Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mileyfans

VH1

Ještě tam bude Kelly Clarson.
  • mileyfans

VH1

Miely bude 17.září v devět hodin vystupovat v pořadu na VH1 divas(bude tam živě zpívat)To je všechno co sem přeložil(budou tam ještě další hvězdy(Pro ty co uměj anglicky tak tady to je http://www.mileycyrus.com/official
    Proty co to nestihnou tak to nahraju a dám ve vysoké kvalitě na youtube nebo Megavideo.
    Jmenuju se Katka a bydlím v Rychnově nad Kněžnou
  • email.....

nema nekdo nejaky kontakt na miley???prosim
    • kate.szv

Re: email.....

mám ae trwalo mi dlouho kontakt najít....no dám ti radu "Kdo hledá ten najde"!!:DD hodně štěstíí *1*
  • vashley

<Smiley> hm...

kdo zase upravil jemno nějaká <Smiley> sice to je z její přezdívky ale tak to by už pomaličku mohla být přezdívka u každé celebiry né???jednou tu dokonce byla i Hannah Montana u tohoto jména!OMG....no comment *10* *10* *10* *10* *10*
    • Re: <Smiley> hm...

No měli by tam dát normálně Miley Cyrus.
    • zvonda

Re: <Smiley> hm...

To jo máš pravdu je to už moc.. sice ocenuji aktivitu některých lidí ale tahle aktivita je moc *9*
      • Re: Re: <Smiley> hm...

asi tak
  • nespesna

no

já ne moje icq je: 585850278.
  • kontakt

ma nekdo kontakt na milez
  • nicky0012

facebook

ahoj holky máte facebook jestli jo jakej pls napište mi ho na vzkazy!díííky!
  • pavlusqa

17.narozeniny

Jestli máš ráda Selenu Gomez tak ona právě zítra slaví 17. narozeniny ! Pomoc nám společne vybrat nejlepší přání ,které ji pošleme:) Více na mém blogu- selenagomezweb.blog.cz!
    • Re: 17.narozeniny

proc to pises k miley jako
      • Re: Re: 17.narozeniny

asi tak já proti ní nic nemám ale tohle je diskuze o Miley Cyrus
  • Stránky

Oficiální stránky Miley http://www.mileyworld.com/community /home
  • Kecaj

Ty co říkaj že tedka byla nebo bude mít koncert například ve francii kecaj(každej koncert uvádí na oficialních stránkách).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit