Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • svadba

Jo vdává ale aš na jaře protože je jí teprv 17 *4*
    • smileyteri

Re: svadba

Sice Miley bude už 18, ale stejně mi příjde že je na to moc mladá, jsou to jen drby.
      • armenakos1

Re: Re: svadba

přesně tak drby. už vidím jak se něaká miley kamarádka takhle moc prořekla a všechno rozkecala. kdyby miley chtěla tak to veřejně prohlásí třeba na youtube.com na svém profilu. *1*
        • armenakos1

Re: Re: Re: svadba

jo a stejně NEVěřím !!
          PS: svatba se píše s T
  • Haha

Naopak ona se opravdu vdává! Už si vybírá šaty. Ještě není rozhodnutá mezi 4tiřmi modeli. už jsou známé i družičky jestli o tom nic nevíš tak se do toho nepleť jinak zdrojík www.maniackahsm.blog.cz :-) *14*
    • monisslovesmiley

Re: Haha

tvůj blog? *15* *15*
      • armenakos1

Re: Re: Haha

taky si myslím že to je její blbej blog. :D :D :D to někde viděli na jiným blogu a z tama to zkopčila. *1* *1*
  • Miley se vdává!

Ano Miley se vdává! Bere si Liama :-). Tes anevím jestli to je pravda ale nejspíše ano! Prozradila se její dobrá kamarádka. *15*
    • armenakos1

Re: Miley se vdává!

miley se vůbec nevdává ...další bulvární plátek...vždycky miley říká že má teprve 17 let má ještě celý život před sebou a že si chce užívat...takže s tímhle di někam.. *15* *15*
  • divnýýýýýý

http://www.bravo.cz/news/1567-miley -cyrus-hannah-montana-me-omezovala přečtě te si to *9* *9*
    • monisslovesmiley

Re: divnýýýýýý

vždyť je to pravda *4*
  • hm

mate pravdu ale miley ten serial dost pomohl ziskalasi tak víc fanoušku i mě *4*
  • píseň

ahoj tady posílám odkaz na jednu písničku kterou Miley napsala o sobě a o Hannah a zpívá v ní jak chce být obyčejná holka atd:http://www.karaoketexty.cz/text y-pisni/hannah-montana-forever/ordi nary-girl-152175 možná se tam udělá mezera.je tam u ní i překlad,newím kdy ju miley napsala takže newím jak je stará ale asi moc ne.když jsem tu písničku poslouchala,vážně mě to dojalo,asi už teť vím jak jí je když už se natáčela poslední serie hannah montana a víc už jich nebude,zpívá tam tady o tomhle,je vážně dost dojemná,chtěla jsem se s vámi o ni podělit,pusťte si ji a čtěte si ten překlad,taky to budete cítit to co jsem cítila já.
    • Re: píseň

asi už vím jak jí je když už si nasebe nikdy nenasedí paruku a nikdy už nebude hannah,vždiť je to přece kus jejího života,musí to být pro nu vážně strašný
      • monisslovesmiley

Re: Re: píseň

musí to pro ňu bejt vážně strašný? :D já si myslím že je ráda :) ona sama říká že ji společnost disney strašně omezovala co se týče zpívání, chování, oblékání a podobně. možná je jí to trošku líto ale sama se tak rozhodla a podle mě je to dobře *4* navíc je to obyčejná už starší písnička *1*
      • armenakos1

Re: Re: píseň

hele klídek jo...je to jenom písnička v Hannah Montaně Forever. moc to prožíváš.. *7* *7*
        • Re: Re: Re: píseň

jj a že to je kus jejího života šak v tem hrála jen 4 roky *1* *1*
          • smileyteri

Re: Re: Re: Re: píseň

Tak to pěkně kecáš Miley hrála v Hannah Montana celých 6 let, sama to řekla v jednom rozhovoru.
            • Re: Re: Re: Re: Re: píseň

JO.HRÁLA TAM 6 LET.OD 11 DO 17. *3*
  • Miley v Česku

Hele lidi kdo chce aby tady Miley byla napiste mi do vzkazu chtěl by s vámi neco probrat
  • smileyteri

honem

Ahoj honem halsujte pro Miely na http://www.o2arena.cz/O2arena/defau lt.aspx Justin Bieber jí předehnal to nesmíme dopustit
  • smileyteri

facebook

Ahoj možná už to víte, ale facebook Miley je: Miley Cyrus:)
    • monisslovesmiley

Re: facebook

Pokud vím, tak Miley nemá facebook ;)
      • smileyteri

Re: Re: facebook

A jak to víš???
        • monisslovesmiley

Re: Re: Re: facebook

Říkala to v jednom interview, že si zrušila Twitter a že nemá ani facebook ;) Jediné co má je youtube a myspace :)
          • smileyteri

Re: Re: Re: Re: facebook

No asi máš pravdu.
            • smileyteri

Re: Re: Re: Re: Re: facebook

Jo máš pravdu není to Miley facebook, přeložila jsem si tam její životopis a z ní to fakt divně.
  • Teen Choice Awards 2010

Teen Choice Awards 2010
    www.teenchoiceawards.com
    Zar egistruj se a HLASUJ pro Mliley a ostatní
    Každý den do 9.Srpna
    PŘEJMEJÍ A POMOŽMEJÍ VYHRÁT NĚAKOU TU CENU !! *4* *4*
    • monisslovesmiley

Re: Teen Choice Awards 2010

Hned jdu na to *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit