-
Ani kousek s tvého divného komentáře jsem nepochopila. Příště napiš laskavě srozumitelně!
Ale teď už k Miley : nechápu co to ta Miley vivádí , jako Hannu jsem ji měla ráda ale teď se mi
hoooooooodně zhnusila .
Fuj talbl! *16* -
-
JN! Přesně! *16* Měla jsem jí ráda když ještě byla "normální" , ale teď! *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *11* *11* *13* *13* *13* *9* *9* *9* *8* *8* *8* *16* *16*
-
-
Jen - ono přejmenování a přechylování je rozdíl ;)
To, že se dřív (nebo stále a teď používá jen umělecké jméno? Nevím, popravdě je mi to někde) jmenovala Destiny a teď si říká Miley neznamená přechylování. To se prostě jen přejmenovala.
Přechylování je změna podstatnýh jmen rodu mužského do ženského a naopak (včetně jmen a příjmení). Tedy i slovo učitelka je slovo přechýlené. No a tak nepřechýlená verze jejího jména je Miley Ray Cyrus a přechýlená Miley Ray Cyrusová.
Vím, že se tu asi objeví pár "nenávistných" komentářů, ale vzhledem k tomu, že o ni něco hledám opravdu jednorázově (takže se tu na 95% už neobjevím), tak tohle píšu jen jako zajímavost (na četině rozhodně neulítávám) protže to bylo nedávno probíráno na jedné přednášce. Tož si ty rozhořčené komentáře můžete odpustit, byly by zbytečným plýtváním energi. :) -
-
Chybí mi časi Hany Mothany
-
-
promin ale nemis to napsat ale stejne stebou nesouhlasim,pac se mi ted libi vic kdyz byla hannah montanah tak se mi moc nelibila neznala jsem jeji pisnicky jenom serial.a ted ji znam od hlavi az k pate.
-
-
Byla jsem od miley velka faninka ale uz nejdem miley jestli to ctes tak vidis ze kdys ses tet hodne zmenila a si tet p...a tak te uz nikdo nema rad prosim jestli to jde tak budzase miley jakou sme meli radi prosim *13*
-
-
Ty len zavidis je uplne OK neviem co vzdy riesite je dokonala
-
-
Jo přesně tak!!!!!
-
Miley byla dobrá když hrála pro děti a hanu montanu ale teď se změnila a hodně. Byla z ní taková hezká slavná holka a teď je slavná tím že všechno olizuje a a nosí někdy zvláštní oblečení. Ale jsem ještě její faninka doufám že se nezhorší. Přeju jí vše nejlepší. *14* *14* *14*
-
-
Jo moje slova stebou souhlasím.
-
-
Funker Lied Blonde Hare sibzehn Jahre kdoví jestli nemá Německé předky,budte rádi,že je taková jaká je a že nedělá těžítka z vysušených lidí v koncentráku.
Ono ji to přejde jen kapitalismus to tak chce senzace
České političky i EU parlament má mět kalhotky hlavně přes huby .
Blonde Hare Blaue Augen ale neměli ani plenky ty zabavili matce po atentátu na Hitlera a matka musela tahat dcerky nahrnec za kalhotky od hraní i zámek jim zestátnili asi je příbuzná hraběte Staufelberga ,když má takové tradiční protest prostě sex bomba vystoupení proti válkám i proti kapitalismu ,kdy v USA je vše zakázáno pití piva na pláži,zato je šatlava do pěti minut ,zaplavat si bez plavek zato je šatlava do desíti minut,tak protestuje za změnu zákonů v USA ,ale vyházet bomby na arabské obyvatelstvo zákony nezakazují ani Ustava USA
Co se mě týká tak Divnickou heligonku Tibor Kutálek v plecháči v Divnicích je lepší má co nasebe a popřípadě by se o oblečení rozdělil ,když by měla gatě a čižmy zástěru košulu a na hrudi cuplíky heligonky a hrála si u zpěvu s heligonkou tak by neměla čas .Divničanky mu fandí . -
Nic ve zlim ale je trochu divná
-
Miley je dokonalá <3 Zbožňuju ji.
She just grew up... -
-
souhlasim *4*
-
Si skvělá mě se taky líbí
-
-
Co máte proti Miley?! O.o
-