Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NENI CO ŘEŠIT!!!

LIDI NENI,CO ŘEŠIT.JE VIDĚT,ŽE SE MILEY FAKT MOOOOOC ZMĚNILA,ALE S TIM,UŽ NIC NENADĚLÁME.BUDE LEPŠÍ SE S TIM SMÍŘIT.JAKO HM MOHLA POKRAČOVAT,ALE...JÁ VIM,ŽE JE TO TROCHU MOC,CO ONA PŘEDVÁDÍ,ALE JE TO JEJÍ ŽIVOT,TAK BUDE LEPŠÍ SE S TÍM SMÍŘIT.MY S TÍM STEJNAK NIC NENADĚLÁME.
    • Re: NENI CO ŘEŠIT!!!

jj pravda miley se hodne zmenila mela jsem ji ze zacatku rada ale pak uz ne zda se mi ze se s ni stala jenom pouha namyslena krava ktera mysli jen na sebe .myslote ze je normalni kdyz chtela otravit svyho vlastniho fanouska??!! mylim ze ji ta slava vlezla na mozek
      • Re: Re: NENI CO ŘEŠIT!!!

žádná sláva jí na mozek nevlezla chtěla bych vydět kdyby byls nebo byla slavná ty jak by sas choval/a ty a jak už sem tady psala chceš aby chodila oblékaná jak desetiletá holka s culíčkama já teda ne a už to tady neřešte jak moc se změnila nezměnila já jsme ráda že se zmenila tak prosím už to tu NEŘEŠTĚ!!!!!!!!!díky za pochopení
  • miley

vy tady všichni soudíte miley podle klipu can't be tamed a pravým fanouškum by to bylo jedno jak chodí oblékaná hlavně že pěkně zpívá nee *3* *3*
    • armenakos1

Re: miley

přesně tak.. *3* *4*
  • kate555

drsná změna k horšímu...

Minulý rok byla ráda, že má HM. Ten film byl úspěšný a nemohla si na nic ztěžovat. Nobá serie HM byla tAky dost dobrá. Měla všechno co chtěla.
    Ted jí ale ruplo v tý její přetěžkaný hlavě a začala se chovat jak nehorázně namyšlená hvězda. To její producírování v oblečení neoblečení z ní dělá lacinou děvku. Miley cyrus jsem měla ráda, ale od tý doby co ze sebe dělá to co doopravdy není mi přijde ubohá. Jestli se nevzpamatuje tak skončí jak praštěná Lindsay Lohan která teď trčí v base...Hannah Montana jí držela nad vodou. Skončila s ní a začíná její popularita upadat. Jako samostatná herečka se neprosadí a jestli bude zpívat polonahá tak to jí na oblíbenosti víc ubere než přidá...MILEY PROBER SE!!!!
    • Re: drsná změna k horšímu...

Myslím, že tím že vůbec kdy hrála jako HM si pokazila celej život protože si ju všichni budou pamatovat jako snoobskou herečku v tomto "teen seriálku".... jsu rád,že se konečnčně rozhodla pro to co chce a navíc.... vy ju všeci taky soudíte kvůli klipům atp omg o_O... do těch klipů se tak oblíká, protože to do nich asi patří ne ?... nebo mně řekni co bys v klipu k písničce "Nemohu být zkrocena" očekávala, že bude dělat ? že tam bude hrát kovboja, kterej bude krotit nějakou klisnu a nepůjde jí to??... prostě tam předvádí Evas siren ... a navíc , nwm proč by neměla šanci se jako herečka usadit.... jakmile sekne s Hannou Montanou (což doufám,že bude brzy... mám ten seriál sice rád, ale ostatní ju kvůli němu nemaj rádi) tak teprve začne žít a začne se jí dařit víc...)
      • Re: Re: drsná změna k horšímu...

Jo souhlasím! Jak tady píšeš s tím Clipem všichni si asi myslej, že tam Miley asi bude vypadat tak jak si napsal/a. No a jak píšete že se neusadí , ale usadí má tolik fanoušků a není pravda , že její popularita klesla! Možná se teď nějákej ,,ÚDAJNEJ" fanoušek si řek že už nebude fanoušek jen kvůli clipu Can´t Be Tamed což asi fan nikdy nebyl! Ale taky díky Can´t Be Tamed má zase další fanoušky! Přesně jak to tu už je Když by jste byli pravý fanoušci tak by jste neřešili takový věci a když věříte Bulváru tak vaše věc! Jo no ještě něco já mám HM ráda je to Asi jeden z těch nej seriálu na Disney channel ještě h2o.narozdíl od těch kouzelníků,K9 atd ....
        • Re: Re: Re: drsná změna k horšímu...

Hele nevim kolik ti je, ale podle toho jak píšeš že si jí měla ráda jenom kvůli Hanně Montaně a pak když udělala videoklip Can't be tamed kterej je úplně normalní nevim co na něm je špatbýho jako že je tam oblečená jako zvíře ježiši to je toho ,tak ti může bejt tak 10-12 možná 13, protože když skončí s Hannou Montanou tak to pro tebe bude tragédie viď *15* no jo ale nic s tim neuděláš prostě se tak rozhodla jo a to řekl Disney že je konec Hanny Montany jinak Miley by sama neskončila tak trochu přemýšlej *8*
    • Re: drsná změna k horšímu...

proč by se měla probírat!!to má do smrti chodit s culíčkama a oblékaná jak na sibiř není jí 10!! *3* *3* *3*
  • Skype na miley

SKYPE NA MILEY CYRUS
    http://www.facebook.com/page s/Miley-Cyrus-CZ-/120836141280117
    zaručuju pravostí *3* *3*
    • Re: Skype na miley

http://www.facebook.com/pages/Miley -Cyrus-CZ-/120836141280117
  • hannah

prosim vas nevi nekdo kde miley - hannah bude tenhle rok koncertovat? *4*
  • pane...miley

to ju tak žerete, že si ju musíte dávat na profil. to je samá fotka hanny montany *9*
  • norie

Miley

Co říkáte na její nové album ? *4* *8*
    • hbdelfin

Re: Miley

podle me je skvele, asi nejlepsi, co kdy vydala jako miley
      • meteora

Re: Re: Miley

jj přesně a to DVD, ten její koncert v Londýně je úžasný! *1*
        • hbdelfin

Re: Re: Re: Miley

jj, koncert, proste skely
  • facebook

Ahojky chcete facebook na Miley?
    • Re: facebook

Ahojky, mohla by jsi mi taky prosím poslat to FB?? *3*
      • armenakos1

Re: Re: facebook

lidi proberte se ....miley nemá ani facebook ani twitter panebože...má tak maximálně MySpace profil to ví každý...a na FB to jsou jenom fanouškovský stránky...ti fanoušci to tam sami píšou na FB...lidi vážně se proberte...jestli ste doopravdický fanoušci Miley tak to budete chápat. *9* *3* *4* *10*
    • Re: facebook

ja ji mam ae vis co je ajimavy???ze odepisuje fanouskum..ale hned..:))
      • Re: Re: facebook

jj to je
        • Re: Re: Re: facebook

Cus mohl by taky dostat pls ten fb?
      • Re: Re: facebook

ahojky. Mohla bys mi poslat ten její facebook. Dík moc
        • Re: Re: Re: facebook

pls mě taky na email pošlete odkaz na tu stránku..na Email - cvokgirlka@seznam.cz
  • jo, predehnali jsem, ale jdeme dal

ahojky, miley predehnala justina skoro o 100 hlasu, takze hlasujeme dal, at nema sanci miley predhonit *3*
  • Má Miley Facebook?

O pár řádků dál jsem četla, že Miley nepatří ani Facebook a ani Twitter. Je snad jasný, že když si kliknete na www.facebook.com/MileyCyrus tak je to pouze stránka "líbí/nelíbí". A Twitter? Ten Miley nemá a pokud má tak ho někdo založil za ní třeba fanda. A Myspace jí zařizuje nahrávací společnost. Jediný co je její je ten novej účet na youtube a bývalej mileymandy. Takže chudák Miley nemá vlastně nic :D
    • luida

Re: Má Miley Facebook?

Ona si třeba něco založí, ale pod jiným jménem, aby ji furt někdo otravoval

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit