Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • elicool

jj

čauky lidicki
  • Hannah Montana forever

Už se moc těšim na Hannu Montanu forever(4) už jsem viděla první díl a je fakt úžasnej, je tam vtipná a sluší jí to tam akorát že je to v Tennessee kam se přestěhovala na konci Hanny Montany 3.V tom domě je to krásný a ten díl krásnej snaží se dostat do školy ale nejde to (nevim proč) a pak napíše píseň Ordinary girl a jede tam na koni a už konečně, hannah Montana už končí škoda, ale zase začíná nová etapa MIley *1*
    • Re: Hannah Montana forever

To neni pravda, že se natáčí v Tennessee... natáčí se totiž boblíž jejího bývalého domova (v HM)
    • Re: Hannah Montana forever

ahoj můžu se zeptat kde jsi to viděla aj to 4 erii a tu 3 díky *3*
      • Re: Re: Hannah Montana forever

3 dávají na Disney Channelu a 4 se teď dotočila a je na internetu nikde jinde ne
        • Re: Re: Re: Hannah Montana forever

jo a na jaké stránce *3*
          • Re: Re: Re: Re: Hannah Montana forever

na youtube kde jinde
  • Style

No hele lidičky, každej na to máme jinej názor. Já mám Miley moc ráda už jen kvůli jejím písničkám, třeba The Climb má úžasnej text, kterej je fakt pravdivej...víte já si myslim že každej má právo na změnu a je fakt že přeci Miley nemůže chodit do 30 s culíčkama a balerínkama...a já myslím, že se nezměnila. Nemůžete to soudit podle jedný písničky! Jasně, určitě se jinak oblíká, to jo. Ale opravdový FANS neodsuzujou za vzhled po jednom klipu...ano je trochu provokativní, mám na mysli Can't Be Tamed, ale to prostě patří k tomu textu! Vezměte si, že The Climb natočila nedávno a je to zas klidný a pomalý, protože to ladí k textu písně! Takže si myslim, že protože jí nikdo z nás nezná, nemůžeme soudit, jaká je!!! Podle písniček to přece nepoznáte, to může bejt jen její image na dva měsíce! A potom se to zas může změnit, klidně. prostě jde o písničku.
    • Re: Style

přesně
  • hm

Ahoj sorry že to píšu ale musím to napsat:Miley změnila vzhled,no a?A song Cant be tamed se jí velmi povedl.Mně se nový styl Miley dost líbí už prostě dospělaa a chce si dost užívat
  • fun.miley

WebSite

http://mileyc-smiley.blog.cz/
  • fun.miley

style

No tak v Cant be Tamed ma dobre udelanej style narozdil od druhych videji treba 7things tak to neni takovy jako v cant be tamed.. jak se vam libi new style Miley??
    me teda jo.. :) *14*
    • Re: style

Její NEW styl se mi teda fakt nelíbí...Začíná bejt stejná jako ostatní zpěvačky(Lady GaGa).Prostě chce šokovat....a to se jí daří... *10*
      • Re: Re: style

já bych její styl neodsuzovala! Mě se líbí a komu ne, tak si to může nechat pro sebe. Každý má SVŮJ styl!! *16*
        • armenakos1

Re: Re: Re: style

přesně tak *3* *3*
      • Re: Re: style

no a co! Mě se Miley líbí a její new styl mi nevadí! Miley je beeeeeeeeeeeeeeest fever! A Can´t Be Tamed se mi moc líBííííííííííííí vlastně celý to CD *14* *14*
        • Re: Re: Re: style

Já už jí ted teda fakt nemusim.jo a Hanno nauč se psát-ne fever ale FOREVER!!!
          • Re: Re: Re: Re: style

Haha když bys uměla anglicky tak bys věděla že Fever je zkratka že! Když se podíváš na anglický stránky je tam Fever! A píše to víc lidí né jenom jeden člověk! A ty nejseš ani pravej fanoušek tak moc nemachruj!
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: style

aha sorry *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: style

To jsem ale nemyslela na tebe! Ale na mileyinka!
            • armenakos1

jedinej kdo tady machruje seš jenom ty !! *16*
          • armenakos1

Re: Re: Re: Re: style

no a co tak už ji nemusíš. tak se běž radši podívat na 1.sérii Hannah montany at uvidíš miley jako malou ! *1*
            • armenakos1

tě aspon uspokojí se dívat na tu "malou miley" v růžovejch šatičkách. ty nejsi fanoušek opravdové Miley. ty si prostě jenom fanoušek seriálové Miley alias Hannah Montany v růžovejch šatičkách. *8*
        • armenakos1

Re: Re: Re: style

souhlasím s tebou ! *3* Miley je Best FOreveR *14* *14* *3* *4*
          • fun.miley

Re: Re: Re: Re: style

sem rada ze ji maj zatim aspon naky lidi radi :)
          • Re: Re: Re: Re: style

No a co že se změnila, mě to nevadí, ani to nějak nevnímám že a líbí se mi to no ze začátku to byl trochu šok, ale hned jsem si na to zvykla
  • Can't be Tamed

Ahojky,co řikáte na ten klip k písničce Can't be Tamed?Mno docela změna bych řekla.Z milý hezký holky se stala dábelská mrcha..... *5* Mno mmyslim že de docela dolu.Asi jí ten showbyznys přerostl nad hlavu...Neví už jak by se víc předvedla...
    • armenakos1

Re: Can't be Tamed

a už je to tu zase !! lidi vzpamatujte se ..... Miley bude 18 let. už to tady říkám milionkrát !! *10* ta " malá miley " z hannah montany je prostě pryč a vy to musíte pochopit. vy si furt představujete že bude asi do 30 let chodit v růžovejch šatičkách coo ?? *16* *1* vy ste fakt na hlavu lidi. vzpamatujte se už ! jestli ste její fans tak jí maté rádi takovou jaká je !! *3*
    • Re: Can't be Tamed

Náhodou je super Can´t Be Tamed se mi líbí! Je pravda , že minulé videoclipy jsou jinačího stylu než teď. Ale co změna je život a v čem se Miley změnila tak ve stylu oblíhání. Jako chování podle mě vůbec která star by nahrákla na youtube že děkuje fanouškům za hlasy atd.... Možná někdo jo ale ještě jsem na nikoho takovýho nenerazila. Každej může mít názor jakej chce a já mám prostě takovej , že Miley je super *14* *14* . Jo ještě jedna věc když jste přestali být fan Miley od tý doby co natočila ten clip Can´t Be Tamed a změnila styl oblíkání tak jste nikdy nemohli být fanoušci teda aspoň né pravý!
      • natkafl

Re: Re: Can't be Tamed

máš pravdu at sa obléká jak chce už je jí 17 nebo 18 už neni tak malá *3* *3* *3*
      • Re: Re: Can't be Tamed

Jako já sem byla její fanoušek..ale příde mi ted prostě hrozná *16* .CHci z5 tu ''hodnou'' Miley...!!!!
        • armenakos1

Re: Re: Re: Can't be Tamed

víš co ty si ta z lidí...která se dívá jenom každý den na Hannah Montanu ( 1.série ) a máš zabudovanou Miley jako tu "maličkou holčičku" z hannah montany v růžovejch šatičkách. Ty jsi prostě fanoušek "malé Miley". Ale kdyby ses podívala do skutečnosti tak uvidíš miley jako tu nejskvělejší a nejpěknější zpěvačku a hvězdu. *3* *4* *3* Nemám pravdu FANS Miley ?? *4* *3*
          • fun.miley

Re: Re: Re: Re: Can't be Tamed

jj rozhoudne sem a muzete si to overit tento blog je muj!!!!
            www.mileyc-smiley.blog.cz !! tak se kouknete!
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: Can't be Tamed

určo se kouknu *4* *3* *4*
      • sarda

Re: Re: Can't be Tamed

je to pěkně ulítlá změna! *10* jko do teď jsem proti Miley nic neměla, ale dost mě udivilo, že se snaží vypadat jko Lady Gaga, protože tímto klipem se jí asi chtěla podobat bo ja nevím.... Pstě celkem dost mě to nasralo... s takovým přístupem moc fanoušků mít nebude... *16*
        • Re: Re: Re: Can't be Tamed

MLUVTE ZA SEBE! Když se vám nelíbí tak co , ale nám se líbí! Se pořád staráte o celebrity a že vás něco se*e no nemám slov! Její změna je dobrá a že se snaží být jak Gaga to není pravda Gaga není originál je podobná jako ChrISTINA! A pořád dokola změna změna změnaaaaaa...... ste trapný už se to tady psalo aspoň 100000 x ! Když se vám nelíbí tak se o ni nestarejte a pochybuju že ste byli fanoušci jen kvůli změně image divný! Dělějte si co chcete! *8*
  • http://miley-montana16.blog.cz/

http://miley-montana16.blog.cz/
  • mileycyruska

miley

Já nevim proč jí všichni urážíte! Vždit její písničky sou náhodou supr..!! A to že nemáte co dělat nebo jí opravdu nemáte rádi! tak jí hned nemusíte tady pomlouvat!! nebo snad jo???...!! tohle je pro FANOUŠKY!! ne antifanoušky! *10* *14* *14*

Jinak Miley si supr..:)
    • Re: miley

písničky náhodou jo,ale většina lidí si tady stěžuje na její chování..mno jinak máš pravdu no
    • fun.miley

Re: miley

ja to tady rikam celou dobu *5*
      • Re: Re: miley

přesněěěěěěěěěěě
  • fun.miley

**LOVE**

Ahojik lidi.. uz mam dost toho jak si tady vsichni nadavate a vsichni pomlouvate Miley.. prosim to ty co ji nemam radi aby se vyjadrovali jinde.. ja mam Miley rada a kdyz sem vlezu je to jako bych prisla do anti stranky o Miley.. me uz to nebavi.. tak nenutim vas protoze to se tady nesmi ale jen vas o to moc moc prosim.. snazime se tady rozsirit fanklub ne znechutit fanousky! :(..
    tak pro ty co ji maj radi tak aby si zvedli naladu mam tu pro ne supr blog jen o ni ;-).. je muj tak pls zanechte komentik nebo ho navstivte :0)
    dik za pochopeni vsech :).. phaa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit