Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fun.miley

:)

ahoj lidi.. Rada se spratelim s kazdym fanouskem Miley.., prosim kdo ma zajem sem tu pridej te si me!! ja vas taky :) *14*
    • emma-alice

Re: :)

jojo už sem si tě přidala *3*
  • FACEBOOK

NEJPOČETNĚJŠÍ FANS STRÁNKA MILEY CYRUS V ČEŠTINĚ, PŘIDEJ SE !!!!!

http://www.facebook.com/pages/M iley-Cyrus-CZ-/120836141280117
    (vy maž mezery)

Výsledky Teen Choice Awards 2010
    Miley zvítězila ve třech kategotiích !! *3* *3* *3*
  • ...

chodí teď Miley s někým nebo je single? *3*
    • fun.miley

Re: ...

Miley???!!! ze se ptas ta uz je zalaskovana pres rok ;).. chodi s Liam je to kluk co snim natacela The Last Song :D..
      ma ho hrozne rada a on zas ji ;).. *14*
  • Hlasujte pro Miley.!!

Hlasujte pro Miley na 02arena.cz Bobr vede...tak hlasujte pro Miley!!..Já bych hlasoval víckrát ale nevím jak tak prosím napište mi někdo jak mám hlasovat víckrát pro Mileynku..!..♥..hlasujte pro ní na všech anketách (o2arena.cz bravo.cz a na mistrovstvi sveta v brazilii..!..) Miley je nej.! *14* *14* *3*
  • Hlasujte

Hlasujte pro Miley, kdo vyhraje bude zpívat na mistroství světa v Brazílii který bude v roce 2014, bieber je první a demi lovato druhá, Miley je třetí ale demi o moc hlasů nevede tak hlasujte http://listas.terra.com.br/arteecul tura/3218-que-cantor-internacional- deve-cantar-no-brasil-na-copa-de-20 14-dnosantos kdyžtak si tam vymažte mezery
  • Nové vidoe

Četla jsem, že prý Miley má teď o víkendu natáčet nový videoklip. Je to prý od režiséra který dělal Can't be tamed.A v Evropě to má být dřív než v USA. suuuuuupeeeeer už se těšim
    • janicka-smiley

Re: Nové vidoe

jj, na písničku who owns my heart *3* už se moc těšim *4*
      • Re: Re: Nové vidoe

Já taky, urtřitě bude bezva.
  • anulka123

.............

Miley je skvělá herečka i zpěvačka..velice jí obdivuju..její nadáání na herectví..v seriále Hannah Montana..ona si zaslouží bejt nejlepší..i když jí moc v lásce nemám...tak to k ní přiiznám..ta holka má můj obdiv..a určitě i miliony dalšíích lidí..jen tak dáál Miley..:)
    • Re: .............

To se mi líbí, že i když jí nemáš ráda tak na ní nenadáváš a že jí obdivuješ. Mělo by bejt víc takovejch lidí
  • Wonder World Tour

Zrovna teď jsem se dodívala na Wonder World Tour je to fakt krásný a při těch pomalejch písničkách(když nelítala po podiu) tak mi to přišlo nudný, prostě mám ráda Miley když po tom podiu běhá jak splašená a prostě si ten koncert užívá. Už se mooooooooooooc těšim na další její turné ;-) A Doufám že tam bude taky tak vtipná a že to bude vymakaný turné jako WWT
  • Vote for Miley!

Lidi, hlasujme pro Miley,má v tuhle chvíli jenom o 5 hlasů víc než Bieber,hlasujte ze všech počítačů, které máte v dosahu http://www.o2arena.cz/O2arena/defau lt.aspx !!!
  • fun.miley

SOU TO JAKO SUPY!!

Ahoj lidi.. potrebuju velkou pomoct.. na o2arene si kazdy den deno denne davam zapasy a souperim s nakejma fanouskama Biebra... Oni sou jak supy porat tam jich urco vic protoze za kazdou vterinu pribide 10 hlasu... a oni podvadej takze kdyz muzou oni! tak my taky!! mam pravdu??
    takze mam plan.. vim jak dat teda vic hlasu potrebuju pomoct... budem jako oni protoze jinak to nejde.. kdo chce bejt semnou at da *5*
    a ja mu napisu plan.. pokud to bude nakej forek od nekoho treba fanouska Biebra tak at si me nepreje!... delam to proty kdo maj radi Miley.. diik moc
    • Re: SOU TO JAKO SUPY!!

Hej napíšeš to někam aspoń, ty tady napíšeš že máš plán, ale my adi máme vědět co to je ta plán.

Prosím, napiš mi plán na přehlasování Biebera, v tuhle chvíli má o nějakých 150 víc *9* než Miley. Prosím, prosím. *5*
    • nicola14

Re: SOU TO JAKO SUPY!!

*5* díky

odepíšeš my prosím do komentářů jak mám hlasovat víckrát, už jsem ti psala ale neodepsala si mi

já bych to chtěla vědět už sem se na to tady ptala ale nikdo mi neodepsal *9* *5* *5*

Do vzkazů nebo sem to máme napsat?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit