokonce miley vede o 1 hlas !! skvělý FANS jen tak dáál....hlavně at nevyhraje ten blbej Bobr alias Bieber !!! *16* *10*
        • armenakos1

Miley vede!!

skvěle FANS miley. Miley ted vede o 4 hlasy. jen tak dáál...ste nejlepšíí. jde vidět kdo fakt má rád miley a kdo toho Biebera !!! *3* *4* *1* *3* *14*
          • Re: Miley vede!!

Miley wede o 10 hlasu a vypada to dobře
            • armenakos1

Re: Re: Miley vede!!

můj skype: armenakos1 *3*
            • Re: Re: Miley vede!!

hele tomaši maš icq,skype nebo neco chtěl bych stebou neco probrat
            • armenakos1

Re: Re: Miley vede!!

jestli to takhle půjde dál. tak Biebera zakope miley přímo pod zem !! sem netušil že skoro ua 10 minut se tam přidali asik 13 hlasů !! *3* *1*
  • armenakos1

rychle.. miley vyhraje !!

lidi rychle!! FANS!! Miley zbývají už asi jenon 7 hlasů aby dohnala a možná i předehnala Justina Biebera v anketě na stránkách O2arény.

www.o2arena.cz

FANS rychle hlasujte kdo může !! *3* *4* *3* *4* *4* *4*
    • Re: rychle.. miley vyhraje !!

UŽ ZBEJVAJ JENOM 3 HLASY!HLASUJTE! *3* RYCHLE! *1*
  • armenakos1

svatba.. to tak !! :D :D

jde vidět že vy miley vubec neznáte. nejste její FAns vůbec. jo jasně bych chtěl vidět jestli by se něaká mileyina kamarádka takhle hodně prořekla a že by ste věděli tolik věcí kde to bude mít a takový ty věci. nějaký moc chytrý. jasně nějakej americkej magazín si tohle vycucal z prstu a najednou je z toho každej Paf! já nevěřím tomu co nevidím. To je moe motto. až uvidím fotky z mileyiné svatby nebo aspon něco co by byl jako pádný důkaz tak teprve řeknu že jsme se mílil ale do té doby. říkám že je to absolutní BLBOST!! *1* *15* *15* *15*
    • Re: svatba.. to tak !! :D :D

asi nějak tak neuveřim pokud neuvidim nebo to Miley sama neřekne
      • monisslovesmiley

Re: Re: svatba.. to tak !! :D :D

mluvíš mi z duše *3*
        • armenakos1

Re: Re: Re: svatba.. to tak !! :D :D

jsem rád že se mnou souhlasíte. malý blbky který to někde viděli na netu a hned se z toho zbláznila. jak by mohli vědět tolik informací. až to miley sama řekne nebo uvidím něake fotky nebo tak..tak teprve budu věřit. ale zatím.. Nevěřím .. nikdy v živote !! *1* *1*
          Díky FANS že se mnou souhlasíte *3* *4* *3* *14*
    • monisslovesmiley

Re: svatba.. to tak !! :D :D

přesně! až uvidím, že to miley veřejně prohlásila a má určený třeba i datum. a fakt to uvidím (např. video), tak tomu uvěřím. ale že ty holčičky věří nějakým blogům nebo bulváru.. *1* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit