-
sorry
sorry spletla sem i *16* -
3
miiiiileyyyyy *4* *4* -
3
myyyyyleyyyyy *4* *4* -
a máte to
hele nic proti vám jo lidi.....Ale smiřte se s ttím Justin Bieber je prostě lepší Justin 47% ....Miley 45% Justina je prostě lepší už ani nemusíte hlasovat páč pro něj hlasují všichni z naší Diskuze na našich stránkách to dělá takovejch 50 hlasů tak to je uplně zbytečný ale nic klidne se snažte ale nemá to cenu *3* *14* -
-
Re: a máte to
oprava tam má bejt Justin je prostě lepší =) -
-
Re: Re: a máte to
Hele Bieberáci, proč jako nadáváte hned na Miley že je Justin lepší.To možná tak pro vás, chodíme my snad k vám a píšeme tam nějaký kecy že justin je horší a že nás tu hlasuje víc? Kdyby si nebyla debil tak by si věděla že nás je tu víc(kdyžtak to poznáš tak že se koukneš na žebříček a tam je Miley na první místě)Oj stěr příště nic nepiš když ani nevíš co. No a co jako že Miley prohrává, ale hlasujou tam jenom lidi od vás z diskuze, ale pro Miley hlasujou i lidi z blogů atd. jo a snažit se budeme jak dlouho chceme není to tvoje věc jo a neserte se nám sem Bieberáci -
-
Re: Re: Re: a máte to
Justin Bieber je král na Youtube Jeho videao Baby je nevíc shlédnuto tak pomlč jo -
-
Re: Re: Re: Re: a máte to
at si s tím Baby aj políbí prdel. zpívá jako pětiletá holka...to už i já mám lepší hlas jak on...myslím mužnější... :D :D a navíc justin v anketě vyhrává...protože některý přišli na to jak tu anketu obelhat a dát tam aj 100 hlasů od jednoho člověka...takže pomlč.. MILEY JE MILIONKRÁÁÁÁT LEPPPŠÍÍÍ NEŽ JUSTINN BOBR !!! *1* *1* *1* *15*
-
-
Re: Re: Re: a máte to
a taky je to pravda justin je lepší -
-
Re: Re: Re: Re: a máte to
haha teď si mě pobavil/a Justin a lepší jo ?! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
Re: a máte to
JO,ALE ZA POKUS TO STOJÍ A NÉ VICHNI MAJÍ BIEBERA RADŠI A KDYŽ,UŽ MÁ MILEY V ČECHÁCH FANOUŠKY,TAK PRO NÍ UDĚLAJÍ MAXIMUM!!!
-
-
ALBUM,KONCERT
TO ALBUM JE BOŽÍ A K TOMU KONCERTU:VŠICHNI TADY NA NÍ NADÁVÁTE A TEĎ SE JEDEN ČLOVĚK ZMÍNÍ O O2ARÉNĚ A O TOM KONCERTU A HNED VŠICHNI ŘÍKÁTE,ŽE JE MILEY BOŽÍ.NEZLOBTE SE NA MĚ,ALE JE TO TROCHU K SMÍCHU. *1* MNĚ TEDA TAKY DOCELA ŠTVE,ŽE NA KONCERTECH SE CO NEJMÍŇ ZAHALUJE,ALE JE FAKT DOBRÁ.NIC PROTI VÁM,PROTOŽE JÁ TADY TAKY MILEY CHCI,ALE JEDEN ČLOVĚK SE ZMÍNIL O O2ARÉNĚ A VY JÍ HNED ZASE MILUJETE.XDXDXDXD -
Hannah Montana forever
Ty její nové písničky jsou fakt dobré. Už mám album a moc se mi líbí! *1* -
-
Re: Hannah Montana forever
jo je Boží!a to dvd taky!!! *15* *3* *5*
-
-
Blog.!
Ahoj Prosííím Koukněte se na tenhle blog.!!:: http://mileycyruzzz.blog.cz/
Prede m vám děkujuu.:! *5* -
-
Re: Blog.!
a dejte ten odkaz do odkazu miley cyrus...jo.:?.=))..dekuju..=))..na dyztak na tom blogu zanechte komíík...=)) *3*
-
-
Miley opět prohrává!!
fans rychle.. !! HLASUJTE! ten k*** bieber předehnal miley asik o 100 hlasů. pls hlasujte co nejvííc to jde. každej hlas pro Miley je důležitý..hlavně at nevyhraje Bobr!!!!!!! *16* *16* *10* -
-
Re: Miley opět prohrává!!
jo Justin je prostě BEEEEEEEST......proti miley nic nemam je dobra...ale Justin vede xPPPP -
-
Re: Re: Miley opět prohrává!!
prej best jo?! a v čem jako? Sorry , ale vůbec nechápu jako čím je tak výjmečnej? Vypadá jako holka, zpívá jako holka, je namachrovanej! A ten jeho holčičí hlásek děs až bude mutovat to bude co *1* *8* *15* -
-
Re: Re: Re: Miley opět prohrává!!
*1* *1* *1* *1* *1* dobřeee *1* *1*
-
-
-
Re: Miley opět prohrává!!
Jo to nesmíme odvolit aby vyhrál Bieber! Já tady moc chci Miley! Doufám , že tu někdy bude a to dřív než Bieber! Nechápu jak pro něj může někdo hlasovat! Já hlasuju jak můžu jenže to každej den nejde *9* *8*! Kdo může hlasovat každej den pls Hlasujte pro Miley! -
-
Re: Re: Miley opět prohrává!!
víš ta anketa je pěknej podvod. dá se brutálně obelhat..je na to dobrej trik ale mě to moc nefunguje. ale blbý justinovi fanynky na to přišli víš...takže je to podvod.. správně má miley vyhrávat *1* *13* *4* *4* *4* *14*
-
-
-
miley v ČR
lidi jenom pro vaši zajimavost. taky mega chci aby tu miley vystoupila. ale vono to neznamená že když miley vyhraje tak sem přijede udělat koncert. lidi z o2arény prostě udělali takovou anketu aby zjistili koho tady nejvíc chceme, a když vyhraje miley tak jí mohou jakože napsat že je sem pozvaná do české republiky a že tu může udělat koncert. ale jediný člověk kdo to muže potvrdit je právě sama Miley! *3* *15* *3* -
-
Re: miley v ČR
snad miley přijede ale lidi,když to chceme,musíme hlasovat,tak se dejte do toho! *1* *8*
-
-
Miley je PRoste Nej
miley je best doufám ze to vihraje jestli jo tak na koncert jedu jen at to vyhraje jen at to nevihraje ten bieber to je takovej ko..t ze vetsi snad neni !!!!
Sry jestly tam je napsany spatne I nebo Y pro me je gramatika Spanelska Vesnice