-
Když se koukám na 7 Things... :'( Kde je ta stará dobrá Miley? :'((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( *13* *9*
-
Já hezká, nechte ji být. Je to její styl. Mě se osobně líbí, super vlasy, skvělý fotky, super písničky.
To že je nahá? Všichni když jdou do koupelny jsou nahí. Proč se te nesmí ukázat na veřejnosti? -
-
Ale to je něco jiného když des do vany se sprchovat ale někomu se to líbí písničky ma hezke videoklipy hrozne slzí mi zni
oči -
prej: "proč se nesmí ukázat nahá na veřejnosti?" .....??????? Jsme lidi a né opice!!
CO TI JE???? TWL VZPAMATUJ SE!!! *7* -
-
Opice jsou o mnoho slušnější než my!
Drž klapku! Vzpamatovat? Nech mě uchíle! -
-
víš, my jsme lidi a u lidí je normální, že jsou oblečený...
-
-
Ale proč se musíme oblíkat? Kdy to sakra vymyslel? Adama a Eva neměli oblečení.
-
-
tak se neoblíkej!! A necpi sem ty tvoje protestantský řeči!
-
-
-
-
-
prominte za chyby
-
-
Nyní lze hlasovat pro Miley v již devátém kole hitparády na http://viscovim.blog.cz/1404/top-9-09
-
no jo každý se v životě něčím změní ale jak se změnila Miley byla to asi pro každého rána.já když jsem byla mala tak jsem se na Hannu Montanu ráda koukala a i tet se ráda na ni koukám.vím že už se nevrátí ta stará dobrá miley.No ale tet si představte že se změní vaše oblíbená celebrita jako je miley teda pro mně to byla veliká rána ale co s tím nadělám *13* *9* *7*
-
-
Píše se teď ;)
-
-
Řeknu vám že podle mě byla hezká předtím .Nevím proč se tak změnila,jestli chtěla dostat větší obdiv tak jo podařilo se ale předtím měla také velikánský obdiv tak nevím proč se změnila.Vím že tet ji skoro všichni zbožnují ale některým bude možná za rok za 2 roky nebo mnohem dřív možná líto že se tak změnila.Kde je to Hannah Montana na věky spíš by to mělo být Miley Stuartová na věky nebo Miley Cyrus na VĚKY. vím že se ten můj příspěvek nebude líbit skoro nikomu ale zamyslete se než na mě začnete psát naštvané a drsné komentáře PROSÍM
-
Ti co píší že se ukazuje nahá,tak mají pravdu ale já kdyby bydlela v česku tak bych ji chtěla klidně za sestruv uvozovkách)
-
Ahoj miley je podle mě super.ikdyž jiní tvrdí něco jiného.mě se líbí.mím kamarádkám ne ale já si stojím za svojím. *4*
-
Miley je proste uchilna určite aj neco horšiho ale moc pekne spiva
-
-
úchylná ty jsi sama úchylná ty krávo vymaštěná
-
-
Miley je blázen!! Úplně se zmněnila. Chováním se zhoršila ale příjde mi že zpívá líp *13* *13*
-
já si podle svého názoru myslím ,že je miley trošku jako blázen a nebo spíš trošku moc... když byla jako hannah montana ještě to ušlo ale ted? má hrozné chování prostě je to blbka jenom nějakej malej spratek a konec konců chová se pořád jak malá a navíc si pořád strká ruku do rozkroku ráda a všude *11* *16* *13* *10* *16*