-
svadba
Jo vdává ale aš na jaře protože je jí teprv 17 *4* -
-
Re: svadba
Sice Miley bude už 18, ale stejně mi příjde že je na to moc mladá, jsou to jen drby. -
-
Re: Re: svadba
přesně tak drby. už vidím jak se něaká miley kamarádka takhle moc prořekla a všechno rozkecala. kdyby miley chtěla tak to veřejně prohlásí třeba na youtube.com na svém profilu. *1* -
-
Re: Re: Re: svadba
jo a stejně NEVěřím !!
PS: svatba se píše s T
-
-
-
-
Haha
Naopak ona se opravdu vdává! Už si vybírá šaty. Ještě není rozhodnutá mezi 4tiřmi modeli. už jsou známé i družičky jestli o tom nic nevíš tak se do toho nepleť jinak zdrojík www.maniackahsm.blog.cz :-) *14* -
-
Re: Haha
tvůj blog? *15* *15* -
-
Re: Re: Haha
taky si myslím že to je její blbej blog. :D :D :D to někde viděli na jiným blogu a z tama to zkopčila. *1* *1*
-
-
-
Miley se vdává!
Ano Miley se vdává! Bere si Liama :-). Tes anevím jestli to je pravda ale nejspíše ano! Prozradila se její dobrá kamarádka. *15* -
-
Re: Miley se vdává!
miley se vůbec nevdává ...další bulvární plátek...vždycky miley říká že má teprve 17 let má ještě celý život před sebou a že si chce užívat...takže s tímhle di někam.. *15* *15*
-
-
divnýýýýýý
http://www.bravo.cz/news/1567-miley -cyrus-hannah-montana-me-omezovala přečtě te si to *9* *9* -
-
Re: divnýýýýýý
vždyť je to pravda *4*
-
-
hm
mate pravdu ale miley ten serial dost pomohl ziskalasi tak víc fanoušku i mě *4* -
píseň
ahoj tady posílám odkaz na jednu písničku kterou Miley napsala o sobě a o Hannah a zpívá v ní jak chce být obyčejná holka atd:http://www.karaoketexty.cz/text y-pisni/hannah-montana-forever/ordi nary-girl-152175 možná se tam udělá mezera.je tam u ní i překlad,newím kdy ju miley napsala takže newím jak je stará ale asi moc ne.když jsem tu písničku poslouchala,vážně mě to dojalo,asi už teť vím jak jí je když už se natáčela poslední serie hannah montana a víc už jich nebude,zpívá tam tady o tomhle,je vážně dost dojemná,chtěla jsem se s vámi o ni podělit,pusťte si ji a čtěte si ten překlad,taky to budete cítit to co jsem cítila já. -
-
Re: píseň
asi už vím jak jí je když už si nasebe nikdy nenasedí paruku a nikdy už nebude hannah,vždiť je to přece kus jejího života,musí to být pro nu vážně strašný -
-
Re: Re: píseň
musí to pro ňu bejt vážně strašný? :D já si myslím že je ráda :) ona sama říká že ji společnost disney strašně omezovala co se týče zpívání, chování, oblékání a podobně. možná je jí to trošku líto ale sama se tak rozhodla a podle mě je to dobře *4* navíc je to obyčejná už starší písnička *1* -
Re: Re: píseň
hele klídek jo...je to jenom písnička v Hannah Montaně Forever. moc to prožíváš.. *7* *7* -
-
Re: Re: Re: píseň
jj a že to je kus jejího života šak v tem hrála jen 4 roky *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: píseň
Tak to pěkně kecáš Miley hrála v Hannah Montana celých 6 let, sama to řekla v jednom rozhovoru. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: píseň
JO.HRÁLA TAM 6 LET.OD 11 DO 17. *3*
-
-
-
-
-
-
Miley v Česku
Hele lidi kdo chce aby tady Miley byla napiste mi do vzkazu chtěl by s vámi neco probrat -
honem
Ahoj honem halsujte pro Miely na http://www.o2arena.cz/O2arena/defau lt.aspx Justin Bieber jí předehnal to nesmíme dopustit -
facebook
Ahoj možná už to víte, ale facebook Miley je: Miley Cyrus:) -
-
Re: facebook
Pokud vím, tak Miley nemá facebook ;) -
-
Re: Re: facebook
A jak to víš??? -
-
Re: Re: Re: facebook
Říkala to v jednom interview, že si zrušila Twitter a že nemá ani facebook ;) Jediné co má je youtube a myspace :) -
-
Re: Re: Re: Re: facebook
No asi máš pravdu. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: facebook
Jo máš pravdu není to Miley facebook, přeložila jsem si tam její životopis a z ní to fakt divně.
-
-
-
-
-
-
Teen Choice Awards 2010
Teen Choice Awards 2010
www.teenchoiceawards.com
Zar egistruj se a HLASUJ pro Mliley a ostatní
Každý den do 9.Srpna
PŘEJMEJÍ A POMOŽMEJÍ VYHRÁT NĚAKOU TU CENU !! *4* *4* -