Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • monisslovesmiley

Miley chtěla otrávit fanouška??

Ahojky, chci se vás zeptat co si myslíte o tom, že Miley prý chtěla otrávit vlastní fanoušky? Podle mě JE TO TA NEJVĚTŠÍ KRÁVOVINA na světě!! Jak já nesnáším bulvár...;) Proboha vždyť Miley ty šperky nevyráběla tak jak by mohla vědět že tam ti výrobci dávají nějakou blbou látku? Ona ty šperky jenom navrhla.. Co si o tom myslíte vy? *7* *4*
    • armenakos1

Re: Miley chtěla otrávit fanouška??

já uplně souhlasím s tebou ... miley ty šperky jenom navrhla s tím Maxem Azriou ( nebo jak se menuje ) ... a nemá vůbec nic s tím společného s čeho jsou ty věci vyrobeny...panebože no a ...taková věc se může stát komukoli a kdekoli...je to strašná prkotina.. *3*
  • POSLEDNÍ PÍSEŇ

Čau lidičky,mám pro vás skvělou zprávu.Včera jsem se byla projít do města(jelikoš jsem měla svátek) a za výlohou v knihovně jsem uviděla knihu Poslední píseň(The Last Song),což je skvělá zpráva pro všechny její fanoušky. *14*
    • Re: POSLEDNÍ PÍSEŇ

pls je to v čj nebo aj?
      • Re: Re: POSLEDNÍ PÍSEŇ

čj,protože je to tam napsaný česky *14* *14* *14* *14* *14*
  • koncert

ahooj nevíte nekdo kdy by byl ten koncert kdyby to miley vyhrála a byla v o2 areně díky *3* *3*
    • armenakos1

Re: koncert

ale to není jasný...tam na tom nezáleží jestli miley tu ankteru vyhraje tak že bude mít hned koncert v O2 aréně. je to prostě jenom anketa...oni můžou pozvat miley do O2 arény. ale záleží hlavně na miley... *5* *3*
      • armenakos1

Re: Re: koncert

sorry chtěl jsem napsat anketu... *3*
  • monisslovesmiley

Milníky na mé cestě

Ahoj, četli jste někdo Milníky na mé cestě? Já si to koupila včera a už to mám skoro celý přečtený. Jsem do toho úplně zažraná! Je to skvělá kniha! Jsou tam boží fotky a popisuje tam celý svůj život! DOPORUČUJI ♥
  • monisslovesmiley

Miley!! ♥

Hele lidi, vy, co tvrdíte že se miley změnila máte pravdu. A JE TO JEDINĚ DOBŘE!!! ♥ konečně to není ta malá sladká miley smiley neboli hannah montana. ukončila smlouvu s disney a konečně si dělá to co chce a zpívá to co chce :) díky can't be tamed, což je úžasný a úspěšný klip i song, získala Miley plno dalších fanoušků! vím, že pravým fanouškům se nová Miley líbí a přejí ji, aby zpívala a dělala to co chce a jak to cítí *3* *14*
    • Re: Miley!! ♥

jj přesně já sem to tu už nekolikrát psala *3* *3*
      • monisslovesmiley

Re: Re: Miley!! ♥

ROZUMNEJ ČLOVĚK *3*
        • armenakos1

Re: Re: Re: Miley!! ♥

přesně ...souhlasím se vším co jsi tam napsala *3* *14* *4* *3* *14* *4*
          • Re: Re: Re: Re: Miley!! ♥

tky stebou naprosto souhlasím, už si může dělat co chce je v podstatě už dospělá, za chvíli bude mít vlastní barák s liamem a tam si taky bude moct dělat co chce.A písnička Can't be tamed je nejlepší
            • smileyteri

Re: Re: Re: Re: Re: Miley!! ♥

Ahoj souhlasím s vámi. *1*
          • monisslovesmiley

Re: Re: Re: Re: Miley!! ♥

To je dobře, čím víc lidí tím líp *3* ty malý holky se prostě musí smířit s tím že miley nebude navždy až do stopadesáti jejich blýskavou Hannah Montanou *4* z Miley je prostě kus ženský *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Miley!! ♥

tady každý píše jak sa změnila a že tym šestiletým holkám to je líto že už to není mála holka hanny ale oni třeba ten klip ani neviděli na tu písničku can't be tamed *3* *3*
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: Miley!! ♥

hej ty slova jsou přímo z mých úst.... z miley je prostě kus ženský a tak to je... "malá miley" z hannah montany je prostě pryč...a ty malé holky to musí pochopit.. *4* *3* *3* *4* *14*
  • armenakos1

miley v O2 aréně...pospěště si lidi... !!

lidi rychle. prosím každého fanouška miley který se sem zastaví ať dá hlas pro miley na stránce O2 arény. www.o2arena.cz
    PS. je to anketa na hlavní stránce vpravo dole... !!

každý hlas se počítá rychle !! *4* *3* *3* *1* *14* *8* *4*
    • monisslovesmiley

Re: miley v O2 aréně...pospěště si lidi... !!

samozřejmě že jsem hlasovala!! *14* *4*
      • armenakos1

Re: Re: miley v O2 aréně...pospěště si lidi... !!

super *3* *4*
  • My Blog

Lidi mrkněte plís na můj fungl novej blogís
    http://seeleenkaaagaagaa.b log.cz
    Díky lidi ;)
  • teenka

Miley v O2 areně

Čau všichni. Na http://www.o2arena.cz/O2arena/default.aspx
    je anketa, kterého zpěváka by jste chtěli vidět v O2 areně. Je tam Miley, Justin Bieber a Adam Lambert. Prosííím hlasujte *3* *3* *3*
    • Re: Miley v O2 areně

Hlasuju předehnal nás ten Bieber *8* *16* ! Komu jde hlasovat hlasujte pls!
  • http://miley-montana16.blog.cz/

čau lidi.prosim mrkněte se mi na web.chtěla bych abyste napsali svůj názor na článek:Napodobitelka HM
    předem díky *4*
  • anushenka

Blbost

Už je to trapný, tak se změnila, je jiná, je pravda, že nemůže do 20 let zpívat Best of both worlds a dělat ty svoje sladký pohyby...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit